stefan63 Reputație: 138 Postat August 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 18, 2013 DULCE, ofer companie intima intr-o locatie de lux, discretie si clipe de pasiune, diverse fantezii erotice si body massage, accept finalizare orala si corporala, dominare soft, locuiesc singura, te astept, 18 Aug 01:20 100 lei Stie cineva ceva de ea ? Link spre comentariu
zico Reputație: 236 Postat August 18, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 18, 2013 Mai este topic deschis aici: https://nimfomane.com/forum/topic/7598-daiana-0768309530-fost-0731621177/ Pisicutz ,uneste-le....... Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4298 Postat August 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 18, 2013 Zico am vazut ca in general esti vigilent si asta e foarte bine, dar aici te-ai cam grabit putin, pentru ca nu prea are de ce sa uneasca topicurile Pisicuts. Este adevarat ca pozele sunt unele mai vechi ale Daianei care este la top in Constanta, dar anuntul postat de colegul Stefan este din AT adica din Bucuresti si cu un alt numar de telefon, cel mai probabil este inca unul din sutele de anunturi cu poze false, asa ca cel mai bine ar fi sa ramana aici la Orientare pana se incumeta cineva sa vada ce sau cine se acunde in spatele pozelor false. Link spre comentariu
plosk Reputație: 258 Postat August 18, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 18, 2013 Am sunat , fata este din Bucuresti , a confirmat prin telefon.A inchis dupa ce iam zis ca pozele mai apar pe forum la o fata din Constanta. Link spre comentariu
stefan63 Reputație: 138 Postat August 18, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 18, 2013 Am fost eu in seara asta pana la urma, locatia este Universitate, visavis de Spitalul Coltea. Dar nu am ramas pentru ca fata avea o buba deasupra buzei de sus.. mi.a zis ca a muscat.o prietenul ei, dar nu cred ca era de la asta si am ales sa plec si sa intru in urmatoarea scara de bloc, la CARESSE Massage unde am dat o laba de 100 de lei cu o blonda, pt a nu pleca acasa cu coaiele umflate ) oricum mai bine decat sa iau cine stie ce boala .. Despre fata pot sa spun ca aduce cu cea din poze, este slaba , cu sanii mici, la fatza nu e cine stie ce si, in plus mi s.a parut si un pic neserioasa: a trebuit sa o astept 20 min in fata blocului, peste ora la care stabilisem sa ajung, pe motiv ca 'a trebuit sa mananc si eu, nu vezi ce slaba sunt si asa ?' ) In concluzoe, eu nu recomand, chiar si la 100 de lei se pot gasi variante mai bune.. Dar nici de evitat nu cred ca e, poate ar fi pe gustul altora. Mie unul nu prea mi.a placut Link spre comentariu
daiana Reputație: 172 Postat August 25, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 25, 2013 buna seara pozele astea imi apartin mie Link spre comentariu
daiana Reputație: 172 Postat August 25, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 25, 2013 Nu trebuie unit nici un topic nr nu imi apartine ....... apartine inpostoarei asteia Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum