Sari la conținut

irina 0732229327

Postări Recomandate

Postat

Toate judetele                         ───────────────                         Alba                         Arad                         Arges                         Bacau                         Bihor                         Bistrita-Nasaud                         Botosani                         Braila                         Brasov                         Bucuresti                         Buzau                         Calarasi                         Caras-Severin                         Cluj                         Constanta                         Covasna                         Dambovita                         Dolj                         Galati                         Giurgiu                         Gorj                         Harghita                         Hunedoara                         Ialomita                         Iasi                         Ilfov                         Maramures                         Mehedinti                         Mures                         Neamt                         Olt                         Prahova                         Salaj                         Satu Mare                         Sibiu                         Suceava                         Teleorman                         Timis                         Tulcea                         Valcea                         Vaslui                         Vrancea                                              Toate categoriile                         ────────────────                         Animale                         Auto moto                         Casa si gradina                         Electronice                         Imobiliare                         Locuri de munca                         Matrimoniale                         Moda si accesorii                         Servicii                         Timp liber si sport                     

Irina

Valabil din 07.01.2020 16:40:04
Repostat automat

Descriere Matrimoniale

Doamna matura cu sani frumosi siliconati
maseuza cu experienta si rabdare in perioada sarbatorilor ofer servicii de masaj si relaxare psihica, diverse fantezii domnilor plictisiti de rutina zilnica .Vorbim orice iti face placere in locatia mea.
Ne vedem in zona de nord a Bucurestiului St

Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Daca are poze reale,e de dat rau in ea  !!

• Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am sunat azi de vreo 4 ori - telefonul inchis.

• Telefon: 0742146905
  • Telefon: 0742146905
Postat

Am fost, nu am ramas. Parea prea batrana pentru gusturile mele

• Oras:Bucharest
Postat

Se fute cu pasiune sau laba trista?

Face un masaj erotic bun. I-am dat si o muie o data (finalizare corporala) pt care a cerut 100 extra.

Se si fute dar pe un pret prohibitiv. imi cerea inca 200 sa o bag intr-insa asa ca am zis pas. la 500h exista variante mai bune.

Ea e buna in draci la corp, genul milf, dar atentie.. e trecuta bine de 40 de ani. Recomand amatorilor de mature doar.

Postat

Face un masaj erotic bun. I-am dat si o muie o data (finalizare corporala) pt care a cerut 100 extra.

Se si fute dar pe un pret prohibitiv. imi cerea inca 200 sa o bag intr-insa asa ca am zis pas. la 500h exista variante mai bune.

Ea e buna in draci la corp, genul milf, dar atentie.. e trecuta bine de 40 de ani. Recomand amatorilor de mature doar.

Accepta sa pui si tu mana pe ea sau sa ii bagi botul la savarina?

Postat

Accepta sa pui si tu mana pe ea sau sa ii bagi botul la savarina?

Cu mine a fost foarte permisiva. Am pus mana unde am vrut, ne-am si sarutat.. sigur, nu am de unde sa stiu daca e asa cu toata lumea. botul la savarina nu prea il bag asa ca nu pot sa zic sigur dar avand in vedere atitudinea ei, nu cred ca ar fi deranjat-o.

Postat

Adică 200 masaj, 100 oral și 200 futai = 500 ? Sau cum ? Păi asta-i maseuză de fapt ?

Postat

Adică 200 masaj, 100 oral și 200 futai = 500 ? Sau cum ? Păi asta-i maseuză de fapt ?

da.

nu stiu daca ofera sex in general, cand am sunat-o prima data nici nu s-a pus problema.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...