Sari la conținut

Ioana un masaj deosebit 0769413338

Vizitator ioanadarker

Postări Recomandate

Vizitator ioanadarker
Reputație: 0
Postat

Stai pana mai tarziu in noapte? Sau devreme dimineata? Cum vrei s-o iei...

Da ma gasiti la noapte

Vizitator ioanadarker
Postat

Disponibila va astept

Vizitator ioanadarker
Postat

Sunt disponibila va astept la mine

Gentlemen, sunt disponibilă

Va astept sa ne relaxam impreuna la mine

ma gasiti in aceasta noapte

Va astept cu drag

pentru masajul meu erotic 0769401506

whatsapp me sau call me

Libera si va astept cu drag sa ne cunoastem mai bine va sarut

Postat

Ionico, hai si cu sms-ul ca nu toti ne nimfomanizam cu telefoane smart. Curvarim asi cu nokia...maciuca sa fie smart! 😂...asa ca ori raspunzi la telefon ori baga si sms-ul clasic. Te pupici...pe bucici! Vii diseara la o tura?

Sunt disponibila va astept la mine

Va astept cu drag

whatsapp me sau call me

Libera si va astept cu drag sa ne cunoastem mai bine va sarut

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutaree  :bye

Pana sa ajung la Ioana, am fost de doua ori la masaj erotic :) dar de fiecare data a lipsit un lucru marunt...EROTISMUL :dodgy:

Am fost jurat ca eu la masaj erotic nu mai calc :no2...dar acum am plecat de la urmatorul mesaj :

Pentru cei care nu stiu - de ce un masaj erotic si nu o partida sex?

- un masaj erotic este compus din trei etape. incepem cu masajul de relaxare. Un mare avantaj al masajului erotic este ca inainte de a consuma un act erotic cu maseuza, beneficiati de un masaj de relaxare este ceva foarte benefic si sanatos si relaxant daca este facut cum trebuie si cu atentie.

- spre deosebire de sex (care cred ca un act se consuma intre 5 si 10 min) - la mine chiar aveti parte de o ora cu atingerile mele si toata atentia mea si ne bucuram de timpul petrecut impreuna. la mine ora este ora si respect timpul vostru. lucrez singura la mine si aveti parte de toata intimitatea sa ne desfasuram intr-un cadru relaxant si intim. 

- partea in care ne cunoastem, comunicam si partea in care incepem jocul erotic si consumam un moment erotic ce se termina prin punctul culminant in care eu sunt nud voi sunteti nud corpuriel noastre se ating si sper la final in momentul de climax v-am redat starea de echilibru si suficienta energie sa va continuati ziua mai bine si deja ne cunoastem mai bine in cel mai mic detaliu unul pe altul. 

in concluzie, daca doriti ceva mai multa atentie decat ce gasiti de obicei si o persoana care va respecta timpul intr-un cadru discret si intim la mine, va astept cu drag pentru un masaj de relaxare si erotic. 

sper sa fiu alegerea voastra pentru un final mai bun de saptamana.

sa ne relaxam impreuna si sa consumam un act erotic

Cand am vazut mesajul asta, am zis baaa tu nu ai fost unde trebuie...la Ioana trebuie sa mergi pentru un masaj ETORIC de calitate :clapp

O data pe luna eu merg la masaj...ma refer la masajul care iti acopera cam toate grupele de muschi si ca bonus ai si o finalizare....totul la 150/h

Ei bine...am un putin habar de ce inseamna masajul, am putin habar de ce inseamna masajul cu finalizare

Cand am vazut mesajul ei de mai sus, am pus mana pe telefon si am facut o programare pe wazzup...raspuns aproape instant, facut programare cu foarte mare usurinta ( cam toate orele erau libere, deci mare aglomeratie nu era )

Locatia undeva pe Balcescu...nu e greu de ajuns, te ajuta ea sa gasesti foarte usor scara

Am ajuns in casa fetei...ea binenteles dupa usa infasurata intr-un halat

Ioana - nu stiu daca e fata din poze...dar presupun ca ea este ( bruneta,undeva la 1.65-1.70, sani nr 3, buze umplute cu nu stiu ce, in mare o fata ok ) cu greu am putut sa ii fur 2-3 priviri....era numai cu ochii in telefon  :cry2

Apartamentul - unul micut cu miros de fum de tigare, un tv deschis unde rula sufocantul caz Dinca    bleaahhh

Baia este micuta, cu 1 singur gel de dus...prosopul primit avea un miros cam neplacut...ma gandesc ca este uscat in tot fumul din casa si de aici si mirosul ala

Actiunea - am inceput cu masajul la picioare...prost, a inceput cu un stil piciorul drept si a terminat in alt stil piciorul stang  :dodgy: ( asta in decurs de 5 minute ) dar na nu pentru asta am batut drumul pana la ea...cu toate ca e importanta si partea asta

am trecut la masajul pe spate unde la fel nici o treaba, aici cred ca a durat cam 3 min :s...

eiiii da   :aplaud  am ajuns si la masajul EROTIC ( senzual )  :foame un sus jos sus jos cu tatele pe spate, intors la cererea ei cu fata in sus...frecat cu tatele de instrument si terminat cu o mare LABA

Totul a durat in jur de 20 de minute...cat am stat eu sa imi dau seama unde si cand a avut loc masajul EROTIC...am facut un dus si dus am fost, asta dupa aproximativ 30 35 de min...nu am plecat ptr ca mi-a spus ea ci pentru simplu fapt ca avea, o mare greata de stilul asta de a lua bani si nu poti sa oferi nimic concret de ei

Poate o sa imi spuneti, pai bine de ce nu i-ai propus tu altceva, gen o a 2a finalizare sau sa ii spui cum vrei sa fie masajul, sau sau sau sau,,,nu asta e meseria ei ? sa stie sa ofere placere, nu cred ca trebuie sa o instruiasca cineva pentru promisiunile ei din zecile de mesaje pe care le lasa pe forum

Locatie - 5 miros de tigare, prosop cu miros neplacut

Ioana - 7 arata bine la corp, buzele ei nu imi plac, a stai foarte mult cu ochii in telefon ( am omis,,,in dormitor in timpul masajului a raspus la 2 3 mesaje pe telefon )

Masaj - 4 fara interes, daca tot incerci sa faci un masaj pai incearca sa faci ceva cu cap...daca incepi sa faci un stil de masaj pe un picior pai fa si pe celalat la fel :))))

Masaj ETORIC - 2 asta in caz ca laba intra la masaj erotic

Cotizatie - 200/h in cazul meu 35 de minute hai bine 40

Concluzie - ma refer strict la mine, trebuie sa fiu nebun sa incerc a 2 a oara la ea...pentru mult mai multa calitate platesc 150/h plus 10 minute dusul , daca vreau sa am parte de EROTISM + sex de calitate adaug inca 50 de lei peste aia 200 si am cu adevarat parte de ceva frumos :gifs_ojos

Pentru mine aceasta tipa este de evitat, dar nu numai ea ci cam toate fetele care ofera doar masaj erotc

Sper ca aceasta recenzie sa fie de folos acelor persoane care nu vor sa arunce cu banii pe fereastra  

Salutaree :bye

• Like 2
Vizitator ioanadarker
Postat

Sunt disponibila si va astept cu drag la mine intr-un spatiu intim si discret unde vom fi doar noi doi sa ne relaxam impreuna. Va astept la mine acasa

Vizitator ioanadarker
Postat

Salutaree  :bye

Pana sa ajung la Ioana, am fost de doua ori la masaj erotic :) dar de fiecare data a lipsit un lucru marunt...EROTISMUL :dodgy:

Am fost jurat ca eu la masaj erotic nu mai calc :no2...dar acum am plecat de la urmatorul mesaj :

- un masaj erotic este compus din trei etape. incepem cu masajul de relaxare. Un mare avantaj al masajului erotic este ca inainte de a consuma un act erotic cu maseuza, beneficiati de un masaj de relaxare este ceva foarte benefic si sanatos si relaxant daca este facut cum trebuie si cu atentie.

- spre deosebire de sex (care cred ca un act se consuma intre 5 si 10 min) - la mine chiar aveti parte de o ora cu atingerile mele si toata atentia mea si ne bucuram de timpul petrecut impreuna. la mine ora este ora si respect timpul vostru. lucrez singura la mine si aveti parte de toata intimitatea sa ne desfasuram intr-un cadru relaxant si intim. 

- partea in care ne cunoastem, comunicam si partea in care incepem jocul erotic si consumam un moment erotic ce se termina prin punctul culminant in care eu sunt nud voi sunteti nud corpuriel noastre se ating si sper la final in momentul de climax v-am redat starea de echilibru si suficienta energie sa va continuati ziua mai bine si deja ne cunoastem mai bine in cel mai mic detaliu unul pe altul. 

in concluzie, daca doriti ceva mai multa atentie decat ce gasiti de obicei si o persoana care va respecta timpul intr-un cadru discret si intim la mine, va astept cu drag pentru un masaj de relaxare si erotic. 

Cand am vazut mesajul asta, am zis baaa tu nu ai fost unde trebuie...la Ioana trebuie sa mergi pentru un masaj ETORIC de calitate :clapp

O data pe luna eu merg la masaj...ma refer la masajul care iti acopera cam toate grupele de muschi si ca bonus ai si o finalizare....totul la 150/h

Ei bine...am un putin habar de ce inseamna masajul, am putin habar de ce inseamna masajul cu finalizare

Cand am vazut mesajul ei de mai sus, am pus mana pe telefon si am facut o programare pe wazzup...raspuns aproape instant, facut programare cu foarte mare usurinta ( cam toate orele erau libere, deci mare aglomeratie nu era )

Locatia undeva pe Balcescu...nu e greu de ajuns, te ajuta ea sa gasesti foarte usor scara

Ioana - nu stiu daca e fata din poze...dar presupun ca ea este ( bruneta,undeva la 1.65-1.70, sani nr 3, buze umplute cu nu stiu ce, in mare o fata ok ) cu greu am putut sa ii fur 2-3 priviri....era numai cu ochii in telefon  :cry2

Apartamentul - unul micut cu miros de fum de tigare, un tv deschis unde rula sufocantul caz Dinca    bleaahhh

Baia este micuta, cu 1 singur gel de dus...prosopul primit avea un miros cam neplacut...ma gandesc ca este uscat in tot fumul din casa si de aici si mirosul ala

Actiunea - am inceput cu masajul la picioare...prost, a inceput cu un stil piciorul drept si a terminat in alt stil piciorul stang  :dodgy: ( asta in decurs de 5 minute ) dar na nu pentru asta am batut drumul pana la ea...cu toate ca e importanta si partea asta

am trecut la masajul pe spate unde la fel nici o treaba, aici cred ca a durat cam 3 min :s...

eiiii da   :aplaud  am ajuns si la masajul EROTIC ( senzual )  :foame un sus jos sus jos cu tatele pe spate, intors la cererea ei cu fata in sus...frecat cu tatele de instrument si terminat cu o mare LABA

Totul a durat in jur de 20 de minute...cat am stat eu sa imi dau seama unde si cand a avut loc masajul EROTIC...am facut un dus si dus am fost, asta dupa aproximativ 30 35 de min...nu am plecat ptr ca mi-a spus ea ci pentru simplu fapt ca avea, o mare greata de stilul asta de a lua bani si nu poti sa oferi nimic concret de ei

Poate o sa imi spuneti, pai bine de ce nu i-ai propus tu altceva, gen o a 2a finalizare sau sa ii spui cum vrei sa fie masajul, sau sau sau sau,,,nu asta e meseria ei ? sa stie sa ofere placere, nu cred ca trebuie sa o instruiasca cineva pentru promisiunile ei din zecile de mesaje pe care le lasa pe forum

Ioana - 7 arata bine la corp, buzele ei nu imi plac, a stai foarte mult cu ochii in telefon ( am omis,,,in dormitor in timpul masajului a raspus la 2 3 mesaje pe telefon )

Masaj - 4 fara interes, daca tot incerci sa faci un masaj pai incearca sa faci ceva cu cap...daca incepi sa faci un stil de masaj pe un picior pai fa si pe celalat la fel :))))

Concluzie - ma refer strict la mine, trebuie sa fiu nebun sa incerc a 2 a oara la ea...pentru mult mai multa calitate platesc 150/h plus 10 minute dusul , daca vreau sa am parte de EROTISM + sex de calitate adaug inca 50 de lei peste aia 200 si am cu adevarat parte de ceva frumos :gifs_ojos

Pentru mine aceasta tipa este de evitat, dar nu numai ea ci cam toate fetele care ofera doar masaj erotc

Sper ca aceasta recenzie sa fie de folos acelor persoane care nu vor sa arunce cu banii pe fereastra  

Iti multumesc ca ai fost la mine,

Din cate observ nu ti-a placut nimic la mine, asadar o sa completez acolo unde simt ca este cazul cu opinia mea si chiar si asa iti multumesc pentru recenzie. 

De obicei nu am recenzii asa de dure ca a ta dar sincer cred ca sunt ok, deoarece asa toti oamenii pot sa aibe o asteptare mai realista intre recenziile bune pe care le am si recenzia ta. 

Legat de ce ai spus tu:

Locatia mea - da intr-adevar fumez sunt fumatoare si veti simti acest lucru usor. desi super parfumez locul si il aerisesc sa nu se simta. Insa legat de prosoape nu poate fi de acord cu tine deoarece am foarte multe prosoape si nu doar le spal am si cocolino la ele tot timpul. deci imi pare rau, nu pot sa fiu de acord cu tine legat de prosoape. 

Buzele mele au acid ... face parte din seriile de pregatiri pe care le intreprind pentru a ma prezenta cat mai bine pentur voi. Eu niciodata nu stau pe telefon cand sunt cu tine. Cu asta nu pot fi de acord. Poate am schimbat muzica sau reclama la muzica. 

imi pare rau ca nu ti-a placut masajul meu nici cel de relaxare nici cel erotic. insa cred ca am destula experienta sa fac un masaj de relaxare bun si cred ca la partea erotica depinde un pic si de ce conexiune avem. poate nu am avut deloc poate comunicarea a mers prost poate nu m-ai placut si nimic nu a mers. eu nu am nici un fel de preferinte pentru mine cat timp omul este ok cu mine, nu conteaza cum arata si il servesc profesional. Inteleg ca tie , nu ti-a placut nimic la mine. 

da la fel cum ai incheiat si tu si inca o data iti multumesc ca ai fost la mine, inchei si eu pe acelasi dezacord o sa fim de acord sa nu fim de acord. la mine nimic nu dureaza 30-35 min. la mine toata lumea sta o ora. poate ai plecat tu mai repede ca nu ti-a placut. si este dreptul tau. dar eu respect timpul tuturor. 

ai incheiat spunand ca mai toate fetele care ofera doar masaj erotic sunt de evitat. Pai imi pare rau dar iar gresesti. Noi exact asta oferim. ceva ce este doar masaj erotic si incercam sa fim o companie cat mai placuta pe acest parcurs sa va respectam timpul, sa fie cat se poate de igienic , relaxant si erotic totodata. daca noi suntem de evitat pentru ca tie nu iti place faptul ca primesti doar asta, inseamna ca tu preferi ceva ce noi nu ne facem. ceva ce implica un caracter mai ieftin, lipsit de moralitate si stima de sine si igiena. 

pana la recenzia ta, nu am avut nici o recenzie slaba insa iti pot spune cert ca atunci cand lucrez cu oamenii nu se poate sa ii multumesti pe toti (chiar daca tehnic am facut-o). intotdeauna 1-2-3 din 100 nu o sa le placa munca ta.

si este ok. 

Acum sunt toate recenziile mele bune, este recenzia ta. 

Prefer sa o las asa. 

Si toata lumea poate sa aibe o asteptare reala intre ce spun majoritatea, ce spun eu si ce spui tu. 

Insa, ce pot sa certific tuturor ca vor avea la mine, este timpul respectat, igiena, curatenie o persoana comunicativa, putem vorbi orice si o sa-mi fac treaba super profi. Fac asta de prea mult timp ca sa nu o fac bine. Si daca tie nu ti-a placut sunt ok cu asta.  Este imposibil  cand lucrezi cu oamenii sa le placa la fel de mult la toti. 

