ricarica Reputație: 2 Postat Iulie 21, 2018 Postat Iulie 21, 2018 Mesajul asta am primit după mai multe apeluri ne reușite
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Iulie 23, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 23, 2018 Hahahahaaha, baba s-o pus pe dat tepe.
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Iulie 23, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 23, 2018 Si mai mult Hahahhhaaaaaahaaa, mor de ras, vrea 200 pt. o intalnire. Sa fim seriosi, si aia 60 de lei erau cu indulgenta.
vercinghetorix Reputație: 31 Postat Iulie 23, 2018 Oras:Timbuktu Oras:Timbuktu Postat Iulie 23, 2018 La cate pete rosii pe gland, cu ce senzatie de usturime si secretii m-am ales la 100 de lei, nici nu vreau sa magandesc cu ce m-as alege la 200 de lei. Evitati-o fratilor, nu merita sa treci prin calvarul prin care trec eu de la ultima vizita efectuata la ea.
bloeddry Reputație: 1 Postat Iulie 23, 2018 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Iulie 23, 2018 La cate pete rosii pe gland, cu ce senzatie de usturime si secretii m-am ales la 100 de lei, nici nu vreau sa magandesc cu ce m-as alege la 200 de lei. Evitati-o fratilor, nu merita sa treci prin calvarul prin care trec eu de la ultima vizita efectuata la ea.Detaliaza colegu,mai multi au trecut pe la ea,sa stim la ce sa ne asteptam.
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Iulie 23, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 23, 2018 La cate pete rosii pe gland, cu ce senzatie de usturime si secretii m-am ales la 100 de lei, nici nu vreau sa magandesc cu ce m-as alege la 200 de lei. Evitati-o fratilor, nu merita sa treci prin calvarul prin care trec eu de la ultima vizita efectuata la ea.Asa-ti trebuie daca strici pretul! Lasand (semi)gluma la o parte, eu n-am primit nici un cadou de acesta de la tipa, dar este drept ca am fost acum cativa ani. Te-ai futut cu ea fara prezervativ? Cu mine n-a facut, doar suptul pulii era neprotejat.
vercinghetorix Reputație: 31 Postat Iulie 24, 2018 Oras:Timbuktu Oras:Timbuktu Postat Iulie 24, 2018 Detaliaza colegu,mai multi au trecut pe la ea,sa stim la ce sa ne asteptam. Ca detalii ce sa zic... dupa cateva zile de la ultima vizita la ea mi-au aparut pe gland niste pete rosii marunte, iar sub piele a inceput sa se dezvolte o secretie destul de urat mirositoare, toate astea acompaniate de o senzatie de arsura, usturime. Medicul mi-a prescris o cura interna de antibiotice precum si un unguent antibiotic. Acum pot sa zic ca mi-a trecut. Cat despre actul in sine de la care cred ca am luat minunatia asta a fost un oral simplu neprotejat.
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Iulie 24, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 24, 2018 Ti-a trecut..... poate.Fa toate analizele. Nu doar cele contra carora se ia antibiotic. Si contra acelora care se manifesta mai tarziu.Ca sa fi sigur. Sa speram ca nu-i nimic mai grav.
vercinghetorix Reputație: 31 Postat Septembrie 11, 2018 Oras:Timbuktu Oras:Timbuktu Postat Septembrie 11, 2018 Na, si pana la urma din aceea multime de oameni care vroiau sa o viziteze, si din cauza carora a fost nevoita sa treaca la sistem de abonament cu conditii absurde, chiar nu e nimeni care sa relateze cum decurg lucrurile mai nou? Chiar se emite factura si chestii? Ce ofera in plus fata de datile cand te futea cu limba in cur pt. 100 de roni?
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Septembrie 12, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 12, 2018 Tu chiar incerci s-o intelegi pe una plecata din debarcader? Asta face si tot felul de aberatii ezoterice, asa ca la ce te astepti?
cordacicj Reputație: 1 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 14, 2018 Se poate trece la "pensionate" m
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum