Sari la conținut

OBIECTIV PROPUNE

Postări Recomandate

• Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis

Prin urmare ne aflam la locul faptei cu tot colectivul: Obi, Annona, Adi1977, Talibanu, 2x2 + soția.

Soare, băutură si distracție.

....adica "prieteni"!

Propun introducerea lui Obi in Hall of Fame!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 85
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Da, si mie mi-a facut mare placere sa stau cu voi si din pacate pentru mine, party-ul abea ce s-a incins cand am plecat eu...deci, cei care sunt nehotarati, sa puna mana pe volan si sa o ia spre plaja :)

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Da, si mie mi-a facut mare placere sa stau cu voi si din pacate pentru mine, party-ul abea ce s-a incins cand am plecat eu...deci, cei care sunt nehotarati, sa puna mana pe volan si sa o ia spre plaja :)

acum am ajuns si eu de ope drumuri din tara, sper sa va mai gasesc acolo....

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Mergi cu incredere! Se lasa pana tarziu...sper. Acum am ajuns si eu acasa, Doamne, nu as mai fi plecat...dar noroc cu prietenul meu care m-a tras acasa...ca nu m-ar fi iertat radarul...

Obi, multumesc mult pentru invitatie si tratatie! Mi-a facut mare placere sa ne revedem! Multa sanatate si te asteptam cu bine sa revii pe ale noastre meleaguri! A iesit o petrecere super faina cu gazda si oaspeti de seama! Numai bine pe unde vei merge, maestre!

Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

dragii mei, EU va multumesc tuturor pentru bunavointa de care ati dat dovada si sper sa ne mai intilnim sanatosi cu prima ocazie.ramineti cu bine,fiti prieteni si bucurat-va de tinerete,viata e grea cind o iei in serios.toate cele bune.

Link spre comentariu

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nebunache,m-ai facut de mi-am reactivat contul.Nu stiu pentru cata vreme insa un lucru e clar:forumul m-a ajutat sa-mi gasesc cativa camarazi de "lupta" de nadejde asa ca nu pot sta prea multa vreme suparat pe acesta(forum).Si eu m-am simtit foarte bine la intalnirea de vineri si sper ca la anul,cand revii in tara sa reluam activitatile.Te astept cu drag

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...