Sari la conținut

Bubițe roșii

exuexu

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Salutare, vin și eu cu o problema în speranța că poate cineva a mai trecut prin asa ceva, acum câteva zile merg la o fata, oralul ne .. normalul protejat, a doua zi a început sa îmi apară niște bubițe roșii pe capul penisului, n am dat importanta, ei bine a trecut 3 zile de atunci, acele bubițe s au înmulțit și simt o usturime de mor, mi am dat cu travogen, am înțeles ca este bun pentru asa ceva dar parca tot mai rău, cred ca sunt alergic sau ceva, mi am dat cu baneocin degeaba.. în trecut mai m am confruntat cu o astfel de problema, am dat cu baneocin a doua zi mi a trecut, acum a trecut deja 3 zile parca tot mai rău, aproape ca se sparg acele bubițe mici și roșii.. ce sa fac? Ca sa merg la medic mi e și umpic jenă și în plus este și o perioada când medicii sunt în concedii.. chiar ma îngrijorează.

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Asa din auzite si pe incercate,e greu sa gasesti tratamentul potrivit.Io' zic sa lasi jena si sa te duci la medic,care mai mult ca sigur o sa-ti dea tratamentul adecvat

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Este o perioada aglomerata, în prag de sărbători, medici întrați în concedii, mai sunt și cu munca.. o sa sun mâine la câteva clinici poate, poate.. Dar mi e greu sa cred... ma gândeam ca a mai trecut cineva prin problema asta și îmi poate da un sfat, alte probleme nu am sesizat, doar acele bubițe care ma aduc la disperare, nici nu pot dormii, mâncărime nu simt, doar o usturime mare care nu mi da pace deloc..

Postat

daca ai mai avut in trecut, e posibil sa fi dezvoltat rezistenta la acel medicament...

totusi, cum naiba sa iei aceeasi boala de 2 ori, si tot sa faci neprotejat ?

mai erau niste priceputzi pe aici care spuneau ca nu se iau boli din oral neprotejat, ia trimitele o poza cu ala micu.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Vad ca nimeni nu pune intrebarea importanta: La cine ai fost?

Si daca inca nu ai fost la medic, incearca cu Nidoflor sau Exoderil crema. Aplici local de 2-3 pe zi.

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Dermatita de contact

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare, vin și eu cu o problema în speranța că poate cineva a mai trecut prin asa ceva, acum câteva zile merg la o fata, oralul ne .. normalul protejat, a doua zi a început sa îmi apară niște bubițe roșii pe capul penisului, n am dat importanta, ei bine a trecut 3 zile de atunci, acele bubițe s au înmulțit și simt o usturime de mor, mi am dat cu travogen, am înțeles ca este bun pentru asa ceva dar parca tot mai rău, cred ca sunt alergic sau ceva, mi am dat cu baneocin degeaba.. în trecut mai m am confruntat cu o astfel de problema, am dat cu baneocin a doua zi mi a trecut, acum a trecut deja 3 zile parca tot mai rău, aproape ca se sparg acele bubițe mici și roșii.. ce sa fac? Ca sa merg la medic mi e și umpic jenă și în plus este și o perioada când medicii sunt în concedii.. chiar ma îngrijorează.

Si inca mai stai aici,  sa pui intrebari ? Du-te, frate, la doctor ! Vedeti daca va bucurati la promotii de iarna ? Ai primt cadou / bonus niste ... bubite.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

daca ai mai avut in trecut, e posibil sa fi dezvoltat rezistenta la acel medicament...

totusi, cum naiba sa iei aceeasi boala de 2 ori, si tot sa faci neprotejat ?

mai erau niste priceputzi pe aici care spuneau ca nu se iau boli din oral neprotejat, ia trimitele o poza cu ala micu.

Dar cum dracului sa nu mearga la doctor si sa ia medicamente dupa ureche ? Cati n-or plimba boli in varf de scula ... Dar la multi nu se manifesta si sunt doar purtatori si raspandaci de boli. 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Vad ca nimeni nu pune intrebarea importanta: La cine ai fost?

Si daca inca nu ai fost la medic, incearca cu Nidoflor sau Exoderil crema. Aplici local de 2-3 pe zi.

Dar daca a mai avut o data aceeasi problema si nu s-a dus la doctor, ci s-a tratat dupa ureche, o fi recidivat boala ...

• Minus 2
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

trabă” să o dai cu unsoare din capătu spinării :laugh2

Postat

Va salut din nou, ulterior am fost la medic, mi a dat sa fac o serie de analize care durează cca 2 săptămâni pentru rezultat mai puțin testul pt sifilis care după o zi a fost gata, exact cum mi sa și spus, ei bine acea doctorița mi a spus când am toate analizele sa merg la ea, eu neavând răbdare m am uitat peste rezultate, și nu înțeleg mai nimic, vad ca scrie și pozitiv și negativ..

S a mai confruntat cineva cu asa ceva, poate cineva sa descifreze asta va rog : https://postimg.cc/9rgCLCxc

• Like 1
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Va salut din nou, ulterior am fost la medic, mi a dat sa fac o serie de analize care durează cca 2 săptămâni pentru rezultat mai puțin testul pt sifilis care după o zi a fost gata, exact cum mi sa și spus, ei bine acea doctorița mi a spus când am toate analizele sa merg la ea, eu neavând răbdare m am uitat peste rezultate, și nu înțeleg mai nimic, vad ca scrie și pozitiv și negativ..

S a mai confruntat cineva cu asa ceva, poate cineva sa descifreze asta va rog : https://postimg.cc/9rgCLCxc

Sunt negative 😉

Daca valoarea e mai mica de 1 e negativ, iar daca e 1 sau mai mult e pozitiv.

La tine e 0.5 si 0.6

Postat

vestea buna e ca nu ai sifilis

vestea proasta este ca esti tu prost de fel daca nu esti an stare sa vezi acolo ca daca >1 adica supt 1 este negativ

deci daca este 0.5 este supt 1, deci e negativ

negativ anseamna ca nu ai sifilis, si nu cum cred retardatii ca daca era pozitiv ansemna ca e de bine ca nu ai sifilis :))

la partea doua nici nu ati bate capu ala gol umplut da o nuca si un neuron, rezultatu e la fel de insignificativ ca si creeru ala intre urechi

futi nu futi, vremea pulii trece varule, sho pa ele da-l an pula mea da sifilis ca antr-o zi o sa faci si din ala pa coor

Nu trebuie sa ma jignești, eu doar am întrebat fiindcă nu știu, scrie și negativ, dar și pozitiv.. nu mai m am întâlnit pana acum cu astfel de analize sa cunosc, prima data când fac.. și nu întrebam dar eram curios, pana merg la medic iar sa le vada, o sa mai treacă o săptămână doua, sa fie gata și celalate analize..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...