eramazt Reputație: 107 Postat August 16, 2013 Postat August 16, 2013 A fost cineva la ... "Laura , bruneta , rafinata , placuta si discreta .. ofer momente unice barbatilor peste 25 de ani satisfacandu-le fanteziile cu oral exploziv,normal in cele mai incitante pozitii , normalul fiind protejat iar oralul neprotejat , nu am locatie dar ma deplasez la hotel ." Yahoo ID:ana_laura27Numar telefon:755635153 Multumesc
guest12 Reputație: -432 Postat August 16, 2013 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat August 16, 2013 Coane tu esti cu ștate vechi pe aici.Sursa anuntului este.....?Acceptul fetei de a-i publica nr de tel...? Ps.Nu poate fi si Anal_aura27,de-o fi așa,m-aș baga numaidecat,ca mi-e pofta!!!
eramazt Reputație: 107 Postat August 17, 2013 Autor Postat August 17, 2013 Coane tu esti cu ștate vechi pe aici.Sursa anuntului este.....?Acceptul fetei de a-i publica nr de tel...? Ps.Nu poate fi siAnal_aura27,de-o fi așa,m-aș baga numaidecat,ca mi-e pofta!!!Eu un copy-past de pe un forum , asa ca acceptul se subantelege , daca acolo e la vedere numele si nick-ul ,aici de ce n-ar fi ?Deci ,a fost cineva ,impresii de calatorie ...
guest12 Reputație: -432 Postat August 17, 2013 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat August 17, 2013 Asta era raspunsul pe care voiam sa il vad,MS mult!!!
cristigl Reputație: 75 Postat August 17, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Postat August 17, 2013 https://nimfomane.com/forum/topic/14769-rebeca-0751867542/ e vorba de rebeca din topicul de mai sus sau de aida care s-a transferat de curand de la vecinii nostri braileni. nu stiu ce are d-soara de tot schimba numele si nr de telefon... 1
guest12 Reputație: -432 Postat August 17, 2013 Oras:Neighbourhood Oras:Neighbourhood Postat August 17, 2013 Chiar nu stiu de ce mai esti inca in "hainele astea"Ai un mare + de la mine !!!
funibiza Reputație: -143 Postat August 20, 2013 Oras:sub geamul de la baie Oras:sub geamul de la baie Postat August 20, 2013 cristigl , aida este din Braila aici isi oferea serviciile prima data 2
eramazt Reputație: 107 Postat August 20, 2013 Autor Postat August 20, 2013 Deci ,cu scuzele de rigoare ,ma repet ...A fost cineva la ...?Cineva ,recent ,proaspete impresii ,asa informari ... vezi ca stiu , vezi ca aia ,ailalta ,nu ma incalzeste cu nimic .Nu ? Futem sau nu mai futem ?
dracugolgolut Reputație: 43 Postat August 20, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2013 https://nimfomane.com/forum/topic/14769-rebeca-0751867542/
cristigl Reputație: 75 Postat August 21, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Postat August 21, 2013 cristigl , aida este din Braila aici isi oferea serviciile prima dataexact colegu'... asta spun si eu. E aida din braila care a mai incercat sa faca valuri si pe la constanta iar acum la noi la malul dunarii. Eu am sunat-o doar sa vad ce oferta are nu intentionam sa ma si intalnesc cu ea iar tipa e foarte obraznica si repezita atunci cand ii pui intrebari. Desi pozele sunt mai mult decat atragatoare cred ca ar trebui sa o mai lasam sa fiarba in suc propriu... Apropo ce am putut obtine de la ea: 100 nr, 150 ora oral si normal oral fara prezervativ (nu am apuct sa intreb de finalizare), normal cu si nu are locatie merge la hotel. Imi propusese sa o iau eu cu masina de pe brailei din fata blocului turn cel cu centrul de dializa la parter... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum