alexandru69 Reputație: 366 Postat August 16, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2013 In rest iti doresc experiente cat mai placute si seno reusesti sa le expui si aici. In rest, respectele mele si sa fi sanatos meno!
thecat Reputație: 10279 Postat August 16, 2013 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat August 16, 2013 Uite, de-asta inca ezit eu (de ani de zile), sa trec la telefon care are NUMAI touchscreen. Poa' sa fie mama' lu' aifon-27 sau tata' lu' galaxy-s-372... daca n-am io acolo un minim de taste hardware pe langa touchscreen, ma simt ca fara izmene (scuzati off-topicul)
bambuchaa Reputație: 2201 Postat August 16, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2013 Bine bambu, ai dreptateEu am spus treaba asta in spirit de gluma, de asta am si ras, am banuit ca scrii de pe telefon.Nu le mai pune asa la suflet . @thecat , frate esti genial, incepand cu poza de la profil si terminand cu postarile , bafta.
chris73 Reputație: 3808 Postat August 16, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2013 Eu pe forumul asta scriu doar de pe telefon, de multe ori din masina (la semafoare) si nu cred ca am maltratat limba romana niciodata...
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 16, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2013 Bambu, ok am simtul umorului. Mi-am recunoscut greseala. Respecte. Chris, fara sa imi dau seama, acum am constatat ca esti bagat in ecuatie. Iti doresc tot binele din lume, nu am facut referire la tine si la nimeni altcineva. Si fata de tine jos palaria si respecte!
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 16, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2013 Thecat, puii mei, aveam telefon normal dar l-a ros cainele si a trebuit sa iau altul. Sincer il urasc!
dinozauru Reputație: 835 Postat August 16, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat August 16, 2013 @alexandru69, Alexandre, daca il urasti, de ce ti-ai mai luat altul.Si daca tot ti-ai luat altul, macar ti-ai luat si tu unul cu ecranul de 5 inch, nu un mini, in cazul in care ai polonezi in dotare sa poti sa butonezi si tu cum trebuie?
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 16, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2013 Dino, asa este la oamenii mai batrini, au degete groase dar bune. Daca l-a ros cainele, trebuoa sa iau altul ca sa stie radarul pe unde sunt. Pe langa asta, in magazin era o mandra care m-a ametit de am platit si ce nu am facut!
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 16, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2013 Si am un tel de toata lumea imi spune ca umblu cu tabloul dupa mine
thecat Reputație: 10279 Postat August 16, 2013 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat August 16, 2013 @thecat , frate esti genial, incepand cu poza de la profil si terminand cu postarile , bafta. Mersi; aprecierea e reciproc valabila - dupa ce am citit aia cu "sa moara franta", mi-au trebuit cateva minute sa sterg monitoru'... (mental note, NU mai citi forumul in timp ce incerci sa sorbi din cafea!) Thecat, puii mei, aveam telefon normal dar l-a ros cainele si a trebuit sa iau altul. Sincer il urasc! Foarte tare frate! stiu senzatia. Adica n-am (inca) animal de casa, dar am si eu prieteni la care in fiecare dupa-amiaza cand vin acasa, rutina e "ia paine, verifica posta, deschide pc-ul, cauta ce a mai ros azi Rex / pe ce si-a mai ascutit ghearele Cleo etc"... Gata, chiar ca am dat-o in off-topic. Da' e placut sa observi ca putem sa si radem fara sa ne sarim unul altuia la beregata...
dinozauru Reputație: 835 Postat August 16, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat August 16, 2013 Alexei, si eu am unul mini smart si cu toate ca am o mana si niste de getele de pianist sau "genicolog" (asa cum zic unele fetite de pe aici), nu pot sa tastez nimic de pe el, asa ca am ramas fidel tastaturii. :laugh2
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 16, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2013 Asta este cel.mai important thecat. Sincer! Hai ca obligati sa imi verific degetele!
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 16, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2013 Dino si eu vroiam asta, da era asa buna fatuca aia ca mi-a bagat beleaua asta pe gat! Na, acum ce sa fac?
dinozauru Reputație: 835 Postat August 16, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat August 16, 2013 Alexei, stii cum sa iti verifici degetele?Te duci la o fetita si ii bagi mai intai un deget in pasarica sau in poponet, daca incepe sa gafaie sau sa chitaie inseamna ca ai degetul gros, daca trebuie sa bagi mai multe ca sa inceapa sa gafaie sau sa chitaie, inseamna ca le ai subtiri. :laugh2
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 16, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2013 Prietene, nu sunt chirurg dar incercam. Un sfat bun este binevenit.
chris73 Reputație: 3808 Postat August 16, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2013 Alexei, stii cum sa iti verifici degetele?Te duci la o fetita si ii bagi mai intai un deget in pasarica sau in poponet, daca incepe sa gafaie sau sa chitaie inseamna ca ai degetul gros, daca trebuie sa bagi mai multe ca sa inceapa sa gafaie sau sa chitaie, inseamna ca le ai subtiri. :laugh2 Da stiu metoda, eu trebuie sa bag doua degete dar cu doua deja fac minuni! Am avut si o gagica nimfomana miniona la care trebuia neaparat sa bag 3 dar de abia le mai puteam scoate din menghina, nu era normala fata aia, Doamne ce vremuri!
chris73 Reputație: 3808 Postat August 16, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2013 Dino si eu vroiam asta, da era asa buna fatuca aia ca mi-a bagat beleaua asta pe gat! Na, acum ce sa fac?Ehe cate lucruri am cumparat eu aburit de mandrele astea!
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 16, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2013 Mda, ce puii mei sa mai spunem?
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 16, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 16, 2013 Deci, ca sa tina relatia/dragostea, numai tu ai voie sa te caci....ca la tine nu pute... Ete unde era perfectiunea, a incaput toata in tine ! Iti doresc sa ramai toata viata singur si sa-ti mirosi singur aromele. Iar daca nu esti momentan singur, iti doresc sa ramai, din acelasi motiv. PS. Ati devenit din ce in ce mai idoti. Oare cum va mai suporta pamantul de sub voi ?Esti batuta-n cap, eu am zis-o in spirit de gluma dar tu ti-ai dat arama pe fata. Mai lasa si tu aluatul ala de la masat si ia-ti un concediu. Vino la mare, eventual urca-te pe un sezlong ia-ti un suc si ai sa vezi ca viata e frumoasa. Nu?
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 16, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2013 Patrik, nu are rost! Hai lasa fata in pace, si sa aratam ca ceea ce credem si spunem este ok
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 16, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 16, 2013 O sa fie ok!
ventrino Reputație: 955 Postat August 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat August 16, 2013 http://i43.tinypic.com/11rawpy.gif too much flame
Administrator pisicuts Reputație: 114482 Postat August 16, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 16, 2013
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum