alessio.lido Reputație: 96 Postat Decembrie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2019 Inainte de Craciun am facut ceva research si am sunat la mai multe numere, printre care si la unul din cele doua numere din titlul acestui topic. Anuntul era dat de o persoana, nicidecum nu facea referire la un salon si in plus, nici nu a raspuns la telefon. Surpriza a venit fix sambata la ora 11:03 dimineata, adica la 5 zile dupa ce am sunat, cand am primit pe telefon, mesajul de mai jos, cu referire directa la "masajul inghinal cu exceptia organelor intime", semnat Eden Center. Aveti grija cu ei ca trimit SMS-uri in weekend, de sarbatori: La multi ani, multa sanatate si impliniri! Pt masaj pana pe 10 ian sunati la 0775113515 caci pe acesta nu prea am semnal. Adresa: Calea Vitan 119. Programul de sarbatori cu exceptia 31-1 este normal 10-20, weekend 11-18-19 cu programare cu min 1h inainte. Terapeuta este Vio cea slabuta cu ochelari care a facut si la balerine si regulat la vedete ca Monica Anghel. Face relaxare foarte bine inclusiv inghinal cu exceptia organelor intime. Eden Center La Multi Ani tuturor!
sens Reputație: 437 Postat Decembrie 31, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 31, 2019 Multa prostie zace in mintea unora...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum