gangstarr Reputație: 1629 Postat August 30, 2013 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat August 30, 2013 Prin urmare ne aflam la locul faptei cu tot colectivul: Obi, Annona, Adi1977, Talibanu, 2x2 + soția. Soare, băutură si distracție. ....adica "prieteni"!Propun introducerea lui Obi in Hall of Fame!!! Link spre comentariu
adrian1977c Reputație: 303 Postat August 30, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 30, 2013 Da, Salutare tuturor! Atmosfera e super, pacat ca nu ati venit mai multi! Dar tinp mai e! Obi inca va asteapta! Daiana? Colega ei? Va asteptam! Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9635 Postat August 30, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat August 30, 2013 Da, si mie mi-a facut mare placere sa stau cu voi si din pacate pentru mine, party-ul abea ce s-a incins cand am plecat eu...deci, cei care sunt nehotarati, sa puna mana pe volan si sa o ia spre plaja Link spre comentariu
adi_cta Reputație: 138 Postat August 30, 2013 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 30, 2013 Da, si mie mi-a facut mare placere sa stau cu voi si din pacate pentru mine, party-ul abea ce s-a incins cand am plecat eu...deci, cei care sunt nehotarati, sa puna mana pe volan si sa o ia spre plaja acum am ajuns si eu de ope drumuri din tara, sper sa va mai gasesc acolo.... Link spre comentariu
adrian1977c Reputație: 303 Postat August 30, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 30, 2013 Mergi cu incredere! Se lasa pana tarziu...sper. Acum am ajuns si eu acasa, Doamne, nu as mai fi plecat...dar noroc cu prietenul meu care m-a tras acasa...ca nu m-ar fi iertat radarul...Obi, multumesc mult pentru invitatie si tratatie! Mi-a facut mare placere sa ne revedem! Multa sanatate si te asteptam cu bine sa revii pe ale noastre meleaguri! A iesit o petrecere super faina cu gazda si oaspeti de seama! Numai bine pe unde vei merge, maestre! Link spre comentariu
montecristo Reputație: 16 Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Ajung si eu cred ca o sa sun una din fetele pe care le cunosc sa dau de voi (deci nu e nevoie de om la mine) numa sa aveti tel deschise - dayana etc :-) Link spre comentariu
montecristo Reputație: 16 Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Ajung si eu cred ca o sa sun una din fetele pe care le cunosc sa dau de voi (deci nu e nevoie de om la mine) numa sa aveti tel deschise - dayana etc :-) Link spre comentariu
papialex Reputație: 465 Postat August 30, 2013 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat August 30, 2013 imi pare rau ca eu nu am reusit sa ajung in cta la timp pt a fi acolo cu voi. Salutati-i pe tot din partea mea Link spre comentariu
guest12 Reputație: -432 Postat August 30, 2013 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Partajează Postat August 30, 2013 Intindeți covorul roșu ca apar si eu....daca nu-mi face radarul vreo surpriza!!!! Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 31, 2013 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Partajează Postat August 31, 2013 dragii mei, EU va multumesc tuturor pentru bunavointa de care ati dat dovada si sper sa ne mai intilnim sanatosi cu prima ocazie.ramineti cu bine,fiti prieteni si bucurat-va de tinerete,viata e grea cind o iei in serios.toate cele bune. Link spre comentariu
doixdoi Reputație: 941 Postat Septembrie 4, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Nebunache,m-ai facut de mi-am reactivat contul.Nu stiu pentru cata vreme insa un lucru e clar:forumul m-a ajutat sa-mi gasesc cativa camarazi de "lupta" de nadejde asa ca nu pot sta prea multa vreme suparat pe acesta(forum).Si eu m-am simtit foarte bine la intalnirea de vineri si sper ca la anul,cand revii in tara sa reluam activitatile.Te astept cu drag Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum