andreea8 Reputație: 3308 Postat Februarie 8, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Februarie 8, 2020 Pfff.. M-am trezit prea târziu. Și când te vei întoarce în Timișoara? 🤗😘Pe la sfarsitul lunii
Vizitator kilafonic Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2020 Postat Februarie 8, 2020 Salutare, Am vizitat-o si eu pe Andreea , mai jos recenzia : 1.Locatia - zona calea martirilor, singura in locatie, mansarda , fara lift 2.Modalitatea de contact pe whatsapp la nr.0747406510, programarea am facut-o cu cateva ore inainte, comunicativa, ofera detalii, raspunde la telefon. 3.Detalii Andreea a facut vreo cateva vizite la noi in oras. A venit din Brasov pentru o scurta perioada si am vizitat-o si eu. A raspuns repede la mesaje si am stabilit programarea . Am poftit in locatie, am fost servit cu suc, am stat sa socializam pentru cateva minute, mai apoi am mers in dormitor. Este deschisa, sociabila si o gazda buna, sunt destule subiecte pe care le poti discuta cu ea. Este genul bbw, de statura medie, parul il avea vopsit roscat si ciufulit :)) 4.Programul de lucru dupa amiaza si pana la aproape de miezul noptii 5.Note 10 pentru prima vizitaON: 10 intens, umed, facefuck, deepthroat, cu atentie la zonele adiacente, finalizare COF. Stie sa faca oral foarte bine, se foloseste foarte mult de limba si se concetreaza pe zonele cele mai excitante.NP: 9 am incercat o pozitie, pe la spate, contre, gemete, musca din perna, foarte energica. Se uda natural si stie sa faca contractii, asta mi-a placut tare mult !GFE: 10 FK, sarutari, mangaieri, sociabilaLOCATIE: 9 ultimul etaj, fara lift, locatie faina, baia dotata cu tot ce trebuie, prosop curat, curatenie in apartamentATITUDINE 10 are o atitudine pro-client, ofera satisfactieAP: nu am incercat, poate data viitoare ;) 6.Tarifare - 200 ron / ora Momentan nu mai e in oras !
andreea8 Reputație: 3308 Postat Februarie 9, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Februarie 9, 2020 Salutare, Am vizitat-o si eu pe Andreea , mai jos recenzia : 1.Locatia - zona calea martirilor, singura in locatie, mansarda , fara lift 2.Modalitatea de contact pe whatsapp la nr.0747406510, programarea am facut-o cu cateva ore inainte, comunicativa, ofera detalii, raspunde la telefon. 3.Detalii Andreea a facut vreo cateva vizite la noi in oras. A venit din Brasov pentru o scurta perioada si am vizitat-o si eu. A raspuns repede la mesaje si am stabilit programarea . Am poftit in locatie, am fost servit cu suc, am stat sa socializam pentru cateva minute, mai apoi am mers in dormitor. Este deschisa, sociabila si o gazda buna, sunt destule subiecte pe care le poti discuta cu ea. Este genul bbw, de statura medie, parul il avea vopsit roscat si ciufulit :)) 4.Programul de lucru dupa amiaza si pana la aproape de miezul noptii 5.Note 10 pentru prima vizitaON: 10 intens, umed, facefuck, deepthroat, cu atentie la zonele adiacente, finalizare COF. Stie sa faca oral foarte bine, se foloseste foarte mult de limba si se concetreaza pe zonele cele mai excitante.NP: 9 am incercat o pozitie, pe la spate, contre, gemete, musca din perna, foarte energica. Se uda natural si stie sa faca contractii, asta mi-a placut tare mult !GFE: 10 FK, sarutari, mangaieri, sociabilaLOCATIE: 9 ultimul etaj, fara lift, locatie faina, baia dotata cu tot ce trebuie, prosop curat, curatenie in apartamentATITUDINE 10 are o atitudine pro-client, ofera satisfactieAP: nu am incercat, poate data viitoare ;) 6.Tarifare - 200 ron / ora Momentan nu mai e in oras !Multumesc😘
andreea8 Reputație: 3308 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Februarie 21, 2020 Buna😊 In 03.03 revin in Timisoara Las mai jos link-ul de pe Brasov pt a nu a abuza de bunatatea unui Bolovan😇😇 https://nimfomane.com/forum/topic/117384-revenire-in-zona-0747406510/page-131?do=findComment&comment=6065164
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2020 Postat Februarie 21, 2020 Buna In 03.03 revin in Timisoara Las mai jos link-ul de pe Brasov pt a nu a abuza de bunatatea unui Bolovan https://nimfomane.com/forum/topic/117384-revenire-in-zona-0747406510/?p=6064064 :laugh2 :laugh2 :laugh2Ai abuzat deja destul, un abuz în plus sau în minus nici nu mai contează :P :D PS: Ți-am dat eu voie să vii în 3.03 la Timișoara? :angry Am senzația că sunt victima unei conspirații, vreți să mă băgați în faliment :slap2
andreea8 Reputație: 3308 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Februarie 21, 2020 :laugh2 :laugh2 :laugh2Ai abuzat deja destul, un abuz în plus sau în minus nici nu mai contează :P :D PS: Èši-am dat eu voie să vii în 3.03 la Timișoara? :angry Am senzația că sunt victima unei conspirații, vreți să mă băgați în faliment :slap2😂😂😂Ne platesti in natura😈😈😈
anakinskywalker Reputație: 234 Postat Februarie 27, 2020 Postat Februarie 27, 2020 Pentru ca nu am apucat sa fac recenzia cand am fost o fac acum.Programare peste 2 zile pentru ca nu era loc, undeva prin Girocului, fata plinuta dar frumoasa, sani mari, se vad urmele unei nasteri, din punctul meu de vedere arata bine.Inceput cu un suc, discutii, apoi dus si in camera de iubit. Inceput cu un ON bun apoi schimbat cateva pozitii, AP si terminat cu un COF. Receptiva la dorintele clientului, putin cam timida dar se va rezolva cu timpul.Locatie: 9Aspect: 9ON: 9NP: 9AP: 9100 lei grei turaDe revenit: eu sigur, dar ca si calitate/servicii este cea mai buna varianta Abia astept sa revina! 1
rock10 Reputație: 604 Postat Februarie 27, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 27, 2020 Daca mentine tarifele si servicile da ..
bossumare Reputație: 170 Postat Martie 8, 2020 Telefon: bossu_mare20 Oras:Regiunea de VEST Telefon: bossu_mare20 Oras:Regiunea de VEST Postat Martie 8, 2020 :flowers2 „De 8 Martie senin, Într-un cadru anonim Primăvara a sosit În al iernii asfinţit. Primăvară-n suflet iti doreşte Bosulică” :flowers2 :kiss2 :flowers2 "La multi ani Andreea!!!"
fciuca Reputație: 312 Postat Iunie 7, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 7, 2021 nu ne-ai mai vizitat de mult in Timisoara .
marlanu91 Reputație: 72 Postat Iunie 7, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 7, 2021 Fain ar fi sa revina macar o saptamana...super fata,super caracter !
fciuca Reputație: 312 Postat Iunie 7, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 7, 2021 pt mine ar fi prima data la ea .
marlanu91 Reputație: 72 Postat Iunie 7, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 7, 2021 daca mai apare la noi fugi la ea cu toata increderea !!!
Postări Recomandate