Sari la conținut

Masaj

Postări Recomandate

Postat
10 minutes ago, Buthead said:

Nu ai cum sa ai trei conversatii active, nici ca galben.😇

Poti doua maxim in acelas timp.😇

Dar am inteles ce ai vrut sa zici.😇

Mesajul nu era pt mine!😜

Vad ca nici tu nu poti primi mesaje private.

Reputație: 310
  • Oras:Budapesta
  • Oras:Budapesta
Postat
2 minutes ago, berkeley said:

Vad ca nici tu nu poti primi mesaje private.

Eu stiu!😜

Ti-am si zis de ce!😜

Eu nu sunt inca galben si pot sa am o singura conversatie activa. Pe care o folosesc acum!😜

Si nu am de gand ca sa o sterg!😂

Postat
La 20.03.2026 la 14:40, homeboy85 a spus:

Poti sa faci si mai mult decat acel masaj daca esti client fidel?

Mai ai si alte contacte de masaj care ai recomanda, daca pot sa intreb?

Cum zice Aisberg , cei care au fost la masaj la ea iti pot confirma. Dar ..

Publicitatea nu-i place. Se simte inconfortabil daca aude ca se vorbeste despre ea aici.

Cand i-am spus ca mi-a fost recomandata de cineva (mersi Berkely) a zis ca s-a gandit daca sa ma primeasca.

In concluzie chiat daca ar face ceva mai mult, repet DACA? , nu cred ca iti va spune cineva aici.

Legat de recomandare am vazut ca Valeria a revenit, doar sa nu te duci glont pentru masaj inghinal, sau sa intrebi. Doar masaj de relaxare face .

Mai sunt optiuni bune, dar in alta zona, de ex. Marasti 

P.S.

Nu stiu vreo casnica care sa-ti confirme la telefon, ca face masaj inghinal.

Mai mult, daca considera unele, ca esti tupeist (intrebi daca face asa ceva ) te blocheaza.

• Oras:Koloszvar
Postat
23 minutes ago, pepino02 said:

Publicitatea nu-i place. Se simte inconfortabil daca aude ca se vorbeste despre ea aici.

Cand i-am spus ca mi-a fost recomandata de cineva (mersi Berkely) a zis ca s-a gandit daca sa ma primeasca.

In concluzie chiat daca ar face ceva mai mult, repet DACA? , nu cred ca iti va spune cineva aici.

Legat de recomandare am vazut ca Valeria a revenit, doar sa nu te duci glont pentru masaj inghinal, sau sa intrebi. Doar masaj de relaxare face .

P.S.

Mai mult, daca considera unele, ca esti tupeist (intrebi daca face asa ceva ) te blocheaza.

poti da mai multe detalii despre Valeria? un anunt, in ce cartier sau nr de telefon?

Postat
7 hours ago, pepino02 said:

P.S.

Mersi de raspuns. In Marasti te referi la Ella sau Stefi? Valeria are anunt activ sau numarul folosit e undeva pe forum mentionat, cum pot ajunge sa fac o programare? Mersi anticipat colegu!

Postat
59 minutes ago, homeboy85 said:

Mersi de raspuns. In Marasti te referi la Ella sau Stefi? Valeria are anunt activ sau numarul folosit e undeva pe forum mentionat, cum pot ajunge sa fac o programare? Mersi anticipat colegu!

Stefi si Valeria, ambele fac doar masaj serios. De relaxare, terapeutic, anticelulitic. Daca tu vrei (si) alt tip de masaj, e pierdere de vreme si bani.

Postat

Pe Valeria cred ca am gasit-o si o sa incerc sa ajung la ea pentru masaj serios. Sper ca in viitor sa pot ajunge si la Mona la cat e de laudata

Postat
2 minutes ago, berkeley said:

Stefi si Valeria, ambele fac doar masaj serios. De relaxare, terapeutic, anticelulitic. Daca tu vrei (si) alt tip de masaj, e pierdere de vreme si bani.

Colegu de mai sus te contrazice legat de Valeria, dar cateodata poate este si de noroc. Daca face macar masaj bun si e in Manastur as incerca sa o contactez. Oare are tot acelasi nr vechi mentionat pe forum? 

Postat
6 minutes ago, thickudicku said:

Pe Valeria cred ca am gasit-o si o sa incerc sa ajung la ea pentru masaj serios. Sper ca in viitor sa pot ajunge si la Mona la cat e de laudata

Poti sa lasi aici contactul sau anuntul ei? 

Postat
3 minutes ago, homeboy85 said:

Colegu de mai sus te contrazice legat de Valeria, dar cateodata poate este si de noroc. Daca face macar masaj bun si e in Manastur as incerca sa o contactez. Oare are tot acelasi nr vechi mentionat pe forum? 

Nu vad sa ma fi contrazis. La care coleg te referi? 

Numarul vechi nu mai e valabil. Iar anunt nu are pe nici un site. Nu sta in Manastur, din pacate. 

Postat
3 minutes ago, homeboy85 said:

Poti sa lasi aici contactul sau anuntul ei? 

Datorita naturii site-ului si avand in vedere ca ea nu practica masaje deocheate, prefer sa nu. Sorry

Postat
1 hour ago, thickudicku said:

Datorita naturii site-ului si avand in vedere ca ea nu practica masaje deocheate, prefer sa nu. Sorry

Nu as fi insistat la masaj deochiat oricum, daca lumea zice ca nu e ok si nu face. Merg si la masaj chiar daca nu e masaj cu artificii, daca e bine facut. Dar am inteles si punctul tau de vedere, multumesc de raspuns oricum.

Postat
La 22.03.2026 la 21:43, homeboy85 a spus:

Nu as fi insistat la masaj deochiat oricum, daca lumea zice ca nu e ok si nu face. Merg si la masaj chiar daca nu e masaj cu artificii, daca e bine facut. Dar am inteles si punctul tau de vedere, multumesc de raspuns oricum.

Valeria 

0753 944 584.

In Marasti ma refeream la Ella. Stefi nu face nici inghinal, daramite artificii.

Aici mai este Anca , pe Aurel Vlaicu, doar masaj serios.

Tot in Marasti este Alexandra la garsoniere Terapia, dar eu zic sa citesti topicul ei.

P.S.

In Buna Ziua sa nu care cumva sa mergi (pici in plasa iubitoarei de pisi - " "prietenii  stiu de ce")

• Haha 1
Postat
12 minutes ago, pepino02 said:

Valeria 

0753 944 584.

In Marasti ma refeream la Ella. Stefi nu face nici inghinal, daramite artificii.

Tot in Marasti este Alexandra la garsoniere Terapia, dar eu zic sa citesti topicul ei.

P.S.

In Buna Ziua sa nu care cumva sa mergi (pici in plasa iubitoarei de pisi - " "prietenii  stiu de ce")

Mersi mult pentru ponturi. Am fost la toate pana acum mai putin la Stefi.

Pentru masaj serios, de relaxare, Anca are raportul calitate-pret cel mai bun din punctul meu de vedere, dar Valeria nu e tare departe. Mi-ar fi fost si rusine sa le intreb de servicii extra la ce energie, calm si buna stare emana aceste doamne.

Mai mult sunt curios daca atunci cand spui "plasa" te referi la abonament. Daca da, atunci am fost pisica si m-am ferit la timp.

Postat
12 hours ago, pepino02 said:

Valeria 

0753 944 584.

P.S.

Aia din Buna Ziua e cu sorcova. Am avut programare la ea si am prins pe turzii accident, am sunat sa spun ca intarziu si mi-a anulat programarea, mi-a dat block, a urlat 1 min la telefon singura :))) 

Postat
Acum 51 minute, homeboy85 a spus:

Aia din Buna Ziua e cu sorcova. Am avut programare la ea si am prins pe turzii accident, am sunat sa spun ca intarziu si mi-a anulat programarea, mi-a dat block, a urlat 1 min la telefon singura :))) 

Este de evitat.

Sa nu cumva sa platiti abonament. 

Din surse sigure , mai multi colegi mi-au confirmat, abonamentl expira, sau mai are alte obiceuri.

Cere bani imprumut, in contul abonamentului, sau spune ca da banii inapoi si uita.

Mai mult , unii colegi din cei care au dat bani in avans, au spus ca nu le mai raspunde la mesaje pentru programare.

Postat
Acum 16 ore, thickudicku a spus:

Mersi mult pentru ponturi. Am fost la toate pana acum mai putin la Stefi.

Pentru masaj serios, de relaxare, Anca are raportul calitate-pret cel mai bun din punctul meu de vedere, dar Valeria nu e tare departe. Mi-ar fi fost si rusine sa le intreb de servicii extra la ce energie, calm si buna stare emana aceste doamne.

Mai mult sunt curios daca atunci cand spui "plasa" te referi la abonament. Daca da, atunci am fost pisica si m-am ferit la timp.

Felicitari !

Ai fost inspirat .

• Oras:Monaco
  • Disponibila
  • Oras:Monaco
  • Disponibila
Postat
La 23.03.2026 la 23:07, pepino02 a spus:

Valeria 

0753 944 584.

P.S.

Așa este..."prietenii știu de ce..."!!!🫣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.