Sari la conținut

Vizita 31.12 -02.01 0747406510

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Buna seara!

Acum ceva timp v-am amenintat cu o vizita si cred ca a venit momentul sa ducem totul,,la ceva frumos "!

Numele meu e Andreea, am 25 ani, 1,64m si 67 kg 😇😇

Sunt o persoana normala si urasc sa fiu tratata ca o bucata de carne😨

Serviciile variaza in functie de dorintele celuilalt😈😈

OP/ON

CIM

COF

COB

Deep

Atentie maxima la bijuterii

69

Face-fuck

Sex intre sani

Normal si anal protejat 😉😉😉

Tarifele sunt aceleasi ca la Suceava, Brasov, Bucuresti😃

100 lei finalizarea pe parcursul a 30-40 min

150 lei finalizarea pe parcursul a 60min

200 lei 2-3 finalizari pe parcursul a 60-70min

250 lei varianta de 90min

300 lei varianta de 120min

La variantele de 200/250/300 lei pot oferii si servicii de submisiva care le vom stabili de comun acord

• Like 7
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras
Postat

bine ai venit la TM

din partea mea felicitari pentru modalitatea de promovare si asumare a identitatii si istoricului

as vrea sa vad mai multe exemple de genul asta :)

success in business!

• Like 3
Postat

bine ai venit la TM

din partea mea felicitari pentru modalitatea de promovare si asumare a identitatii si istoricului

as vrea sa vad mai multe exemple de genul asta :)

success in business!

Multumesc😊
Postat

si niste poze recente ,sunt bine venite

Voi posta maine, dar pot sa te asigur ca nu s-a schimbat nimic de cand am fost la Suceava 😉
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Voi posta maine, dar pot sa te asigur ca nu s-a schimbat nimic de cand am fost la Suceava

am inteles, dar ceva poze cu tot corpul din picioare , la spate fata sa vedem si noi mai bine 

Vizitator relax9
Reputație: 0
Postat

Buna seara!

Acum ceva timp v-am amenintat cu o vizita si cred ca a venit momentul sa ducem totul,,la ceva frumos "!

Numele meu e Andreea, am 25 ani, 1,64m si 67 kg

Sunt o persoana normala si urasc sa fiu tratata ca o bucata de carne

Serviciile variaza in functie de dorintele celuilalt

OP/ON

CIM

COF

COB

Deep

Atentie maxima la bijuterii

69

Face-fuck

Sex intre sani

Normal si anal protejat

Tarifele sunt aceleasi ca la Suceava, Brasov, Bucuresti

100 lei finalizarea pe parcursul a 30-40 min

150 lei finalizarea pe parcursul a 60min

200 lei 2-3 finalizari pe parcursul a 60-70min

250 lei varianta de 90min

300 lei varianta de 120min

La variantele de 200/250/300 lei pot oferii si servicii de submisiva care le vom stabili de comun acord

Tarife :

Pt domnii cunoscuti inainte de reactualizarea tarifelor din luna august (de acest tarif beneficiaza doar domnii pe care ii vad minim o data pe luna ):

100 lei finalizarea

150 lei ora

200 lei varianta de 90 min

250 lei varianta de 120 min

Daca cumva,i se pune vreunuia pata pe tine si te vrea inca odata in timpul vizitei tale la noi..sunt valabile si astea?

Postat

Buna😀

Din pacate am intampinat mici probleme in locatie (semnal slab) asa ca va rog sa ma contactati pe WhatsApp (apel/sms) sau sms😉😉

A doua veste proasta e ca nu gasesc automat pt platirea contului si nu pot posta pozele, dar...accept cu drag ajutorul unui domn cu cont platit😊

Acestea fiind spuse, sa inceapa, ,panarama"😈😈😈😈

Vizitator relax9
Postat

Buna

Din pacate am intampinat mici probleme in locatie (semnal slab) asa ca va rog sa ma contactati pe WhatsApp (apel/sms) sau sms

A doua veste proasta e ca nu gasesc automat pt platirea contului si nu pot posta pozele, dar...accept cu drag ajutorul unui domn cu cont platit

Acestea fiind spuse, sa inceapa, ,panarama"

Iti dau eu o veste buna , esti in zona cu cele mai multe , daca chiar vrei ajutorul asta..ai in mall, la profi torontal,vreo 5 in dacia , penny circumvalatiunii si daca cumva nu stii unde sunt, te putem ajuta care-i cel mai aproape de tine , sunt gramada..ca sa tentezi  la inceperea "panaramei" :atm  :69  Si app daca vrei,poate raspunzi la ce ti-am scris mai sus..informativ pentru toti;)

Postat

Iti dau eu o veste buna , esti in zona cu cele mai multe , daca chiar vrei ajutorul asta..ai in mall, la profi torontal,vreo 5 in dacia , penny circumvalatiunii si daca cumva nu stii unde sunt, te putem ajuta care-i cel mai aproape de tine , sunt gramada..ca sa tentezi la inceperea "panaramei" :atm :69 Si app daca vrei,poate raspunzi la ce ti-am scris mai sus..informativ pentru toti;)

Acele tarifele sunt valabile doar pt cei pe care i-am cunoscut pana in august 😉😉
Vizitator relax9
Postat

Un nr de telefon nu ne lași

Vizita 31.12 -02.01 0747406510
  • Like 1
Postat

Scrie in titlul...speram sa stai mai mult

Am mai prelungit o zi😉

Revin in febr pt 2-3 sapt

Vizitator gvbolovan
Postat
Pseudorecenzie

Încă o premieră marca Bolovan :P Am avut parte de un revelion neașteptat de plăcut, în compania unei femei super faine :) Asta cu atât mai mult cu cât la un moment dat îmi cam pierdusem speranța... :( Dar din nou universul a fost de partea mea și a aranjat lucrurile în așa fel încât să fie foarte bine, cel puțin pentru mine. Sper totuși ca, măcar într-o oarecare măsură, să fi fost la fel de bine și pentru ea  :)

Posibil ca la reușita întâlnirii să fi contribuit și sfaturile sincere ale unor colegi de bine :D Am reușit să nu îmbăt fătuca (și aici un mare merit îl are chiar ea ;)), am reușit să mă prezint la ea cu o atenție suficient de voluminoasă încât să nu fim în stare s-o terminăm amândoi la un loc :giggle: Și chiar sper, ea fiind pentru prima oară în frumosul nostru oraș, să îi fi lăsat o impresie bună... Dar în privința asta, aștept cu emoție feedback-ul ei  :innocent

Oricare ar fi rezultatul, dragă Andreea, eu vreau să-ți mulțumesc sincer pentru acest revelion inedit :hug1  :kiss2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...