Sari la conținut

Blonda bulevardul 1 mai 0759533758

Postări Recomandate

Postat

Tepara, dupa ce a luat banii, sa dezbracat, arata oribil, nu a vrut sa inchida televizorul, sa apucat de oral mecanic si se stergea la 20 secunde cu sevetel umed la gura, i-am spus ca plec, nu a vrut sa imi dea inapoi nimic din cei 150 lei, cea mai naspa panarama jegoasa pe care am vazut-o pana acum!! De EVITAT!!!!

• Like 1
  • Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0744304468
Postat

Greu de crezut ca gasesti asa ceva pe 1 mai...

Postat

Tepara, dupa ce a luat banii, sa dezbracat, arata oribil, nu a vrut sa inchida televizorul, sa apucat de oral mecanic si se stergea la 20 secunde cu sevetel umed la gura, i-am spus ca plec, nu a vrut sa imi dea inapoi nimic din cei 150 lei, cea mai naspa panarama jegoasa pe care am vazut-o pana acum!! De EVITA

In interval de 14 minute, ai luat doua tepe astazi? 

Una in Dr. Taberei si una pe 1 Mai? 

In plus, vad ca au amandoua ceva cu televizorul :) :) :) 

• Like 1
Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Poate te ai teleportat din Dr. Taberei pe 1 mai....

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Ca idee, 1 Mai este in Dr Taberei:)

Postat

In interval de 14 minute, ai luat doua tepe astazi? 

Una in Dr. Taberei si una pe 1 Mai? 

In plus, vad ca au amandoua ceva cu televizorul :) :) :)

Estea aceeasi tipa cu 2 numere de telefon, am vorbit cu ea pe ambele telefoane, insa poti sa incerci si tu daca nu ma crezi :)

Postat

1 Mai este fosta strada Compozitorilor, adresa ei este la Nr 18 colt cu Sibiu, la parte, pozele false, arata naspa cand se dezbraca, insa sa dezbracat dupa ce i-am dat banii, am asteptat-o in fata blocului 10 min sa vina de undeva...dupa ce a luat banii, a luat o fata de sila, scarba, nu ma lasat sa o ating ca am mainile reci...desi ma spalasem pe maini cu apa calda ca sa evit asta, la televizor era revelionul in reluare, dat tare, cu muzica, etc, nu aveam cum sa ma excit in aceste conditii...

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.