Sari la conținut

Masaj

Postări Recomandate

Postat
La 23.05.2025 la 20:52, berkeley a spus:

Numai masaj serios face, nimic altceva. E un salon acolo, cu 3 cabinete: pt manichiura si pus unghii false, pt kinetoterapie (copii cu afectiuni locomotorii) si masaj terapeutic si anticelulitic, limfatic. Cam atat. 

S-a inchis 

Spatiul de inchiriat.

Vremuri grele !!!

Postat
8 hours ago, pepino02 said:

S-a inchis 

Spatiul de inchiriat.

Vremuri grele !!!

Salut, Pepino. Vad ca nu poti primi mesaj privat. De unde stii ca s-a inchis salonul? Ai vb sau ai fost personal si ai vazut ca spatiul e de inchiriat? 

Postat
Acum 12 ore, berkeley a spus:

Salut, Pepino. Vad ca nu poti primi mesaj privat. De unde stii ca s-a inchis salonul? Ai vb sau ai fost personal si ai vazut ca spatiul e de inchiriat? 

Am golit mesageria.

Poti sa-mi trimiti ?

Postat
La 07.01.2026 la 13:27, pepino02 a spus:

S-a inchis 

Spatiul de inchiriat.

Vremuri grele !!!

Imi cer scuze tuturor.

S-a inchis Traian Vuia -Eliza si nu Anca de pe Aurel Vlaicu.

Am conversat cu amandoua si am confirmare.

Eliza de pe Traian Vuia s-a retras 

Anca mai lucreaza .

Este doar masaj de relaxare , "cumintel".

Mea culpa !

• Oras:romania
  • Oras:romania
Postat
Acum 9 ore, pepino02 a spus:

Imi cer scuze tuturor.

S-a inchis Traian Vuia -Eliza si nu Anca de pe Aurel Vlaicu.

Am conversat cu amandoua si am confirmare.

Eliza de pe Traian Vuia s-a retras 

Anca mai lucreaza .

Este doar masaj de relaxare , "cumintel".

Mea culpa !

Salut  Nu poti primi mesaje. Cum erau sedintele pe Traian Vuia? Meritau? 

Postat
Acum 10 ore, haladutu a spus:

Doar masaj de relaxare "serios" , fara dus si cu slip.

Postat
La 08.01.2026 la 23:20, haladutu a spus:

Am golit mesageria !

• Oras:Monaco
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 12.01.2026 la 15:35, pepino02 a spus:

Am golit mesageria !

Salut!Am vrut să îți scriu în privat să te întreb ceva, dar nu poți primi mesaje!

Postat
Acum 1 oră, aisberg75 a spus:

Salut!Am vrut să îți scriu în privat să te întreb ceva, dar nu poți primi mesaje!

Am golit-o din nou.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 15.01.2026 la 20:16, pepino02 a spus:

Am golit-o din nou.

Ți-am scris răspunsul la întrebarea ta, dar pe când să îți scriu ai părăsit conversația!

Postat

Salutare. A fost cineva la doamna de pe miko imre din Zorilor? Nu ma lasa sa pun link de pe olx, nu se aproba postarea. Are anunt cu Nr 0752581101. Daca a fost cineva si poate sa spuna niste detalii. Am intrebat la telefon si din cate am inteles este masaj de relax cu 150 ron ora

• Oras:Pizdeea
  • Oras:Pizdeea
Postat
20 hours ago, homeboy85 said:

Salutare. A fost cineva la doamna de pe miko imre din Zorilor? Nu ma lasa sa pun link de pe olx, nu se aproba postarea. Are anunt cu Nr 0752581101. Daca a fost cineva si poate sa spuna niste detalii. Am intrebat la telefon si din cate am inteles este masaj de relax cu 150 ron ora

nu stiu daca e numarul bun. numarul asta il vad asociat cu un business de evenimente de copii din Cluj. esti sigur ca e ok?

• Oras:cluj
Postat
La 15.01.2026 la 20:16, pepino02 a spus:

Am golit-o din nou.

hey, ai ceva propuneri noi?

Postat
La 12.03.2026 la 15:06, markooo901 a spus:

hey, ai ceva propuneri noi?

Fata de postarea mea de oe pagina 16 , este Loryna din groapa , la 180 fara inghinal si finalizare.

Mona nu mai raspunde la mesaje, dupa unii a inceput lucrul adica i-a primit).

La Catalina nu prea merita. Te pune la punct daca intrebi ceva. Nu face inghinal, doar ceva erotic. Scump si departe de ce trebuie (fata de saloane). Actiunea e pe masa de masaj. A scris cineva despre abonament la ea. 

A platit cineva abonament? Ne poate da detalii ?

Am retineri . Poti lua teapa pentru ca nu ai garantii. Daca nu te mai primeste nu stiu cum poti recupera banii. Nici saloanele nu luau bani inainte, iar ele iti puteau da ceva garantii, pentru ca aveau personalitate juridica (cred).

• Like 1
Postat

Am vb cu Catalina la telefon, nu recomand, e răstită de zici ca ea trebuie sa iti dea tie bani, nu invers

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 ore, markooo901 a spus:

Am vb cu Catalina la telefon, nu recomand, e răstită de zici ca ea trebuie sa iti dea tie bani, nu invers

Aia este o ,"nebună..."foarte șmecheră!

Postat
La 18.03.2026 la 21:12, aisberg75 a spus:

Aia este o ,"nebună..."foarte șmecheră!

Din ce am cules de la mai multi clienti de-ai ei, este mai mult decat smechera.

Este o ...

• Oras:Koloszvar
Postat
26 minutes ago, pepino02 said:

Din ce am cules de la mai multi clienti de-ai ei, este mai mult decat smechera.

Este o ...

incepem sa jucam fazan si aici? 😄

Oare are cineva sfaturi despre cum se poate intra in contact cu Mona? Din pacate nu raspunde la mesaje si nici la apel si mi-ar prinde bine cineva care face masaj decent prin zona asta de oras

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 13 ore, thickudicku a spus:

incepem sa jucam fazan si aici? 😄

Oare are cineva sfaturi despre cum se poate intra in contact cu Mona? Din pacate nu raspunde la mesaje si nici la apel si mi-ar prinde bine cineva care face masaj decent prin zona asta de oras

Am fost săptămâna trecută la ea la masaj și mi-a spus că mai primește doar câțiva clienți că este foarte ocupată cu activitatea ei la locul de muncă!Și i mai primește la masaj doar pe cei cu care a relaționat foarte bine și cu care este pe aceași lungime de undă!Una peste alta, femeia arată foarte bine la a doua tinerețe...face un masaj de relaxare f.bun și are mâini fine...!😊Cei care au fost la ea la masaj ,știu despre ce vorbesc...!😊

Postat
30 minutes ago, aisberg75 said:

Am fost săptămâna trecută la ea la masaj și mi-a spus că mai primește doar câțiva clienți că este foarte ocupată cu activitatea ei la locul de muncă!Și i mai primește la masaj doar pe cei cu care a relaționat foarte bine și cu care este pe aceași lungime de undă!Una peste alta, femeia arată foarte bine la a doua tinerețe...face un masaj de relaxare f.bun și are mâini fine...!😊Cei care au fost la ea la masaj ,știu despre ce vorbesc...!😊

Poti sa faci si mai mult decat acel masaj daca esti client fidel?

Mai ai si alte contacte de masaj care ai recomanda, daca pot sa intreb?

Postat
36 minutes ago, aisberg75 said:

mersi pentru sarea pusa pe rana 😆chiar vreau sa ajung la ea doar pentru masaj normal si pentru ca stau relativ in zona. Oare imi poti trimite in privat un mesaj despre orele la care o pot contacta?

Postat
5 hours ago, aisberg75 said:

Salut, Aisberg!

Se pare ca nu poti primi mesaje in privat?

• Oras:Budapesta
Postat
Just now, berkeley said:

Salut, Aisberg!

Se pare ca nu poti primi mesaje in privat?

Mai traiesti?😇

Am crezut, ca ai disparut de tot!😂

Doar cu mesaje private te mai delectezi acum?😜

Nici eu nu pot primi mesaje private, pana nu ajung galben din nou.🥳

Am o conversatie, activa, nu zic, cu cine, dar nu o sterg...😇🤭

• Like 1
Postat
9 minutes ago, Buthead said:

Mai traiesti?😇

Am crezut, ca ai disparut de tot!😂

Doar cu mesaje private te mai delectezi acum?😜

Nici eu nu pot primi mesaje private, pana nu ajung galben din nou.🥳

Am o conversatie, activa, nu zic, cu cine, dar nu o sterg...😇🤭

Salut, chiar daca esti (pe) galben, nu poti primi sau trimite mesaje noi daca ai deja 3 conversatii active. 

Postat
3 minutes ago, berkeley said:

Salut, chiar daca esti (pe) galben, nu poti primi sau trimite mesaje noi daca ai deja 3 conversatii active. 

Nu ai cum sa ai trei conversatii active, nici ca galben.😇

Poti doua maxim in acelas timp.😇

Dar am inteles ce ai vrut sa zici.😇

Mesajul nu era pt mine!😜

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.