sophie Reputație: 97 Postat August 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 19, 2013 Ce insemna pentru voi sa ai caracter? Eu nu inteleg in totalitate cum e definit caracterul. Sa nu-mi dati definitii din dex ca le gasesc si eu, m-ar interesa ce credeti voi sau ce ati ajuns sa credeti ca inseamna, in urma experientelor personale. Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat August 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 19, 2013 Pentru mine, in primul rand inseamna sa ai caracter daca ai cuvant.Daca vorbim o vorba sa ramana vorba, oricare ar fi ea sau orice ar inseamna ea si mai mult decat atat vorba respectiva sa ramana intre mine si tine , nu intre mine si inca 100.Sunt multe de discutat pe subiectul asta, ca e destul de complex si acopera mai multe aspecte. Link spre comentariu
sophie Reputație: 97 Postat August 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 19, 2013 Nu ma sperie subiectele complexe Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat August 19, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 19, 2013 La lista de mai sus as adauga, sa fie constant in alegeri, sa aibe si puterea sa recunoasca si sa isi asume o greseala,cand face un lucru sa-l faca cu determinare maxima nu asa in rupere de pl si poate la fel de importat, daca nu mai importat decat cuvantul , sa fie sincer frate , nu cu toti, ca e greu , da macar cu aia pe care ii iubeste sau aprecieaza...adica persoanele dragi. Link spre comentariu
TZEPOSU` Reputație: 0 Postat August 19, 2013 Oras:sardegna Oras:sardegna Partajează Postat August 19, 2013 Caracterul e prea greu de definit pentru unii....asa ca mai bine inchideti topicul inainte de a isca alte `razboaie` total inutile. HAIDI PA! Link spre comentariu
maxxx80' Reputație: 221 Postat August 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:dincolo Telefon: [email protected] Oras:dincolo Partajează Postat August 19, 2013 bine ai revenit teposule.....................sa vedem cat rezisti de data asta Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat August 19, 2013 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat August 19, 2013 O precizare: sunt oameni cu caracter frumos si indivizi cu caracter josnic...Desigur, @Sophie are in vedere aspectele pozitive...Un am cu caracter e unul care are verticalitatea de a-si sustine opiniile si principiile in fata oricui (desigur, nu in mod ostentativ, ci cu diplomatie si delicatete atunci cand ele sunt divergente cu ale altora), care spune ce gandeste, care reuseste sa fie sincer in orice imprejurare (fara a rani, insa).Un om cu caracter este unul care nu vinde iluzii, nu face promisiuni desarte, iar atunci cand si-a luat un angajament, va face tot ce depinde de el sa si-l respecte. E acela pe care te poti baza la greu.Un astfel de om este cel care nu este invidios. Link spre comentariu
nicolae32 Reputație: 192 Postat August 19, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat August 19, 2013 Mare om mare caracter : Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat August 19, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 19, 2013 Un om de caracter spune lucrurilor pe nume, le spune in fata, direct, si isi respecta cuvintul. Restul sunt curve. Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat August 19, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat August 19, 2013 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114304 Postat August 19, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 19, 2013 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114304 Postat August 19, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 19, 2013 Nasule good for you Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat August 19, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat August 19, 2013 sau cum s.ar spune de la mine pentru tine...) Link spre comentariu
