Sari la conținut

gangstarr

VIP Member
  • Număr conținut

    1.190
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Orice postat de gangstarr

  1. De care verdețuri, tati!? Sau de fapt, doar acolo le găsești?! 😎
  2. @pisicuts Tati, lasă la băiatul’ acces la PM ca vreau sa fut și eu pe cineva… in mesaje private! Dupa aia fac o recenzie din aia, după care o sa învețe iar astia pentru BAC 2023.
  3. Ohooo, ce faci nesuferito!? Poate reușesc sa îți văd și eu ochii aia 3, frumoși. 😬😈
  4. Doresc sa trimit un PM și nu îmi permit din cauza ca am căsuța de intrări plină. Am șters o grămada, mi-au mai rămas câteva, însă aceeași problema o întâmpin. Putin ajutor?
  5. Probabil, “exzact†după ce îți iei bac-ul!?
  6. Ce plm s-a întâmplat pe forumul asta? A fost vreo revoluție!?
  7. Când mergi la futut, da-l la un prieten să-l plimbe cu taxiul prin oraș...
  8. Sunt un prost, va rog sa îmi dați cu -rep. Aveam mesageria plină.
  9. Și pe mine tot nu ma lămuriti de ce nu pot trimite PM?
  10. M-am lăsat de futut de ceva timp. Acum am zis sa ma apuc sa ridic calitatea forumului, la nivel scris. Deh, bătrânețile.
  11. La oricine încerc îmi da aceeași eroare, inclusiv la voi ăștia ce ați postat mai sus.
  12. La o curva. Primesc mesajul asta
  13. Ce mah!? 🤦â€â™‚ï¸ðŸ¤¦â€â™‚ï¸ Du-te in plm, dacă prestezi oral la sex, cum prestezi in scris limba romană, sigur ai înnebunit-o și pe ea... de cap!
  14. Mulțumesc pentru precizări, însă... cum am putut eu sa te autocorectez!? Nu mai spun nimic despre “m-ai anunța”... Eu cred ca am ieși mai bine amândoi dacă as trece odată pe la tine sa te disciplinez putin - ce zici!? Te-ai lasă puțin pe mâinile mele (grele) sa facem bucile alea sa tremure și sa ude chilotii, iar câteva lacrimi pe obraji de la lipsa aerului, te-ar face sa apreciezi mai mult plăcerea fututului adevarat!?
  15. Ia o creta, ieși la tabla și scrie pe ea, pana nu mai este loc: Serviciile, serviciile, serviciile, serviciile.... Plm, pana și autocorectorul îmi ia serviciile in loc de servicile, nici asta măcar nu ma lasă sa greșesc...
  16. Uhuuu, lovitura sub centura! Ma înscriu eu, sa îți rearanjez organele interne și din a transforma gaozul ăla din peștera Muierii in peștera ursului...
  17. gangstarr

    Swing

    Dorințele mele se îndeplinesc... fiindcă știu ce dorințe sa îmi pun. Am cunoscut cazuri la viața mea: care au venit cu vecina, cu sora, cu mai știu eu cine. Nu a fost asta problema. Sa ii vezi pe aia ce veneau cu ele pe bune și după ce treceau pe mâna mea, luau bărbații foc: ești o curva! Mie nu mi-ai făcut nicioadata, pe mine nu m-ai lăsat sa îți fac asta, cu mine nu ai țipat așa, etc. Alea au fost cele mai reușite întâlniri! 🤣😂 Te sun, din nou...
  18. gangstarr

    Swing

    Iar a început sa va mănânce in cur!? Nu ați mai găsit nici curva buna de pula și acum vreți sa dați iama in nevestele oamenilor!? Exista o șansa mică, însă creste dacă va puneți și voi consoarta la bătaie. 😈🤣
  19. Ti-o trimit eu pe nevasta mea! Îl tine pe al tău circul!?
  20. Am și eu o întrebare pentru niste colegi vechi? Am pe limba o poveste frumoasa despre o păsărica cu mare potențial, dovedit deja pe aici... mai are rost sa însir câteva sute de cuvinte!?
  21. Fac laba, nu e asta problema, însă tu ești novice. Te simți, cumva!?
  22. Pai activa, normal... poți sa îți freci pizda in timp ce te răcoresc...Eu am fantezii, tu ai fantezi... Deci am mai multe, te-am bătut.
×
×
  • Creează nouă...