Sari la conținut

Pentru indragostitii de azi... si poate pentru cei de maine

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

In rest iti doresc experiente cat mai placute si seno reusesti sa le expui si aici. In rest, respectele mele si sa fi sanatos meno!

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Uite, de-asta inca ezit eu (de ani de zile), sa trec la telefon care are NUMAI touchscreen. Poa' sa fie mama' lu' aifon-27 sau tata' lu' galaxy-s-372... daca n-am io acolo un minim de taste hardware pe langa touchscreen, ma simt ca fara izmene :)

(scuzati off-topicul)

• Oras:Bucuresti
Postat

Bine bambu, ai dreptate

Eu am spus treaba asta in spirit de gluma, de asta am si ras, am banuit ca scrii de pe telefon.Nu le mai pune asa la suflet .

@thecat , frate esti genial, incepand cu poza de la profil si terminand cu postarile , bafta.

Postat

Eu pe forumul asta scriu doar de pe telefon, de multe ori din masina (la semafoare) si nu cred ca am maltratat limba romana niciodata...

Postat

Bambu, ok am simtul umorului. Mi-am recunoscut greseala. Respecte. Chris, fara sa imi dau seama, acum am constatat ca esti bagat in ecuatie. Iti doresc tot binele din lume, nu am facut referire la tine si la nimeni altcineva. Si fata de tine jos palaria si respecte!

Postat

Thecat, puii mei, aveam telefon normal dar l-a ros cainele si a trebuit sa iau altul. Sincer il urasc!

• Oras:Satul cu ministri
Postat

@alexandru69, Alexandre, daca il urasti, de ce ti-ai mai luat altul.

Si daca tot ti-ai luat altul, macar ti-ai luat si tu unul cu ecranul de 5 inch, nu un mini, in cazul in care ai polonezi in dotare sa poti sa butonezi si tu cum trebuie? :laugh2

Postat

Dino, asa este la oamenii mai batrini, au degete groase dar bune. Daca l-a ros cainele, trebuoa sa iau altul ca sa stie radarul pe unde sunt. Pe langa asta, in magazin era o mandra care m-a ametit de am platit si ce nu am facut!

Postat

@thecat , frate esti genial, incepand cu poza de la profil si terminand cu postarile , bafta.

Mersi; aprecierea e reciproc valabila - dupa ce am citit aia cu "sa moara franta", mi-au trebuit cateva minute sa sterg monitoru'... (mental note, NU mai citi forumul in timp ce incerci sa sorbi din cafea!)

Thecat, puii mei, aveam telefon normal dar l-a ros cainele si a trebuit sa iau altul. Sincer il urasc!

:laugh2 Foarte tare frate! stiu senzatia. Adica n-am (inca) animal de casa, dar am si eu prieteni la care in fiecare dupa-amiaza cand vin acasa, rutina e "ia paine, verifica posta, deschide pc-ul, cauta ce a mai ros azi Rex / pe ce si-a mai ascutit ghearele Cleo etc"...

Gata, chiar ca am dat-o in off-topic. Da' e placut sa observi ca putem sa si radem fara sa ne sarim unul altuia la beregata...  :beex2

Postat

Alexei, si eu am unul mini smart si cu toate ca am o mana si niste de getele de pianist sau "genicolog" (asa cum zic unele fetite de pe aici), nu pot sa tastez nimic de pe el, asa ca am ramas fidel tastaturii. :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Dino si eu vroiam asta, da era asa buna fatuca aia ca mi-a bagat beleaua asta pe gat! Na, acum ce sa fac?

Postat

Alexei, stii cum sa iti verifici degetele?

Te duci la o fetita si ii bagi mai intai un deget in pasarica sau in poponet, daca incepe sa gafaie sau sa chitaie inseamna ca ai degetul gros, daca trebuie sa bagi mai multe ca sa inceapa sa gafaie sau sa chitaie, inseamna ca le ai subtiri. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :beex2

Postat

Alexei, stii cum sa iti verifici degetele?

Te duci la o fetita si ii bagi mai intai un deget in pasarica sau in poponet, daca incepe sa gafaie sau sa chitaie inseamna ca ai degetul gros, daca trebuie sa bagi mai multe ca sa inceapa sa gafaie sau sa chitaie, inseamna ca le ai subtiri. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :beex2

Da stiu metoda, eu trebuie sa bag doua degete :lol: dar cu doua deja fac minuni! Am avut si o gagica nimfomana miniona la care trebuia neaparat sa bag 3 dar de abia le mai puteam scoate din menghina, nu era normala fata aia, Doamne ce vremuri! :lol:
Postat

Dino si eu vroiam asta, da era asa buna fatuca aia ca mi-a bagat beleaua asta pe gat! Na, acum ce sa fac?

Ehe cate lucruri am cumparat eu aburit de mandrele astea!

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Deci, ca sa tina relatia/dragostea, numai tu ai voie sa te caci....ca la tine nu pute... Ete unde era perfectiunea, a incaput toata in tine !

Iti doresc sa ramai toata viata singur si sa-ti mirosi singur aromele. Iar daca nu esti momentan singur, iti doresc sa ramai, din acelasi motiv.

PS. Ati devenit din ce in ce mai idoti. Oare cum va mai suporta pamantul de sub voi ?

Esti batuta-n cap, eu am zis-o in spirit de gluma dar tu ti-ai dat arama pe fata. Mai lasa si tu aluatul ala de la masat si ia-ti un concediu. Vino la mare, eventual urca-te pe un sezlong ia-ti un suc si ai sa vezi ca viata e frumoasa. Nu?

Postat

Patrik, nu are rost! Hai lasa fata in pace, si sa aratam ca ceea ce credem si spunem este ok

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...