oly123 Reputație: 178 Postat August 19, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat August 19, 2013 sophie...ce vrei tu sa afli...daca o sa afli...uite,iti dau un exemplu : Eu cred ca gt007 are un caracter ireprosabil.Si sunt convins ca si tu crezi la fel.Dar hai sa il intrebam ,de exemplu pe antigo de caracterul lui gt007.Cum rezolvam problema? Are el doua caractere diferite?Inca un exemplu. Intreaba pe Elena Udrea de caracterul lui Basescu. In acelasi timp intreaba pe Ponta de caracterul lui Basescu.Ce facem ? Pe aceasta tema s-a discutat,se discuta si se va discuta intotdeauna .Intamplator,zilele trecute citeam ceva pe net.Si am dat de aceasta postare: O familie sta la masa de pranz, fiica cea mica de 10 ani nu mananca stand cu privirea pironita in farfurie .. La un moment dat spune :- Am ceva sa va anunt.Se face tacere si toti asculta- Nu mai sunt fecioara, si incepe sa planga.Din nou tacere mormantala. si apoi tatal se adreseaza sotiei :- Sigur, e vina ta, te imbraci si te machiezi ca o curva, crezi ca esti un exemplu pt. fiica-ta ? E lamentabil, asa apar problemele. La randul ei femeia se adreseaza sotului :- Si tu, tu crezi ca esti un exemplu ? Iti risipesti banii cu pipite care vin sa te conduca chiar pana in fata casei, tu crezi ca esti unexemplu pt. fiica ta de 10 ani ? Tatal continua :- Si sora-sa cea mare, nu-i buna de nimic, cu prietenu’ ala chel si drogat, totdeauna gata s-o inghesuie prin toate colturile casei, crezi ca e un exemplu ? Si continua in acelasi fel .. Bunica o ia pe fetita pe dupa umeri incercand sa o consoleze si o intreaba :- Draga mea, cum s-a intamplat asta ?Si micuta raspunde printre hohote de plans:- Preotul a ales o alta fetita sa o joace pe Fecioara la spectacolul de Craciun.Ce inteleg eu prin a fi om cu/de caracter.- sa-ti respecti cuvantul dat;- sa nu te consideri mai presus decat ceilalti;- sa-ti cunosti limitele si sa recunosti ce/cat poti face (sa-ti cunosti lungul nasului);- sa recunosti fata de tine cat si fata de ceilalti atunci cand gresesti;- sa stii sa ceri iertare si sa ierti;- sa te achiti de obligatii/datorii;- sa-ti faci datoria cat mai bine, oriunde, in orice situatie;- sa nu jignesti prin vorbe si prin atitudine;- sa nu calci in picioare pe altii pentru a-ti atinge tu scopul;- sa stii sa lasi de la tine’- sa gandesti bine inainte de a spune si a actiona…. Cu alte cuvinte,totul se rezuma la respect fata de tine si fata de ceilalti ! Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat August 19, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat August 19, 2013 ce inseamna oamenii cu caracter ? as vrea si eu sa stiu daca mai exista vreunul pe aici.... Link spre comentariu
walexy_777 Reputație: 53 Postat August 19, 2013 Telefon: walexy_777 Oras:Bucuresti Telefon: walexy_777 Oras:Bucuresti Partajează Postat August 19, 2013 ce inseamna oamenii cu caracter ? as vrea si eu sa stiu daca mai exista vreunul pe aici....Dupa ce a scris, prietenul @oly. Ireprosabila definitia lui. Link spre comentariu
ofticosu'(le) Reputație: 0 Postat August 19, 2013 Oras:*** Oras:*** Partajează Postat August 19, 2013 ce inseamna oamenii cu caracter ? as vrea si eu sa stiu daca mai exista vreunul pe aici....E a treia oara cand te intreb... Ce ai avut in cap cand i-ai dat 40 de puncte de reputatie lui Gogu? Nu zic ca nu le merita, dar e ca si cum ai ajuta o batranica sa treaca strada. In suturi ! Link spre comentariu
leonidas Reputație: 719 Postat August 20, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Partajează Postat August 20, 2013 Ce inteleg eu prin a fi om cu/de caracter.- sa-ti respecti cuvantul dat;- sa nu te consideri mai presus decat ceilalti;- sa-ti cunosti limitele si sa recunosti ce/cat poti face (sa-ti cunosti lungul nasului);- sa recunosti fata de tine cat si fata de ceilalti atunci cand gresesti;- sa stii sa ceri iertare si sa ierti;- sa te achiti de obligatii/datorii;- sa-ti faci datoria cat mai bine, oriunde, in orice situatie;- sa nu jignesti prin vorbe si prin atitudine;- sa nu calci in picioare pe altii pentru a-ti atinge tu scopul;- sa stii sa lasi de la tine’- sa gandesti bine inainte de a spune si a actiona…. Cu alte cuvinte,totul se rezuma la respect fata de tine si fata de ceilalti !Si pentru a se intelege mai bine, ar trebui dat si un exemplu de "om" fara caracter, dar il las pe el sa intervina si sa isi prezinte non-caracterul, cum a facut de fiecare data Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat August 20, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat August 20, 2013 E a treia oara cand te intreb... Ce ai avut in cap cand i-ai dat 40 de puncte de reputatie lui Gogu? Nu zic ca nu le merita, dar e ca si cum ai ajuta o batranica sa treaca strada. In suturi ! eh, din lipsa de ocupatie, la momentul respectiv... decat sa-mi rod unghiile, sa beau sau sa fumez, am preferat sa vad si eu ce inseamna, ca user, sa aiba cineva o reputatie din 4 cifre. Ce ma intristeaza este faptul ca acele puncte acordate lui Gogu au creat o adevarata isterie aici... mai multe n-are rost sa spun. In plus de asta, sunt zeci de useri cu recenzii obiective si contributie adusa pentru comunitate, care merita punctati, cel putin la fel de bine. Rugamintea mea, speranta mea, dorinta mea... cum vreti voi sa-i spuneti... ...ar fi ca site-ul sa redevina ce-a fost odinioara! Ar trebui sa fim mai buni unii cu altii si sa nu mai facem atata pe sfintii. Toti avem pacatele noastre si cred ca cel mai corect ar fi sa ni le asumam, fara sa se nasca atatea scandaluri inutile. "Caracterul consta in taria hotararii cu care cineva vrea sa faca ceva si pune acel ceva in executie." - Immanuel Kant Link spre comentariu
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 20, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 20, 2013 O sa devina atata timp cat punctele de reputatie, fie ele negative sau pozitive , se dau ok! Prin ce ai facut si ai spus ai aratatvca nu este neaparat nevoie sa fi ok ca sa primesti puncte. Doar ai vrut sa vezi cifrele cumulate! Pacat, sunt oameni buni aici caare merita si nu avanseaza doar pentru ca altii se ... pupa in anumite parti. Ai recunoscut-o singur in postarea anterioara! Link spre comentariu
guacamole Reputație: 232 Postat August 20, 2013 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Partajează Postat August 20, 2013 Foarte valid ce au spus ceilalti colegi inaintea mea, si mai adaug urmatorul lucru: Definitia de om cu "caracter" se aplica unei persoane care isi ghideaza actiunile in viata dupa un cod moral, indiferent de cat de greu ii este sa il aplice si nu il incalca atunci cand ii este mai la indemana sa o faca. Sunt oameni care aleg sa faca lucrurile grele, pe care altii le evita. PS. Nu imi dau seama de ce toata lumea se cearta pe acest forum N-ar trebui sa fim toti prieteni si sa ne distram frumos si bine? Ma gandesc ca toti avem frustrarile si nervii nostri in afara acestui mediu virtual, si bine ar fi sa le lasam afara, ca macar locul asta sa fie unul de "liniste, pace si caterinca". Voteaza cineva cu mine? Link spre comentariu
personajul negativ Reputație: 0 Postat August 20, 2013 Oras:*** Oras:*** Partajează Postat August 20, 2013 locul asta sa fie unul de "liniste, pace si caterinca". Voteaza cineva cu mine?Votez caterinca in liniste. Peace man. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114304 Postat August 20, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 20, 2013 Link spre comentariu
tanar cu multe nevoi Reputație: 404 Postat August 20, 2013 Oras:....in the jungle Oras:....in the jungle Partajează Postat August 20, 2013 Sa mor daca nu m-am scapat 2 picaturi pe mine,a 3 a a fost imprastiata de mi-am spalat pantalonii mai ceva ca whirlpool. Scuze,nu m-am putut abtine. Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat August 20, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat August 20, 2013 O sa devina atata timp cat punctele de reputatie, fie ele negative sau pozitive , se dau ok! Prin ce ai facut si ai spus ai aratatvca nu este neaparat nevoie sa fi ok ca sa primesti puncte. Doar ai vrut sa vezi cifrele cumulate! Pacat, sunt oameni buni aici caare merita si nu avanseaza doar pentru ca altii se ... pupa in anumite parti. Ai recunoscut-o singur in postarea anterioara! Total gresit!! Ai impresia ca, daca fac un lucru cu care nu e toata lumea de acord (chiar si in lipsa de ocupatie, pe moment), o fac pentru ca pup pe cineva unde nu trebuie ? Scuza-ma dar n-as avea nevoie sa fac asa ceva. Realizarile de pe toate planurile le-am obtinut doar prin munca si forte proprii. Si, la randul tau, ti-ai dat singur un raspuns la o intrebare de genul "Din ce categorie de oameni fac parte ?". Mai precis, cred ca faci parte din acea categorie de oameni care inteleg doar ce vor ei. In afara de @Ofticosu'(le) (care a spus ca GT are o gramada de recenzii), n-am observat pe nimeni sa fi spus ca "Ok, Joseph a punctat pe GT in mod dubios, dar nimic grav in toata treaba asta - totusi GT are zeci de recenzii corecte si obiective, asa ca nu e cazul sa avem obiectii". S-a preferat declansarea unei isterii inutile, de parca acele 40 de puncte, oferite de mine, au invadat starea de spirit a unora dintre confrati, precum cei 40 de hoti care au atentat la cufarul cu galbeni al lui Ali-Baba. "Caracterul consta in taria hotararii cu care cineva vrea sa faca ceva si pune acel ceva in executie." - Immanuel Kant Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum