Sari la conținut

Masaj

Postări Recomandate

Postat
Acum 3 ore, markooo901 a spus:

pacat, mi se pare ca aceasta zona de interes e destul de slaba daca nu chiar inexistenta pe cluj, in comparatie cu bucuresti

saloanele is over rated si mie nici nu imi place experienta de salon

casnice nu prea exista, iar cele care ofera masaj chiar si numai simplu destul de slab si nu stiu, eu personal daca merg la un masaj si nu are si artificii parca merg degeaba

Sunt pe piata Clujului mai bine de 6 casnice care fac si inghinal si finalizare, dar la telefon nu prea recunosc.

Unele mi-a zis si de ce nu fac inghinal si coapse interioare.

Fiind zone erogene, provoaca erectii, care provoaca " tulburari de bun simt" si duc la cerinte super extra. Adica clientul nu se mai multumeste cu finalizare, ci "trage " de maseuza sa obtina ON  si chiar NP.

Ea se simte hartuita sexual ( adevarat) si pentru a elimina astfel de situatii decide sa faca doar masaj serios (cuminte). Au fost destule cazuri in care au luat o  pauza sau s-au retras. ( Au fost si motive in care s-au retras la "casa lor/ la partenerul lor").

Unii nu inteleg ca poate primesc extrauri nu doar pentru bani ci si  tineretii,  chimiei, imaginii personale, etc., si nu ar trebui sa se laude cu extra-urile primite.

Oricum multe spun ca isi rezerva dreptul sa-si selecteze clentii.

Eu as zice ca ele selecteaza si serviciile oferite ( un adevar nespus/ nescris, dar intalnit des).

• Oras:cluj
Postat

pepino daca cunosti si poti sa împărtășești si aici cele 6 casnice care fac sunt bine venite

sau poti da mesaj in privat..eu nu pot

2 dintre ele ar fi alexandra si ela, la care am fost sunt curios de celelalte 4 mersi

Postat
Acum 8 ore, markooo901 a spus:

pepino daca cunosti si poti sa împărtășești si aici cele 6 casnice care fac sunt bine venite

sau poti da mesaj in privat..eu nu pot

2 dintre ele ar fi alexandra si ela, la care am fost sunt curios de celelalte 4 mersi

Pot sa va impartasesc, doar cele care la telefon confirma ca fac finalizare, sau s-a scris despre ele pe forum.

1. Cristina din Floresti - Masaj indian - forum

2. Mona - W.T. - Mona Forum - sanse mici sa va ia- lucreaza in  circuit inchis.

Mai sunt  inca 5 - stiu eu, dar nu le pot da numele, deoarece ele nu recunosc la telefon si cum lucreaza pe nume real, nu vreau sa le fac sa se lase.

P.S.

In realitate, din cele 9 stiute de mine, daca una va recunoaste ca face finalizare, deoarece are preturi diferite 150 lei  - cuminte si 200 cu artificii .Celelalte lucreaza cu suma fixa , dar la telefon nu recunosc ca fac "artificii".

Postat
Acum 2 ore, markooo901 a spus:

pepino poti da pm?

Am trei conversatii active si am promis la casnice ca nu le fac "reclama" pentru extrauri.

Nu vreau sa dispara.

Se duc unii cu tupeu , le cer mai mult si apoi se retrag, sau lucreaza cu circuit inchis.

• Oras:Koloszvar
Postat
23 minutes ago, pepino02 said:

Am trei conversatii active si am promis la casnice ca nu le fac "reclama" pentru extrauri.

Nu vreau sa dispara.

Se duc unii cu tupeu , le cer mai mult si apoi se retrag, sau lucreaza cu circuit inchis.

da da, foarte intelept. 

• Oras:Pizdeea
Postat
On 8/26/2026 at 6:53 PM, pepino02 said:

Sunt pe piata Clujului mai bine de 6 casnice care fac si inghinal si finalizare, dar la telefon nu prea recunosc.

Unele mi-a zis si de ce nu fac inghinal si coapse interioare.

Fiind zone erogene, provoaca erectii, care provoaca " tulburari de bun simt" si duc la cerinte super extra. Adica clientul nu se mai multumeste cu finalizare, ci "trage " de maseuza sa obtina ON  si chiar NP.

Ea se simte hartuita sexual ( adevarat) si pentru a elimina astfel de situatii decide sa faca doar masaj serios (cuminte). Au fost destule cazuri in care au luat o  pauza sau s-au retras. ( Au fost si motive in care s-au retras la "casa lor/ la partenerul lor").

Unii nu inteleg ca poate primesc extrauri nu doar pentru bani ci si  tineretii,  chimiei, imaginii personale, etc., si nu ar trebui sa se laude cu extra-urile primite.

Oricum multe spun ca isi rezerva dreptul sa-si selecteze clentii.

Eu as zice ca ele selecteaza si serviciile oferite ( un adevar nespus/ nescris, dar intalnit des).

15 hours ago, pepino02 said:

Pot sa va impartasesc, doar cele care la telefon confirma ca fac finalizare, sau s-a scris despre ele pe forum.

1. Cristina din Floresti - Masaj indian - forum

2. Mona - W.T. - Mona Forum - sanse mici sa va ia- lucreaza in  circuit inchis.

Mai sunt  inca 5 - stiu eu, dar nu le pot da numele, deoarece ele nu recunosc la telefon si cum lucreaza pe nume real, nu vreau sa le fac sa se lase.

P.S.

In realitate, din cele 9 stiute de mine, daca una va recunoaste ca face finalizare, deoarece are preturi diferite 150 lei  - cuminte si 200 cu artificii .Celelalte lucreaza cu suma fixa , dar la telefon nu recunosc ca fac "artificii".

3 hours ago, pepino02 said:

Nu vreau sa dispara.

are total sens ce zici. in primul rand fata de faptul ca multi trag de fete/femei ca de niste animale. "am auzit ca ai facut, de ce nu-mi faci si mie". mie mi se pare ca daca esti capabil sa pui intrebarea asta, ti-ai cam rapsuns singur la intrebare :))

de celelalte 2 pot confirma si eu ca asta e realitatea, la Cristina in floresti poti merge, depinde ce asteptari ai. eu am scris despre experienta mea. de Mona la fel am mai mentionat, lucreaza intr-adevar doar cu circuit inchis, si chiar daca mi-as dori sa pot ajunge macar odata la ea sa pot experimenta, pot intelege ca nimeni de aici nu isi va intinde gatul pentru mine asa de moft. nu ma cunosti, nu ai de unde sa stii ce recomanzi si e logic ca nu stii ce trimiti pe capul fetei. respect pentru integritatea oricui :).

sunt ferm convins ca mai sunt vreo 4-5 in plus care sunt tinute sub covor de cine le stie pe aceleasi motive. nu vrei sa risti sa pierzi acel putin ceva ce exista. probabil ca si eu as face la fel. nu e vorba de egoism ci de bun simt oarecum :).

no judgement there. 

Postat

inteleg si ai perfecta dreptate , faci foarte bine

insa poti sa dai niste "sfaturi"? in sensu in care cam cum decurg lucrurile? de ex mergi de mai multe ori si peste un timp ti se ofera?

ti-a oferit tie pentru ca te-a gasit asa mai simpatic? 

dupa ce semne te-ai luat ca poate ar oferi si altceva? te-ai propus tu sa ii oferi suma x in plus ca sa faca si artificii?

multumesc

Postat
21 minutes ago, markooo901 said:

insa poti sa dai niste "sfaturi"? in sensu in care cam cum decurg lucrurile? de ex mergi de mai multe ori si peste un timp ti se ofera?

dupa ce semne te-ai luat ca poate ar oferi si altceva? te-ai propus tu sa ii oferi suma x in plus ca sa faca si artificii?

multumesc

nu cred ca este o reteta pentru asa ceva. dar mai mult ca sigur ca ideea de baza e ca da, la majoritatea care ofera si altceva e nevoie sa mergi de cateva ori sa isi faca o impresie despre tine, daca esti  serios, de incredere, discret etc. astea cred ca sunt general valabile. apoi restul e multa chimie si in functie de asta vezi cum decurg lucrurile. ca la asta se rezuma in general. poate sa ofere la unii daca pe tine nu te simte sau nu te place cum trebuie.

Postat
Acum 2 minute, markooo901 a spus:

multumesc

Un pont !

Intrebi la telefon daca face si fese, daca poti sta nud, acoperit sau nu, cu prosop.

Daca face fese si te lasa nud descoperit si pe burta si pe spate , sunt sanse , mai mult de 50%, sa beneficiezi de inghinal si finalizare.

Daca iti face pe interiorul coapsei pana in zona inghinala , poti intreba discret daca se poate mai mult.

La a doua sedinta, daca vede ca nu insisti cu tupeu, sunt sanse mai  mari.

De regula , daca vei sta acoperit pe burta si pe spate sunt sanse foarte mici sa beneficiezi de inghinal si finalizare.

P.S.

1. Casnicele mai in varsta + 40 iti fac mai usor masaj cu artificii. Daca te atinge usor cu antebratul pe Gigel, sunt sanse sa obtii finalizarea, oricum ele se pricep mai bine decat cele tinere

2. Am intalnit si casnice la care am stat gol, neacoperit pe burta/spate si tot nu mi-au facut.

3. La cursuri de masaj nu se exerseaza masajul feselor, iar coapsa interioara chiar de loc.

3. O casnica un timp mi-a facut masaj prostatic exterior. A masat cu o mana zona dintre anus si testicul, iar cu cealalta zona de deasupra lui Gigel, cu antebratul - pe abdomen, atingandu- la baza putin.

Dar dupa vreo 6 luni, nu a mai vrut. A zis ca nu mai face , deoarece clientii au inceput sa traga de ea.

3. Scenariul des intalnit este:

a.  Clientul vrea masaj mai intraznet, interiorul coapsei, atingeri accidentate in zona inghinala

b. Masaj inghinal cu finalizare

c. Sa guste " savarina " casnicei, apoi ON sau OP si NP.

Si toate acestea pe un ton imperativ. 

Rezultatul este cel intuit si intalnit, block, dar si revenire la masajul cuminte, pentru ceilalti,.

Postat
Acum 12 minute, bambuzlea a spus:

nu cred ca este o reteta pentru asa ceva. dar mai mult ca sigur ca ideea de baza e ca da, la majoritatea care ofera si altceva e nevoie sa mergi de cateva ori sa isi faca o impresie despre tine, daca esti  serios, de incredere, discret etc. astea cred ca sunt general valabile. apoi restul e multa chimie si in functie de asta vezi cum decurg lucrurile. ca la asta se rezuma in general. poate sa ofere la unii daca pe tine nu te simte sau nu te place cum trebuie.

Ai dreptate cu respectul, chimia, tineretea, fizicul si fața, dar cu plus  de bani , de obicei , 50 de lei.

Sa nu uitam de igiena.

Are un rol mare. Daca te ceri la dus inainte, este un indiciu, ca nu se va confrunta cu diverse "mirosuri".

Daca ai tupeu, vorbesti de sus cu ea, o iei la misto, sau faci remarci legate de kilograme sau  confortul locatiei, iti sabotezi sansele sa ajungi mai departe decat,  cele convenite la telefon ( voce , sms, WA)

Daca nu respecti durata convenita, tragi de timp la dus, la imbracare, la o tigara, sunt sanse sa nu o mai vezi a doua oara.

La unele conteaza si poza de pe WA, mai ales daca si ele au asa ceva.

Dar asta doar pentru un prim contact.

Postat

sa le lasi si linkuri de unde sa iti cumpere cursurile de combinatii pentru maseuze.

Cel mai important e sa ai bun simt, sa ii castigi increderea ca nu dai din casa, sa nu insisti daca zice nu, sa vezi daca exista semne pentru mai mult. Legea lui om, esti om cu ea, poate e om cu tine.

Postat
Acum 36 minute, thickudicku a spus:

sa le lasi si linkuri de unde sa iti cumpere cursurile de combinatii pentru maseuze.

Cel mai important e sa ai bun simt, sa ii castigi increderea ca nu dai din casa, sa nu insisti daca zice nu, sa vezi daca exista semne pentru mai mult. Legea lui om, esti om cu ea, poate e om cu tine.

Da, multumesc pentru ironie. 

Aceste impunsaturi sunt motive pentru retrageri si de pe forum a multor colegi, poate Mocu, de tot, poate Aisberg  ,o perioada, etc.

Eu am cam terminat cu sfaturile. Sa va bucurati de viata...

Postat
10 minutes ago, pepino02 said:

Aceste impunsaturi sunt motive pentru retrageri si de pe forum a multor colegi, poate Mocu, de tot, poate Aisberg  ,o perioada, etc.

faceam misto acum , nu te supara, nu eram ironic. Am ajuns rau daca trebuie sa le explicam oamenilor cum trebuie cerute anumite servicii si cum trebuie sa te comporti cu doamnele prestatoare de servicii

Postat
13 hours ago, pepino02 said:

pana la urma cam asa si e. ca vorba aia vrei sa faci o fapta buna oarecum, sa share-uiesti ceva servicii de calitate, da te trezesti ca merge tot bou si isi bate joc de saraca femeie si ramai si tu fara serviciile ei ca poate se retrage. 

la fel si aici, vrei sa fi cu bun simt, ajungi sa fi tras la rost ca nu esti de treaba ca nu impartasesti tot ce stii. pai pt ce? si eu din multe motive imi mentin activitatea mai restransa pe forum ca pur si simplu is prea multi cu care nu ai cu cine.

si automat devenim si noi sensibili, si pe buna dreptate.

sa stii ca nu vreau sa fiu ironic sau sa fac misto, dar asa chiar e, din pacate 🤷‍♂️

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare