Sari la conținut

Cristina - 0734528080

Postări Recomandate

• Telefon: 0734528080
  • Oras:Constanta
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

🚨🚨🚨🚨🚨🚨

🌸 Oral p/n (în funcție de igienă)
🌸 Sex normal DOAR PROTEJAT în diferite poziții 
🌸 lins 🥚🥚 (epilat)
🌸 oral deep, umed
🌸mici fantezii 
🌸 masaj de relaxare/ ( DOAR LA ORĂ)  (2finalizari +masaj 100 Extra)
🌸 GFE/ FK 
🌸 HANDJOB/FOOTJOB 🤲/ 🦶, 69
🌸COB (sâni, fund) 

🔥 Sărutari corporale, atingeri 
🔥 69

DOMINARE, SOFT/HARD
PREȚURILE SUNT: 

💵 300-30 de minute (o finalizare 💧
💵 600-60 de minute (1/2 finalizări sau o finalizare și masaj 💦

‼️Masaj erotic/finalizare 300 Ron

PREȚURI ORAL-NORMAL
💵 200-30 de minute 
💵 400-60 de minute 

Servicii EXTRA:
🌺 CIM  100 lei 
🌺 URO 100 lei
🌺FK 50/100lei

🙅‍♀️🙅‍♀️  NU SE ACCEPTĂ/ OFERĂ 
 Programările vor fi făcute doar pe WhatsApp iar în funcție de agenda, stabilim programarea! 
Confirmarea/ ANULAREA cu minim o oră inainte

🚩Bulevardul Tomis 307 langa Rustic

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă vineri,sambata si duminica. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă 🫶

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu va zic,sa nu va para rau dupaa😂

Ultimele ore impreuna cu @Anisia10 la show lesbi,va asteptam cu drag!🥵🥵

• Inimioara 1
Postat

Astazi la show lesby cu @Anisia10 si Cristina, 30 min. Comunicare pe Wapp usoara, locatie langa restaurant Rustic, pe bd. Tomis, locatie curata, baie cu prosoape, gel de dush, pisica in camera ei. Igienizare, apoi fetele au inceput sa se sarute pe buze, si m-au chemat sa ma alatur. Am luat FK extra cu amandoua , saruturi in 3 si trecut la show lesby cu domnisoarele in actiune. Cristina cu limba pe clitorisul colegei, o incinge pe Anisia, care ma cheama sa o sarut si se joaca cu juniorul. Fetele au trecut in 69 cu Cristina cu gura deasupra pasaricii Anisiei, iar apoi la capatul celalalt, Anisia era cu limba in pasarica Cristinei. Trecut la ON cu amandoua, fetele in genunchi se jucau cu juniorul care era rasfatat de 2 limbute si 4 buze pofticioase, plimbat dintr-o gurita in alta, cu batai peste limbutele fetelor. Appi fetele s-au prezentat cu funduletele catre mine si  faceau ON cu juniorul, in timp ce ma jucam cu pasaricile lor in voie, Anisia dezmierda cu limba satelitii, iar Cristina se juca cu limba  pe capul penisului. Saruturi cu Cristina, in timp ce Anisia a pus prezervativul. Trecut la NP , eu pe spate , ambele fete deasupra mea, cu Cristina LOT si  limba mea in pasarica Anisiei, iar fetele se mangaiau pe sani si se sarutau intre ele. Schimbat cu Cristina caprita si eu la spatele ei, iar Cristina dadea limbute intre coapsele Anisiei, care se mangaia pe sani. Schimbat cu Anisia caprita si dadea limbute in pasarica Cristinei, iar eu pompam cu juniorul in pasarica Anisiei, cu mainile pe sanii Cristinei. Apoi Anisia pe spate, Cristina cu pasarica pe gura Anisiei, si eu intre coapsele Anisiei, o sarutam pe Cristina. Trecut la finalizare cu ON cu ambele fete cu limbutele pe penis, care disparea cand in gurita Anisiei, cand intre buzele Cristinei. Finalizare cu handjob facut de Cristina, cu satelitii captivi intre buzele pofticioase ale Anisiei, si degetele mele pe ambele pasarici. DTD 30 min. ON 10 ambele fete, NP 10 cu ambele fete in caprita, LOT si si mama iedului.  FK din plin cu ambele, de 10. Super priveliste, de revenit cu siguranta. Amenda 600 cu inca 100 ( 2xFK). Multumit pe deplin. La sfarsit a aparut si pisica pe hol. 

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 40 minute, morpheuszion a spus:

Astazi la show lesby cu @Anisia10 si Cristina, 30 min. Comunicare pe Wapp usoara, locatie langa restaurant Rustic, pe bd. Tomis, locatie curata, baie cu prosoape, gel de dush, pisica in camera ei. Igienizare, apoi fetele au inceput sa se sarute pe buze, si m-au chemat sa ma alatur. Am luat FK extra cu amandoua , saruturi in 3 si trecut la show lesby cu domnisoarele in actiune. Cristina cu limba pe clitorisul colegei, o incinge pe Anisia, care ma cheama sa o sarut si se joaca cu juniorul. Fetele au trecut in 69 cu Cristina cu gura deasupra pasaricii Anisiei, iar apoi la capatul celalalt, Anisia era cu limba in pasarica Cristinei. Trecut la ON cu amandoua, fetele in genunchi se jucau cu juniorul care era rasfatat de 2 limbute si 4 buze pofticioase, plimbat dintr-o gurita in alta, cu batai peste limbutele fetelor. Appi fetele s-au prezentat cu funduletele catre mine si  faceau ON cu juniorul, in timp ce ma jucam cu pasaricile lor in voie, Anisia dezmierda cu limba satelitii, iar Cristina se juca cu limba  pe capul penisului. Saruturi cu Cristina, in timp ce Anisia a pus prezervativul. Trecut la NP , eu pe spate , ambele fete deasupra mea, cu Cristina LOT si  limba mea in pasarica Anisiei, iar fetele se mangaiau pe sani si se sarutau intre ele. Schimbat cu Cristina caprita si eu la spatele ei, iar Cristina dadea limbute intre coapsele Anisiei, care se mangaia pe sani. Schimbat cu Anisia caprita si dadea limbute in pasarica Cristinei, iar eu pompam cu juniorul in pasarica Anisiei, cu mainile pe sanii Cristinei. Apoi Anisia pe spate, Cristina cu pasarica pe gura Anisiei, si eu intre coapsele Anisiei, o sarutam pe Cristina. Trecut la finalizare cu ON cu ambele fete cu limbutele pe penis, care disparea cand in gurita Anisiei, cand intre buzele Cristinei. Finalizare cu handjob facut de Cristina, cu satelitii captivi intre buzele pofticioase ale Anisiei, si degetele mele pe ambele pasarici. DTD 30 min. ON 10 ambele fete, NP 10 cu ambele fete in caprita, LOT si si mama iedului.  FK din plin cu ambele, de 10. Super priveliste, de revenit cu siguranta. Amenda 600 cu inca 100 ( 2xFK). Multumit pe deplin. La sfarsit a aparut si pisica pe hol. 

Multumim mult ,ne bucuram ca am reusit sa te satisfacem🥰🥵

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă doar azi si maine pana la 23:00!

va astept in privat pentru a confirma programarea care cu siguranta te va face sa pleci fericit! 
🥵🔞 

azi disponibila de la 10:30-23:00

duminica de la 12:00-19:00

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

🥵

DD21D92A-CB30-45B8-877F-B8D12F920FA6.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibilă 

Postat
On 8/15/2025 at 1:43 PM, cristina_crs said:

Multumim mult ,ne bucuram ca am reusit sa te satisfacem🥰🥵

Era vreun dubiu ca nu veți reuși?!?!

La experiența voastră...

Reputație: 24
  • Oras:De peste tot!!!
  • Oras:De peste tot!!!
Postat
Acum 11 ore, cristina_crs a spus:

🥵

DD21D92A-CB30-45B8-877F-B8D12F920FA6.jpeg

🔨🔨🔨🫡🔨🔨🔨😎

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...