alexandru69 Reputație: 366 Postat August 20, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 20, 2013 Bolnavul de mai sus imi este macarvsimpatic ca spune ce crede, nu pupa pe nimeni in anumite parti. Tu insa.........
ofticosu'(le) Reputație: 0 Postat August 20, 2013 Oras:*** Oras:*** Postat August 20, 2013 Aexanu69, ce aifacut? De dinemiata sciari mai frumos! Ai si vandut tastatura aia minune? Sau hai recunoaste, iti scria altcineva?
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 20, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 20, 2013 Nu tata, acum este pe telefon! Atata tot.
leonidas Reputație: 719 Postat August 20, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat August 20, 2013 Aexanu69, ce aifacut? De dinemiata sciari mai frumos! Ai si vandut tastatura aia minune? Sau hai recunoaste, iti scria altcineva?
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 20, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 20, 2013 Nimic nou coane leonidas, penibil cum ne-ai obisnuit. Vino tataie si tu cu ceva nou, original, ceva care se emane de la tine. Dar scuza-ma .... imi dau seama ca este prea mult pentru tine!
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 20, 2013 Oras:b Oras:b Postat August 20, 2013 Nimic nou coane leonidas, penibil cum ne-ai obisnuit. Vino tataie si tu cu ceva nou, original, ceva care se emane de la tine. Dar scuza-ma .... imi dau seama ca este prea mult pentru tine!degeaba ii raspunzi, te are blocat.pacat ca nu-i femeie, ca-i aratai tu ei...
ventrino Reputație: 955 Postat August 20, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat August 20, 2013 nu ati terminat nici acum... http://i39.tinypic.com/33p4rir.gif
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 20, 2013 Oras:b Oras:b Postat August 20, 2013 http://global3.memecdn.com/youve-never-heard-of-memecenter_o_540957.gif
personajul negativ Reputație: 0 Postat August 21, 2013 Oras:*** Oras:*** Postat August 21, 2013 nu ati terminat nici acum... http://i39.tinypic.com/33p4rir.gifBre, cine-i mucioasa asta? :) Ai uitat, bre, cand iti spargeai ghivecile de flori in cap ca te luasei de nu stiu ce fata de p'acilea? Nu te iau acum la tinta, dar aici e disputa intre baieti vs baieti, doctor vs pacient, caterinca vs pe bune te bat, sa moa' mama. :) In cazul de fatza e bine ca nu sunt fete la mijloc, bine ca sunt date uitarii...@patrick, unde esti? Dai bacu' sau corijenta? Ori ai fugit cu pluta-n lume sa inveti sa 'scri' ?
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat August 21, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 21, 2013 Bre, cine-i mucioasa asta? :) Ai uitat, bre, cand iti spargeai ghivecile de flori in cap ca te luasei de nu stiu ce fata de p'acilea? Nu te iau acum la tinta, dar aici e disputa intre baieti vs baieti, doctor vs pacient, caterinca vs pe bune te bat, sa moa' mama. :) In cazul de fatza e bine ca nu sunt fete la mijloc, bine ca sunt date uitarii...@patrick, unde esti? Dai bacu' sau corijenta? Ori ai fugit cu pluta-n lume sa inveti sa 'scri' ?
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 21, 2013 Oras:b Oras:b Postat August 21, 2013 futacios_man si alexandru69: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a75dx8w_460sa.gif
legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat August 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Postat August 21, 2013 Salut,ma gandeam asa ca prostu' , in ultima vreme am vazut o gramada de certuri intre diferiti membrii pe diferite topice.Bai oameni daca tot nu va suportati, am eu un prieten care are sala de lupte libere , bjj, box si asa mai departe.Ne adunam toti, va pun manusile in maini si facem bataie organizata , ca sa va treaca nervii si sa fiti mai calmi.Facem , baiat vs baiat, fata vs fata sau baiat vs fata, in functie de cine se dusmaneste cu cine.Simplu si la obiect , asta bineinteles daca va tine instalatia, daca nu, gura mai mica cu smardoiala, ca e usor sa fii Anderson Silva virtual.Dragii mosului, din ce inteleg eu........... , colegul @ bambuchaa vrea sa infiintam un fel de fight club,, doar ca " legal ", adica cu niste reguli bine stabilite , nu ca acolo cand era o singura regula, pentru cunoscatori.......... , avand in vedere ca el a venit cu ideea............., cred ca ar fi frumos sa ii acordam ocazia sa isi aleaga primul " adversar ".........., asa zic eu ca este corect........... , deci Bambu", ai cuvantul............. . Ce propune Bambu aici este un fel de Mortal Kombat ..........real,.............. , doar ca fara victime............... P.S. Vin si cu o sugestie....................cum ar fi sa transformam acest fight club......... intr-unul virtual, la wii, consola playstation sau altele..., pentru ca eu sunt pacifist in lumea reala .............., in lumea virtuala.......... , merge si un pic de actiune, de violenta................Cu stima, elful bautor de pepsi twist
personajul negativ Reputație: 0 Postat August 23, 2013 Oras:*** Oras:*** Postat August 23, 2013 Salut,ma gandeam asa ca prostu' ,e usor sa fii Anderson Silva virtual.din start nu e o idee buna....nu mi-o lua in nume de rau, dar nici de bine, dar te mai asteptam cu idei mai bune, probabil cand creierul tau nu e in stare fleasca.cat despre Anderson Silva...., dupa bataia pe care si-a luat-o...., tu crezi ca se mai da cineva AS? http://www.youtube.com/watch?v=VdtVE9_giRk Legolas, bine ca nu ne-ai propus sa bem pepsi cu lamaie.
bambuchaa Reputație: 2201 Postat August 23, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 23, 2013 din start nu e o idee buna....nu mi-o lua in nume de rau, dar nici de bine, dar te mai asteptam cu idei mai bune, probabil cand creierul tau nu e in stare fleasca.cat despre Anderson Silva...., dupa bataia pe care si-a luat-o...., tu crezi ca se mai da cineva AS? http://www.youtube.com/watch?v=VdtVE9_giRk Legolas, bine ca nu ne-ai propus sa bem pepsi cu lamaie. Nu ti-o iau deloc stai linistit.Nu-mi bat capu'.Cat despre Anderson Silva, stie toata lumea , Weidman nu l-a batut pe bune.Silva s-a cam jucat cu el, cum face el de obicei cu astia mai slabi, ala a fost norocos si i-a dat-o, deh, aroganta se plateste si Silva a platit cu varf si indesat.Oricum o sa fie rematch intre astia doi si sunt sigur , ca-l bate Silva, de-l pisa-n cur,asta daca ia meciul in serios si nu se joaca iar cu el.
randunica Reputație: 6353 Postat Iulie 24, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 24, 2014 din start nu e o idee buna....nu mi-o lua in nume de rau, dar nici de bine, dar te mai asteptam cu idei mai bune, probabil cand creierul tau nu e in stare fleasca.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum