capitala Reputație: 5 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2020 Buna băieți! Dintre cei mai vechi de aici o țineți sigur minte pe AndreeaDt. Cel mai bun BJ din țara părerea mea, tatuaje cu steluțe pe spate, activa zona Matei basarab/unirii. Plus atitudine, GFE +++,etc. A trecut deja mult timp de când a dispărut și nu am fost la nici o domnișoara care sa se ridice la același nivel. Ce recomandări aveți pe stilul Andreei? :)
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Ianuarie 17, 2020 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Ianuarie 17, 2020 Am fost la Andreiuta la Bucur,forta mondiala!!DT ca lumea +CIM !Nu exista alta la fel din pacate !Acolo am mai finalizat CIM la alte 2 dame : Ana Maria si Laura !Amintiri memorabile !!Sanatate tuturor .
sorinel 21 Reputație: 191 Postat Ianuarie 20, 2020 Oras:Your mind Oras:Your mind Postat Ianuarie 20, 2020 cauta mai bine ca sunt cateva, pe canale ascunse
capitala Reputație: 5 Postat Ianuarie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 21, 2020 Sorinel, dacă tu cunoști astfel de fete, scrie aici :)
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 21, 2020 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Ianuarie 21, 2020 RIP AndreeaDT , mare om , mare caracter :bow :bow :bow :bow
panoramic Reputație: -1920 Postat Ianuarie 21, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 21, 2020 Am fost la Andreiuta la Bucur,forta mondiala!!DT ca lumea +CIM !Nu exista alta la fel din pacate !Acolo am mai finalizat CIM la alte 2 dame : Ana Maria si Laura !Amintiri memorabile !!Sanatate tuturor .Mai lucreaza cineva la bucur?
Membru Premium elprofesoare Reputație: 64283 Postat Iunie 20, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iunie 20, 2020 vezi că a revenit https://nimfomane.com/forum/topic/19016-regina-sexului-oral-andreea-deeptroath-0725298705/ 6 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum