nicu28 Reputație: 516 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:SinCity Oras:SinCity Postat Decembrie 24, 2019 daca postezi saraciile astea :))))))) 13 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 24, 2019 daca postezi saraciile astea :))))))) Cum poti asocia Dior cu Dihor ? :slap2 1
Vizitator artificierul Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2019 Postat Decembrie 24, 2019 Auzi ma pula, e forumul tau ca sa decizi cine si unde sa posteze ??Care ti-e problema de nu ai loc de mine? Iau pula de la gura curvelor voastre si ramaneti voi fara incasari, sau care e treaba ? Nu e loc pt fiecare?Bai frustratule, ce treaba ai tu cu postarile mele, saracie care esti banat zilnic, de iti mananci de sub unghie si nu ai nici macar un amarat de cont platit de 50 lei, dar vrei sa faci tu legea aici.Cat de psihopat sa fi pana si in noaptea de Ajun sa te iei de una oarecare, din senin si degeaba? Asa viata trista sa ai?Bai Mr Zero, mars sa le zici la femeile din subordinea vostra ,nu mie. Ca sa fiu on topic, te dau drept exemplu.Esti un cocalar, daca iti dai talente si impresii in fata unei prostituate! :cry2 Iza si popa se tachineaza. E pacat de patrafir =)) 1
kingst0n Reputație: 50 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 24, 2019 Sa ma pis pe clonele olandeze ale sconcsului Pepelica Probabil mai sunt vreo 3146, pe care inca nu le-am observat.
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2019 Postat Decembrie 24, 2019 Sa ma pis pe clonele olandeze ale sconcsului PepelicaProbabil mai sunt vreo 3146, pe care inca nu le-am observat.Pai exista o problema daca si contul de mai sus ii apartine, cel putin legat de mine.Pe contul Pipilica nu se ia de mine si pe contul Zero ma spurca? Pai e frumos asa? Nu putem sa ne asumam? 2
Vizitator artificierul Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2019 Postat Decembrie 24, 2019 Pai exista o problema daca si contul de mai sus ii apartine, cel putin legat de mine.Pe contul Pipilica nu se ia de mine si pe contul Zero ma spurca? Pai e frumos asa? Nu putem sa ne asumam? Da, asuma-ti ca esti si proasta si colerica ... si cam nefututa, probabil ai fost in post si nici clienti nu prea ai avut ;)
kingst0n Reputație: 50 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 24, 2019 Pai exista o problema daca si contul de mai sus ii apartine, cel putin legat de mine.Pe contul Pipilica nu se ia de mine si pe contul Zero ma spurca? Pai e frumos asa? Nu putem sa ne asumam?Inversunarea presupune un dram de logica.Pepelica e nebun. Da, asuma-ti ca esti si proasta si colerica ... si cam nefututa ;)Iesi, ma, afara, de tacanit.
Vizitator artificierul Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2019 Postat Decembrie 24, 2019 Inversunarea presupune un dram de logica.Pepelica e nebun. Iesi, ma, afara, de tacanit. Inscris acum sa o aperi ... Izo vezi ca ai muschetari noi =))
kingst0n Reputație: 50 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 24, 2019 Asta ii nebun, Gogule.
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2019 Postat Decembrie 24, 2019 Da, asuma-ti ca esti si proasta si colerica ... si cam nefututa ;)Colerica sunt ,mai ales cand vad atata tupeu nesimtit.Proasta sunt , conform unui citat celebru:"Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj."Cat despre ideea ca as fi nefututa, nu ai stat tu sau altii cu lumanarea la curul meu. Si tu si altii, va ascundeti dupa clone si conturi noi.Amada, indiferent de ce cont a avut, a zis ca este ea, sa se stie.Eu folosesc doar contul asta . Dar voi? Inainte de a arata pe altul cu degetul, Mai bine v-ati vedea gunoiul din ochi. 1
Vizitator artificierul Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2019 Postat Decembrie 24, 2019 Colerica sunt ,mai ales cand vad atata tupeu nesimtit.Proasta sunt , conform unui citat celebru:"Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj."Cat despre ideea ca as fi nefututa, nu ai stat tu sau altii cu lumanarea la curul meu.Si tu si altii, va ascundeti dupa clone si conturi noi.Amada, indiferent de ce cont a avut, a zis ca este ea, sa se stie.Eu folosesc doar contul asta .Dar voi?Inainte de a arata pe altul cu degetul, Mai bine v-ati vedea gunoiul din ochi. Iar o aduci in discutie pe Amada, de ce nu va luati o camera pe la rond amandoua ? Daca aduceti si jucarii o sa fie coada :)
vitesse17 Reputație: 477 Postat Decembrie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Decembrie 24, 2019 Iar o aduci in discutie pe Amada, de ce nu va luati o camera pe la rond amandoua ? Daca aduceti si jucarii o sa fie coada :)Un cabinet psiho ar merge... amandoua sunt stapane pe meserie.
Administrator pisicuts Reputație: 114393 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 24, 2019 daca claxonezi la semafor inainte sa apara culoarea verde
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 25, 2019 Daca turezi motoru la semafor aiurea mai ales daca ai toba scoasa =))
Administrator pisicuts Reputație: 114393 Postat Decembrie 25, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 25, 2019 Daca turezi motoru la semafor aiurea mai ales daca ai toba scoasa =)):)))asta nu este adevarat
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2019 Postat Decembrie 25, 2019 ... Daca vrei sa depasesti o coloana de 5 tiruri pentru ca nu ai chef sa astepti si apoi te izbesti de un tir de pe contrasens, mori ca prostul si mai si opresti circulatia in zona pentru 5 - 6 ore....
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 25, 2019 :)))asta nu este adevarat Depinde :D Gen altfel privesc trecatorii figurile astea in trafic cand vad ca vin din partea unui m4 rs7 etc fata de aia cu cazane de logan tunate sau de ce nu si 1310 daca ai noroc sa vezi asa ceva Oricum lumea sa modernizat mult eu nu o sa uit perioada lui 1310 cand ne bagam cate 7 8 insi intr.una si mergeam sa ne distram 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 25, 2019 ... Daca vrei sa depasesti o coloana de 5 tiruri pentru ca nu ai chef sa astepti si apoi te izbesti de un tir de pe contrasens, mori ca prostul si mai si opresti circulatia in zona pentru 5 - 6 ore.... Da cand situatia e vice versa cum te numesti ? :D 1
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 25, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 25, 2019 (...) altfel privesc trecatorii figurile astea in trafic cand vad ca vin din partea unui m4 rs7 etc fata de aia cu cazane de logan tunate sau de ce nu si 1310 daca ai noroc sa vezi asa ceva (...) Hm, aici e argumentabil... :) Acele figuri în trafic executate la modul "băşini" / "uite cine mi-s io"... sunt de-a pwla în cel mai înalt grad, indiferent dacă ai La Ferrari sau Logan 1.2 benzină.Totuşi, mai sunt şi oameni care au momente de condus sportiv, strict pentru plăcerea de a conduce. În fine, e foarte discutabilă treaba, ţine de judecata fiecăruia să ştie cât se poate întinde fără a pune în pericol pe nimeni - că până la urmă asta contează cel mai mult. Iar dintre aceştia, n-am nimic împotriva cuiva care le face dintr-un M4 sau RS7 de ultimă generaţie... dar, eu unul, mereu o să privesc cu mai mult interes pe cineva care le execută din alt gen de maşini - gen E30 / E34 / E36 etc, Manta / Monza / Calibra etc, VW generaţiile mai vechi versiuni R32 / VR6, Supra / Celica modele mai vechi... etc etc ;) :hihat 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 25, 2019 Hm, aici e argumentabil... :) Acele figuri în trafic executate la modul "băşini" / "uite cine mi-s io"... sunt de-a pwla în cel mai înalt grad, indiferent dacă ai La Ferrari sau Logan 1.2 benzină.Totuşi, mai sunt şi oameni care au momente de condus sportiv, strict pentru plăcerea de a conduce. În fine, e foarte discutabilă treaba, ţine de judecata fiecăruia să ştie cât se poate întinde fără a pune în pericol pe nimeni - că până la urmă asta contează cel mai mult. Iar dintre aceştia, n-am nimic împotriva cuiva care le face dintr-un M4 sau RS7 de ultimă generaţie... dar, eu unul, mereu o să privesc cu mai mult interes pe cineva care le execută din alt gen de maşini - gen E30 / E34 / E36 etc, Manta / Monza / Calibra etc, VW generaţiile mai vechi versiuni R32 / VR6, Supra / Celica modele mai vechi... etc etc ;) :hihat Bravo si bmw-u din seriile vechi e foarte potrivit :) ..Nush la astea de acum parca prea au look-ul de iti e si mila sa le faci asa ceva :hihat 1
stefan717 Reputație: 690 Postat Decembrie 25, 2019 Oras:Lisabona Oras:Lisabona Postat Decembrie 25, 2019 Da cand situatia e vice versa cum te numesti ? :D 11 4
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2019 Postat Decembrie 25, 2019 Da cand situatia e vice versa cum te numesti ? :Dhttps://www.you.tube.com/watch?v=UH2Dz4mwFNUTot cocalar, dar d'ala cu tir. 1
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2019 Postat Decembrie 25, 2019 Ia uitati aici idioti cu tona !... https://www.youtube.com/watch?v=IDdP-N8Sc44
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 26, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 26, 2019 N-avem noi treaba cu ce ai postat tu In tara asta filozofia e sa moara si capra vecinului ;)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Decembrie 26, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Decembrie 26, 2019 Tot cocalar, dar d'ala cu tir. Au amenzile foarte mari nah Am mai vazut o faza trebuia omu sa plece in Suedia si nu avea nu stiu cate ore de odihna pe tahograf 8000 de lei amenda 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum