Sari la conținut

Am locație

Vizitator izabela88

Postări Recomandate

Vizitator izabela88
Reputație: 0
Postat

O dau cand scoți pOza aia si pui una mai sexi 😋â—

• Oras:Constanta
Postat

Te.ai cam suparat cand te.am intrebat pe fb daca merge o tura pe undeva..ziceai ca te confundðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜†,mi.ai dat block si toate alea..na , banii mei n.aveau serie..

• Like 1
Vizitator izabela88
Postat

Care e problema? Ca te. Am refuzat sau ca nu vroiai sa dai in alta parte banii? Veze. Ti de treaba ta eu imi. Aleg persoanele nu iti convine fa ce vrei de aia numai. Pot eu ca imi atragi tu atenția. Ca si asa nu ști sa scrii unde vroiai sa ajungi.... Offofd🙄🙄

Postat

Pai nu mai pune poze cu fata ta si pe urma zici altora cand te recunosc..ca te confunda.

Vizitator izabela88
Postat

Bai omule ai probleme la cap. Aici. Pe forum vezi ca. Pun eu poze cu fata? S ama. Ocolească cui ii dau astfel de răspunsuri înseamnă ca nu am chef sa am de a face in nici o situație cu acele persoane. Si evita. Ma mai da. Mi. Pace ca eu nu deranjez pe nimeni.

Vizitator izabela88
Postat

Te.ai cam suparat cand te.am intrebat pe fb daca merge o tura pe undeva..ziceai ca te confundðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜†,mi.ai dat block si toate alea..na , banii mei n.aveau serie..

Postat

Nu.ti mai face atunci poze si le.posta neprelucrate !

Eu iti zic de bine si tu ma faci nebun ... te porti n.ar mai fi fete in meseria sau de parca ai fi prima pe care o cunoastem . Ori esti ori nu mai esti ! Pnm ,fa cum crezi pana la urma ,e corpu tau faci ce vrei cu el.

Vizitator izabela88
Postat

Te.ai cam suparat cand te.am intrebat pe fb daca merge o tura pe undeva..ziceai ca te confund,mi.ai dat block si toate alea..na , banii mei n.aveau serie..

Sa ma pis pe banii tăi ca de imi dau seama cine ești pe strada nici politia nu te ia din mâinile mele. Vroiai sa ma ai sa ma bafesti in cartier. E lasa ca singura te bat ma. Jur de ma mai deranjezi. Te prind eu lache ce ești.

Vizitator izabela88
Postat

O data ce te evit. De ce insiști? Asta e dilema mea. Ma simt agresata verbal... Ti sa pus pata pe. Mine? Mao sunt fete da nu ma deranja o data ce eu nu ti. Am dat curs discuției pana acum nici la telefon

Postat

Tocmai ca asta nu intelegi .

N.am nimic cu tine . Te enervezi degeaba .laso asa..

Vizitator izabela88
Postat

Ok. Mersi6ca ma. Lasi in pace.

Vizitator izabela88
Postat

Disponibila pana 23 😋🙂doar deplasari

Vizitator izabela88
Postat

Disponibila pana la 23.00 doar deplasari 💋💋

Vizitator izabela88
Postat

Serviciile

Oral, normal protejat, masaj de relaxare la alegere, finalizare orala ma deplasez doar la ora in Constanța 300 ora iar in stațiuni pana la Costinești cu 50 d elei in plus

Intru si cu cupluri sunt bisexuala am si jucării in oras 500 ora

Programări prin sms pupici

Vizitator izabela88
Postat

🙂

Postat

Salutare,

Am tot rasfoit cateva pagini in urma si nu am reusit sa gasesc o recenzie cum trebuie, oare e ceva de capul acestei fapturi? Pare micuta de statura, cum imi place mie, insa am observat ca ii sare mustarul destul de repede!

Cu respect,

Vaporeanul

• Like 1
  • Minus 1

Vizitator izabela88
Postat

Imi sare muștarul ca bombardierii de Constanța vad ca am rugat de nenumărate ori sa nu imi. Puna pozele cu fața fac în ambiție sa am reputație proasta 💋ðŸ»

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.