Condorpasa Reputație: 633 Postat Mai 18 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Mai 18 Acum 7 ore, Puterro a spus: Ești bună, maș da la tine spunemi cum? Pai zic sa o suni Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Mai 18 Oras:România Oras:România Partajează Postat Mai 18 Acum 16 minute, Condorpasa a spus: Pai zic sa o suni 😀😀😀 să îmi scrie 😂✌️❤️ 1 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Mai 18 Oras:România Oras:România Partajează Postat Mai 18 Mâine disponibilă de la ora 12:00 până la 20:00 ❤️❤️❤️✌️ Link spre comentariu
calin04 Reputație: 807 Postat Mai 18 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18 Show lesby faci? Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Mai 19 Oras:România Oras:România Partajează Postat Mai 19 Disponibilă azi ❤️❤️Singura în locație ! Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Mai 19 Oras:România Oras:România Partajează Postat Mai 19 Locuri libere 🤎🤎 Link spre comentariu
jokerkain01 Reputație: 18 Postat Mai 19 Telefon: 0799647874 Oras:BUCURESTI Telefon: 0799647874 Oras:BUCURESTI Partajează Postat Mai 19 In ideea ca azi e ultima zi, când crezi te vei intoarce ? Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Mai 23 Oras:România Oras:România Partajează Postat Mai 23 Dragii mei voi fi disponibilă acest weekend ❤️ sâmbătă și duminică ❤️❤️🫶🏽 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Mai 24 Oras:România Oras:România Partajează Postat Mai 24 Disponibilă sâmbătă și duminică ❤️ 🌺Am colegă ,facem trio 🌺 ultimele zile disponibilă în București 📍 programări pe wapp la nr din titlul topicului începând de mâine ora 11:00 ❤️☺️😘 Vă aștept să ne simțim bine !!! Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Mai 25 Oras:România Oras:România Partajează Postat Mai 25 Locuri libere azi ❤️❤️❤️ 2 Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Mai 25 Oras:România Oras:România Partajează Postat Mai 25 Disponibilă împreună cu Karina1111 doar câteva zile ❤️❤️❤️ ! Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Mai 26 Oras:România Oras:România Partajează Postat Mai 26 Disponibilă de la ora 12:30 până la 20:00 ❤️ ultimele zile ,urmează o pauză de câteva luni ❤️🫶🏽 Link spre comentariu
Puterro Reputație: 65 Postat Mai 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 26 1 oră în urmă, pandreeea a spus: Disponibilă de la ora 12:30 până la 20:00 ❤️ ultimele zile ,urmează o pauză de câteva luni ❤️🫶🏽 Link spre comentariu
Puterro Reputație: 65 Postat Mai 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 26 La 18.05.2024 la 12:15, Puterro a spus: Ești bună, maș da la tine spunemi cum? Măi fato tu ești fenomenală numai când ma uit la pozele astea mi se scoală. Să o iau la labă sau să vin la tine? Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Mai 27 Oras:România Oras:România Partajează Postat Mai 27 Ultimele zile !!!!!! Disponibila de la ora 11:30 până la 20:00 ❤️ Link spre comentariu
pandreeea Reputație: 3090 Postat Mai 27 Oras:România Oras:România Partajează Postat Mai 27 Locuri libere Link spre comentariu
Puterro Reputație: 65 Postat Iunie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 16 Bună sânt M poți să îmi spui când te întorci în București, am vorbit cu colega Karina și mia spus că revii. Te pup Link spre comentariu
pulica94 Reputație: 0 Postat Iulie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 12 La 16.06.2024 la 22:35, Puterro a spus: Bună sânt M poți să îmi spui când te întorci în București, am vorbit cu colega Karina și mia spus că revii. Te pup E gravida Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1912 Postat Iulie 12 Partajează Postat Iulie 12 46 minutes ago, pulica94 said: E gravida Ce veste minunată! Să fie o sarcină ușoară și fără griji! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum