Sari la conținut

Elena 43 ani servici totale 0734324161

Postări Recomandate

• Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Da

Este vorba de Monicasexyxx pe care am avut-o de cateva ori.Este o femeie frumoasa cu aer de intelectuala cu ochelarii pe ochi,corpul dupa cum se vede in poze este fit si de nota 10,tatele sunt piesa de rezistenta,sunt fenomenali.Este o femeie foarte volubila,vorbareata,cu un gfe ridicat,te simiti cu ea ca si cu o amanta de lux pe fare nu ai mai vrea sa o dai jos din pat

Oral protejat,cu atentie la oute,se bate cu el peste gura,deep pana ii dau lacrimile. Nota 10

Normal in orice pozitie,geme usor,se misca si da contre.Nota 10

GFE 10, glumeste cu clientul,abordeaza diverse subiecte,nu te grabeste deloc.Nota 10

Cadoul 150/300

De revenit?Cu cea mai mare placere si intotdeauna pentru o ora.

• Like 2
Link spre comentariu

Este vorba de Monicasexyxx pe care am avut-o de cateva ori.Este o femeie frumoasa cu aer de intelectuala cu ochelarii pe ochi,corpul dupa cum se vede in poze este fit si de nota 10,tatele sunt piesa de rezistenta,sunt fenomenali.Este o femeie foarte volubila,vorbareata,cu un gfe ridicat,te simiti cu ea ca si cu o amanta de lux pe fare nu ai mai vrea sa o dai jos din pat

Oral protejat,cu atentie la oute,se bate cu el peste gura,deep pana ii dau lacrimile. Nota 10

GFE 10, glumeste cu clientul,abordeaza diverse subiecte,nu te grabeste deloc.Nota 10

Cadoul 150/300

De unde ai pozele, le-ai făcut tu ? Nu prea seamănă cu cele din Publi 24

Link spre comentariu

In așa-zisa recenzie scrie 150/300!

N’as prea’s crede in poze și recenzie!

Cam cusuta cu ața albă.

In recenzie am scris Monicasexyxx pentru ca eu cred ca este o rebrenduire a acesteia,de aceia am si pus poze reale ale Monicai la care am fost eu

Link spre comentariu

In recenzie am scris Monicasexyxx pentru ca eu cred ca este o rebrenduire a acesteia,de aceia am si pus poze reale ale Monicai la care am fost eu

Pai scrie domne "eu cred ca e Monicasexyxx" nu " este vorba de Monicasexyxx" ca ne bagi în eroare...

Pana la urma a fost careva? Manivela?

Link spre comentariu

Am trecut eu , dar nu am ramas. Tipa are sub 40 de ani, ea spune 38, bruneta, probabil cu gene de etnie.. Ca sa zic asa nu este nici frumoasa nici urata, nici grasa nici slaba.  Are un defect la dantura pe care incearca sa-l camufleze. Preturi 100/200 totalul. Tragea de mine sa raman, dar aerul de curva ieftina pe care-l avea ,m-a determinat sa nu stau.La un moment dat mi-a propus sa intre impreuna cu colega ei,o ciorica tanara,  ,,sa se ocupe amandoua de mine,,  Totusi ,poate m-am pripit si ar fi trebuit sa raman la o finalizare dar nu ma prea inspirau. Tipa nu este cea din poze. Sper ca v-am fost putin de ajutor, chiar daca nu am ramas

• Like 5
Link spre comentariu

Am trecut eu , dar nu am ramas. Tipa are sub 40 de ani, ea spune 38, bruneta, probabil cu gene de etnie.. Ca sa zic asa nu este nici frumoasa nici urata, nici grasa nici slaba. Are un defect la dantura pe care incearca sa-l camufleze. Preturi 100/200 totalul. Tragea de mine sa raman, dar aerul de curva ieftina pe care-l avea ,m-a determinat sa nu stau.La un moment dat mi-a propus sa intre impreuna cu colega ei,o ciorica tanara, ,,sa se ocupe amandoua de mine,, Totusi ,poate m-am pripit si ar fi trebuit sa raman la o finalizare dar nu ma prea inspirau. Tipa nu este cea din poze. Sper ca v-am fost putin de ajutor, chiar daca nu am ramas

Sigur de ajutor și bafta la mai bine.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Cadoul 150/300

Tu de ce mananci castane ??

Link spre comentariu
Doamnă stilată ador limbuțele răsfăț total fără grabă servici full militari residence

Valabil din 07.07.2020 11:49:11
Repostat automat

Descriere Matrimoniale

Doamnă stilată servici full fără grabă răsfăț total fantezi clipe de neuitat garantez revenirea am și colegă

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...