Pentru cei care vor ce spun eu ca ofer, va astept cu drag. Si sa stiti nu ma consider deloc perfecta, doar o alegere foarte buna. 

Postat

Eram în dubiu dacă sa merg sau nu,acum am citit și recenzia ta zic pas. Băteam oricum în retragere când am văzut ca să băgat digital în seama. Merci pentru recenzia obiectiva.

Ioana - nu stiu daca e fata din poze...dar presupun ca ea este ( bruneta,undeva la 1.65-1.70, sani nr 3, buze umplute cu nu stiu ce, in mare o fata ok ) cu greu am putut sa ii fur 2-3 priviri....era numai cu ochii in telefon :cry2

Apartamentul - unul micut cu miros de fum de tigare, un tv deschis unde rula sufocantul caz Dinca bleaahhh

Actiunea - am inceput cu masajul la picioare...prost, a inceput cu un stil piciorul drept si a terminat in alt stil piciorul stang :dodgy: ( asta in decurs de 5 minute ) dar na nu pentru asta am batut drumul pana la ea...cu toate ca e importanta si partea asta

eiiii da :aplaud am ajuns si la masajul EROTIC ( senzual ) :foame un sus jos sus jos cu tatele pe spate, intors la cererea ei cu fata in sus...frecat cu tatele de instrument si terminat cu o mare LABA

Vizitator ioanadarker
Postat

La obiect...partea erotica sin masaj cuprinde si aa primesti limbi si sa te masturbezi?

nu imi place sa imi prezint serviciile ca un menu de restaurant

deoarece nu este ok sa ma angajez public la lucruri despre care nu am mentionat ca le fac

daca imi ceri ceva ce voi considera ca nu este igienic sau nu face parte din paleta mea de servicii posibil la fata locului sa te refuz specific pentru asta. 

cred ca astfel de lucruri este ok sa ma intrebi o data ce ne cunoastem si suntem prieteni buni. 

Vizitator ioanadarker
Postat

Eram în dubiu dacă sa merg sau nu,acum am citit și recenzia ta zic pas. Băteam oricum în retragere când am văzut ca să băgat digital în seama. Merci pentru recenzia obiectiva.

obiectiv este ceva ce are însușirea de a reda lucrurile în mod nefalsificat, detașat de impresii subiective personale

nu cred ca suntem in aceasta situatie

Vizitator ioanadarker
Postat

hey uite vezi, de aceea ii las recenzia - deoarece asa nu mai pierdem timp nici tu si nici eu. 

totusi daca vroiai sa vii la mine inseamna ca iti place ceva la un masaj erotic

imi permiti sa te intreb ce anume ? ce asteptari ai la un masaj erotic ? nu ma refer la mine ci in general

Postat

Nu trebuie sa te superi, doar mi sa părut utila recenzia colegului și i-am mulțumit. Cum ai spus și tu ne-a scutit pe amândoi de o situație poate neplăcută. Din ce ai postat pe forum aveam așteptări ca la eventuala vizita sa am parte de o experienta erotica deosebita. M-am cam speriat de relatarea colegului!

Succes pe mai departe!

hey uite vezi, de aceea ii las recenzia - deoarece asa nu mai pierdem timp nici tu si nici eu.

totusi daca vroiai sa vii la mine inseamna ca iti place ceva la un masaj erotic

imi permiti sa te intreb ce anume ? ce asteptari ai la un masaj erotic ? nu ma refer la mine ci in general

• Like 1
Vizitator ioanadarker
Postat

Nu trebuie sa te superi, doar mi sa părut utila recenzia colegului și i-am mulțumit. Cum ai spus și tu ne-a scutit pe amândoi de o situație poate neplăcută. Din ce ai postat pe forum aveam așteptări ca la eventuala vizita sa am parte de o experienta erotica deosebita. M-am cam speriat de relatarea colegului!

Succes pe mai departe!

nu ma supar. dupa cum spuneam chiar este ok. 

insa tot nu mi-ai raspuns ce asteptari ai la un masaj erotic ? nu ma refer la mine ci in general..ce asteptari ai tu cum sa fie... repet nu este vorba de mine ci de placerile tale

Postat

Nu pot sa îmi adun gândurile acum, este cam târziu. Dar promit sa te vizitez, cu riscul sa plec dezamăgit ca și colegul și îți spun atunci cum îmi doresc sa fie. Ce îmi place mie poate nu este pe gustul altuia și asa mai departe. Prieteni?

nu ma supar. dupa cum spuneam chiar este ok.

insa tot nu mi-ai raspuns ce asteptari ai la un masaj erotic ? nu ma refer la mine ci in general..ce asteptari ai tu cum sa fie... repet nu este vorba de mine ci de placerile tale

Vizitator ioanadarker
Postat

Nu pot sa îmi adun gândurile acum, este cam târziu. Dar promit sa te vizitez, cu riscul sa plec dezamăgit ca și colegul și îți spun atunci cum îmi doresc sa fie. Ce îmi place mie poate nu este pe gustul altuia și asa mai departe. Prieteni?

ok odihneste - te. da de acord amici. doar te rog nu imi cere altceva decat ce fac eu. incearca sa te bucuri din plin de ceea ce eu ofer. ca sa nu pleci dezamagit maxim ca si colegul tau. 

daca vrei cand ai timp scrie-mi deoarece iau foarte constructiv aceste discutii de aceea te-am intrebat sa vad daca rezonam sau nu. 

cum ai spus totul este subiectiv la urma urmei... 

la mine este clar ce ofer - masaj erotic  si intotdeauna ce va puteti astepta sigur, este un masaj de relaxare, partea erotica, curatenie, igiena si sa va respect ca persoana si timpul (la mine ora chiar este ora) si cred ca putem discuta orice. 

nu va promit artificii sau extra uri deoarece nu sunt asa. dar chiar veti avea parte de toata atentia mea de timpul stabilit si putem discuta absolut orice. 

cred ca daca avem comunicare gasim o solutie sa ne simtim mai bine impreuna. 

daca nu veniti cu alte asteptari decat ce scriu eu pe aici nu cred ca aveti de ce sa fiti dezamagiti. . . tie iti doresc noapte buna

Vizitator ioanadarker
Postat

cat pentru restul lumii eu mai stau

Va astept cu drag

whatsapp me sau call me
Libera si va astept cu drag sa ne cunoastem mai bine si sa ne exploram prin arta masajului va sarut

Postat

Eu personal când merg la masaj erotic nu cer alte servicii. Dacă voiam altceva întram la alta rubrica. Noapte bună!

ok odihneste - te. da de acord amici. doar te rog nu imi cere altceva decat ce fac eu. incearca sa te bucuri din plin de ceea ce eu ofer. ca sa nu pleci dezamagit maxim ca si colegul tau.

daca vrei cand ai timp scrie-mi deoarece iau foarte constructiv aceste discutii de aceea te-am intrebat sa vad daca rezonam sau nu.

cum ai spus totul este subiectiv la urma urmei...

la mine este clar ce ofer - masaj erotic si intotdeauna ce va puteti astepta sigur, este un masaj de relaxare, partea erotica, curatenie, igiena si sa va respect ca persoana si timpul (la mine ora chiar este ora) si cred ca putem discuta orice.

nu va promit artificii sau extra uri deoarece nu sunt asa. dar chiar veti avea parte de toata atentia mea de timpul stabilit si putem discuta absolut orice.

cred ca daca avem comunicare gasim o solutie sa ne simtim mai bine impreuna.

daca nu veniti cu alte asteptari decat ce scriu eu pe aici nu cred ca aveti de ce sa fiti dezamagiti. . . tie iti doresc noapte buna

Vizitator ioanadarker
Postat

Eu personal când merg la masaj erotic nu cer alte servicii. Dacă voiam altceva întram la alta rubrica. Noapte bună!

Bravo un domn. Noapte bună!

Vizitator ioanadarker
Postat

cat pentru restul lumii eu mai stau

Va astept cu drag

whatsapp me sau call me

Libera si va astept cu drag sa ne cunoastem mai bine si sa ne exploram prin arta masajului va sarut

sunt disponibila pentru

un masaj deosebit 0769401506
Postat

Salutare! Nu sunt mare fan al sexului pe bani, probabil si din cauza faptului ca in putinele dati in care am fost la o escorta, nu m am simtit atras deloc de ea (vorbesc de acelea de “lux”), iar daca a existat vreodata o exceptie, actul in sine a fost complet mecanic, si tocmai de aceea prefer masajul erotic. Sa fiu sincer, in afara de Mon Amour si Fantasy, nu ma inspira niciunul, iar dat fiind faptul ca din anumite circumstante, nu pot sa le mai calc pragul (nu va ganditi la vreun lucru rau), pur si simplu nu vreau sa dau ochii cu anumite persoane de acolo din motive personale, am zis sa i fac o vizita domnisoarei Ioana. I am dat mesaj in jurul orei 11-11:30 seara, intreband o daca ne putem vedea in seara aceasta. Mi a raspuns scurt si la obiect: ,,da, la ora 3”. Initial am vrut s o refuz, fiind un pic cam tarziu, dar am acceptat. I am cerut adresa pentru a imi face o idee pe unde se situeaza, sa pun pe Waze spre a ma orienta la ce ora sa plec de acasa sa ajung la fix si am primit raspuns ca imi va spune la 2:30. Zic okay... vrea sa se asigure ca vin sigur si n o incurc. Intre timp imi fac o cafea pt ca mi se inchideau ochii si mi gasesc ceva de lucru prin casa. S a facut ora 2:30, m am imbracat si am plecat spre centrul capitalei in ideea de a opri la un bancomat inainte. La si :40 ii dau mesaj si o intreb daca imi poate da adresa acum, iar ca raspund primesc exact asa: ,,sorry, a prelungit cl. La 5 pot”. Din respect pt mine, nu i am mai zis nimic, dar... cum este posibil? Daca tu ai 3 programari batute in cui si clientul care vine inaintea lor, vrea sa stea inca 3 ore in plus, te pisi pe ceilalti? Citisem ceva de faptul ca te respecti ca femeie. Un om care se respecta, ii respecta si pe cei din jurul lui. O seara frumoasa, iar tu Ioana respecta ti programarile... asa de bun simt. Ai pierdut un potential client pe termen lung.

• Like 1
Postat

E ceva ce imi place la tine...esti inteligenta  :) ai marketingul in sange

Recenzia mea a redat realitatea...nu a fost dura ( chiar te rog sa imi spui daca am spus ceva neadevarat )

Prosopul...rog pe cei care cred ca am exagerat cu ceva, luati un prosop si lasatil sa se usuce intr-o camera care se fumeaza,,,sa vedem cui ii place sa il foloseasca dupa

Telefon - aici trebuie sa spui clar NICI CU TELEFONUL NU SUNT DE ACORD...pentru ca nici la prosop nu ai fost de acord cu mine

cand spui ca niciodata nu ai stat la telefon cu mine...Dezinformezi extrem de mult prin afirmatia ast

Daca nu te placeam,,,oare ramaneam ? am dat un 7 care ptr mine e ok

Cred ca am fost extrem de corect cand am spus de cele 30 35 de minute ( NU AM FOST GONIT ) am plecat ptr ca asa am vurt

Aici trebuie sa te citez " ai incheiat spunand ca mai toate fetele care ofera doar masaj erotic sunt de evitat. Pai imi pare rau dar iar gresesti. Noi exact asta oferim. ceva ce este doar masaj erotic si incercam sa fim o companie cat mai placuta pe acest parcurs sa va respectam timpul, sa fie cat se poate de igienic , relaxant si erotic totodata. daca noi suntem de evitat pentru ca tie nu iti place faptul ca primesti doar asta, inseamna ca tu preferi ceva ce noi nu ne facem. ceva ce implica un caracter mai ieftin, lipsit de moralitate si stima de sine si igiena. "

Nu stiu din ce context ai scos treaba asta...cum ca eu mi-am dorit altceva inafara de masaj, am spus ca prefer sa adaug 50 de lei peste cei 200 si ma aleg cu ceva calitativ

Din ce stiu, forumul a fost creat ptr ce numesti tu CARACTER IEFTIN LIPSIT DE MORALITATE SI STIMA DE SINE

Pana la recenzia mea nu ai avut nu ai avut recenzii slabe...pai sunt 3 4 recenzii, 3 NOTE SI UN RAND SCRIS nu inseamna recenzie, mergi mai departe si spui ca doar 1-2-3 din 100 sunt nemultumiti asta inseamna un procentaj de 97% noi toti stim ca si robotii dau rateuri ( aici gresesti mult, te supraevaluezi cand o persoana iti trece pragul se gandeste la calificativul dat de tine 1-2-3 din 100...oare crede cineva ca are ghinionul sa fie in aia 3% ?

Foarte aiurea suna si faptul cum te exprimi fata de recenzia mea...tu ai lasat recenzia ca asa ai vrut tu sau ptr ca asa e normal ? oare tu crezi ca eu nu vedeam daca recenzia a disparut ?

Vreau sa fiu inteles bine...Forumul e facut pentru informare,,nu a fost creat ca cineva sa stearga o recenzie negativa si strict reala, daca iti divulgam identitae intelegeam

Recenzia poate ajuta o gramada de persoane inclusiv pe tine 

Sa nu uiti ca persoanele pe care le-ai numit ieftine fac ce fac din acelasi motiv ca si tine ( din placere sau doar ptr bani )

Mult succes iti doresc !

• Like 2
Postat

Salutare! Nu sunt mare fan al sexului pe bani, probabil si din cauza faptului ca in putinele dati in care am fost la o escorta, nu m am simtit atras deloc de ea (vorbesc de acelea de “lux”), iar daca a existat vreodata o exceptie, actul in sine a fost complet mecanic, si tocmai de aceea prefer masajul erotic. Sa fiu sincer, in afara de Mon Amour si Fantasy, nu ma inspira niciunul, iar dat fiind faptul ca din anumite circumstante, nu pot sa le mai calc pragul (nu va ganditi la vreun lucru rau), pur si simplu nu vreau sa dau ochii cu anumite persoane de acolo din motive personale, am zis sa i fac o vizita domnisoarei Ioana. I am dat mesaj in jurul orei 11-11:30 seara, intreband o daca ne putem vedea in seara aceasta. Mi a raspuns scurt si la obiect: ,,da, la ora 3”. Initial am vrut s o refuz, fiind un pic cam tarziu, dar am acceptat. I am cerut adresa pentru a imi face o idee pe unde se situeaza, sa pun pe Waze spre a ma orienta la ce ora sa plec de acasa sa ajung la fix si am primit raspuns ca imi va spune la 2:30. Zic okay... vrea sa se asigure ca vin sigur si n o incurc. Intre timp imi fac o cafea pt ca mi se inchideau ochii si mi gasesc ceva de lucru prin casa. S a facut ora 2:30, m am imbracat si am plecat spre centrul capitalei in ideea de a opri la un bancomat inainte. La si :40 ii dau mesaj si o intreb daca imi poate da adresa acum, iar ca raspund primesc exact asa: ,,sorry, a prelungit cl. La 5 pot”. Din respect pt mine, nu i am mai zis nimic, dar... cum este posibil? Daca tu ai 3 programari batute in cui si clientul care vine inaintea lor, vrea sa stea inca 3 ore in plus, te pisi pe ceilalti? Citisem ceva de faptul ca te respecti ca femeie. Un om care se respecta, ii respecta si pe cei din jurul lui. O seara frumoasa, iar tu Ioana respecta ti programarile... asa de bun simt. Ai pierdut un potential client pe termen lung.

Se pare ca sunt si alte neplaceri create

Cand faci lucruri de genul asta nu ne pacalesti pe noi ci doar pe tine...aici noi povestim intamplarile bune sau rele 

Vizitator ioanadarker
Postat

imi cer scuze pentru aceasta intamplare. a fost o situatie dificila si pentru mine si nu am stiut cum sa o gestionez foarte bine. a fost si pentru mine foarte ciudat deoarece nu stiam ca va extinde pana cand se termina ora. daca stiam te-as fi anuntat. nici nu imi vine sa dau omul afara. in acelasi timp am gresit fata de tine. imi cer scuze asta a fost vina mea, fara intentie. dar a fost foarte dificila si pentru mine situatia, crede-ma. rareori mi se intampla asta. in acest caz a fost doar vina mea dar nu prea am avut o solutie mai buna. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...