Sari la conținut

Buna numele meu este Luana

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bună ziua. Am fost astăzi la Daniela. Stabilit totul prin mesaje, simplu si direct. Locație curata. Daniela este prietenoasă și atitudine GFE. După un duș, amândoi, a trecut la acțiune. Un oral NP umed apoi la treabă. Per total, merită.

Heii

Ai fost la Luana sau la Daniela

Cred ca la Luana ai fost

• Oras:Los Angeles
Postat

Daaa fetelor ce faceti cu pozele alea? Hai Luana arata tot!

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

❤️

Maini si manichiura impecabile,mijloc subtirel,fund frumos,picioare lungi! Doar atat? Incearca pt ca tu poti iar noi vrem mai mult!

• Minus 1
Postat

Salutare!!! 

Vizitat azi fata, locatia bine cunoscuta. Dameza cam plitisita, si fara chef. 

Am cerut la dus, pt improspatare fata, spunandu-mi ca nu are prosope uscate, am trecut peste...... :slap2

Nu vreau sa intru, in polemica....... Pe scurt, fata arata destul de bine,  corpul este foarte bine lucrat, si ceva tatuaje.

Dar la atitudine parerea mea, mai are de lucrat..... Fara suparare ... Luana!!! :bow

Note.

Oral. 7,5 bunicel fara artifici 

Normal. 7 o singura pozitie, la cererea mea :doggystyle unde am si finalizat.  

GFE . Ma abtin. 

Locatie nu ma intereseaza!!!! 

Pt o descarcare, este ok!!  :kiss3

• Like 3
Vizitator mr_leaf
Reputație: 0
Postat
Salut!

Am facut o vizita acum cateva zile Luanei. Locatia este pe Blvd.Unirii langa Piata Alba Iulia, destul de cunoscuta de altfel.  Programarea a fost facuta telefonica, initial nu a raspuns, dar am mai revenit peste o ora si atunci a raspuns. Ea este o fata draguta, trasaturi frumoase, are un corp atragator, este calma si comunicativa. Dupa cateva discutii de cunoastere am mers la dus, m-am reintors in camera si m-am asezat langa ea. Luana e decenta la partea de GFE, a inceput cu cativa pupicei si un oral neprotejat executat destul de in regula dupa care normal protejat desfasurat in cateva pozitii timp de cam jumatate de ora. Participa activ e acolo cu tine, geme, inca nu mi-am dat seama daca pentru marketing sau chiar e real. Per total o intalnire reusita, insa nu memorabila.

Note:

Aspect: 9 

ON: 8 - executat bine dar mai trebuie ceva straduinta.. 

NP: 8,5 - sigur aici se poate mai bine, pasiune? 

Atitudine: 9 

GFE: 9

Igiena: nimic suspect

200 / ora - nu m-a intrebat de bani, nu m-am simtit grabit dar m-am incadrat in timp. 

Spor! 

Seara buna!

• Like 3
Postat

Hello....si zici ca sanii nu sunt siliconati? !!!

ðŸ‘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...