Sari la conținut

SATENA 0732875409

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Aici nu stiu ce sa zic pozele par autentice 

SATENA cu sanii mari, vino la mine sa ne iubim cu pasiune, se poate sex oral, sex normal, pozitia 69, te astept sa ma cunosti, poze reale, pup dulce

tel: 0732875409

tarif: daca raspundea la telefon aveam mai multe informatii mai sun azi

post-40860-0-65018600-1376470655_thumb.jpg

post-40860-0-15600300-1376470656_thumb.jpg

post-40860-0-81081500-1376470656_thumb.jpg

Postat

Update 100 L/fin, pozele sunt reale revin cat pot de repede si cu recenzia.

Postat

Salutare confrati am vizitat donsoara ieri. Sunat de dimineata nu a raspuns si am zis sa mai incerc dupa pranz, macar sa imi dea ceva detalii, a raspuns a doua oara o voce calda si amabila. Sta aproximativ in zona Agip Muncii de acolo va indruma ea.

De la inceput va spun ca donsoara este de etnie eu unu avand o mica repulsie fata de donsoarele de etnie, dar in acest caz domnita este foarte amabila si orientata catre client. Este un pic plinuta punctul iei forte fiind sanii misto un pic lasati mie unu imi plac.

Desfasurarea actiunii: am primit prosopul de rigoare si fuga la dus. Baie curata nu prea avea geluri de dus barbatesti aici ar fi un minus pentru cei care au politia acasa si sunt urmariti pentru mine nici o problema. Iesit din dus, s-a scuzat ca a venit acum de afara si s-a dus si ea la dus. Locul actinii find o canapea extensibila care devine un pat destul de generos. Incepem cu un oral fara artificii, cu o idee de atentie zonelor adiacente pupaturi pe corp, si ceva incercari de DT, dupa ceva timp trecem la normal punem balonasul si cu ea on top ceva gemete din partea ei... plus sanii cu care te puteai juca si rontaii cu grija... Dupa ceva minute schimbam pozitia ca incepuse sa oboseasca trecem la un doggie style si acolo contre cum trebuie gemete si am zis ca a venit momentul oportun: scot prezervativul si termin pe spatele duduii. Fara comentarii, totul ok se duce repede sa se spele si revine in camera. Trec si eu la igienizare si ma intorc in camera mai dam o vorba de una de alta. II suna fetei telefonul care era pe silent si mi-am dat seama ca tre sa ma imbrac.

Imbracat, fata ma conduce pana la usa pupat de la revede.

Notele ca sunt neaparate:

Locatie: aproximativ in zona Muncii, garsoniera, baie curata si ingrijita, AC

Fizic: 7 un pic plinuta

Oral: 6~7  

Normal: 7

Gfe: 9 este amabila si orientata spre cerintele clientului

Tarif:  100L/fin achitati in avans

Concluzie: este o fata normala fara fite si dupa parerea mea amabila si cu bun simt. De revenit in principiu.

Ps: Nu am intrebat de Fk

• Like 7
Postat

Salve !

am pontat si eu la duduia... sun pe nr. de sus , raspunde din prima si stabilesc o intrevedere....punctual ma prezint  in zona descrisa mai sus, sun ma indruma  si ajung fara probleme.... locatia curata..nota 8-9...duduia amabila, ceva mai plinutza decat in poze cam creola dar cu potential..gfe , nota 9.. sanii mari nr.4 cred...la fizic are nota,7,5-8 de la mine... decartat 100 lei/ fin  dus eu , prosop curat gel...apoi trecut la actiune fata e politicoasa orientata spre client , nu te face sa te simti  ca si cum in 5 min. trebuie sa pleci...am trecut la un oral neprotejat cu prea putine artificii  nu prea o inghite , suge pula cu abnegatie dar fara DT.. nota 7..dupa cateva minute  pune prezervativu' se unge si-si  introduce maciuca  proaspat  supta...nu e o largareta ,chiar se simte o.k...am asezat-o misionar scopul meu printre altele a  fost sa ma bucur de sanii duduii... gemete profesionale false dar nederanjante ..se implica , da contre se unduieste , te trage de buci mai spre ia....cu minunatiile alea de sani in fata  smotocindu-i si sugandu-i sfarcurile am terminat in mod placut pentru mine in pre. nota 9,5 la normal ..pentru amatorii de rubensiene o recomand calduros!

sa auzim numai de bine !

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...