Denisaaa428 Reputație: 133 Postat August 5, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 5, 2022 2 5
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat August 9, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 9, 2022 Disponibila pentru programări ! Ultima zi in oraș . Va pup sa aveți o zi frumoasa !
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat August 20, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 20, 2022 Bunaaa ,disponibila pentru programări ! Zi frumoasa sa aveți .
AdamcuPmare Reputație: -14 Postat August 21, 2022 Postat August 21, 2022 Super, vin sa-ti trag o pula. 1 2
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat August 21, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 21, 2022 Disponibila pentru programări . 1 3
AdamcuPmare Reputație: -14 Postat August 21, 2022 Postat August 21, 2022 Hahhahaa, cum au sarit pudelii. Bai limitatilor, ea din asta traieste. Voi ca toti oamenii de bine credeti ca o ajutati cand colo doar ii futeti afacerea. 1
piftic Reputație: 208 Postat August 21, 2022 Postat August 21, 2022 8 hours ago, Denisaaa428 said: Disponibila pentru programări . Mai ai bustieră sau ai dat-o jos?
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2756 Postat August 21, 2022 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat August 21, 2022 1 oră în urmă, piftic a spus: Mai ai bustieră sau ai dat-o jos? Chestia aia neagra din poza ... oare ce o fi? 1 1
raul1312 Reputație: 263 Postat August 21, 2022 Postat August 21, 2022 cum cacat sa mergi sa futi o femeie cu 200 / fin si ea nici sa nu isi dea sutienul jos.. :))))
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat August 22, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 22, 2022 Buna dimineața ,Disponibila pentru programări
piftic Reputație: 208 Postat August 22, 2022 Postat August 22, 2022 12 hours ago, Mocureloaded said: Chestia aia neagra din poza ... oare ce o fi? D'apoi franţu ştie cum arată o bustieră, mie mi se pare că e doar un sutien, cred că de fapt întrebarea era dacă ne putem juca cu noile jucării
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat August 22, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 22, 2022 Acum 1 oră, piftic a spus: D'apoi franţu ştie cum arată o bustieră, mie mi se pare că e doar un sutien, cred că de fapt întrebarea era dacă ne putem juca cu noile jucării Când voi da bustiera jos fi sigur ca voi anunța , nu e nimeni obligat sa vina sau mai știu eu ce ..de aia am și scris pentru cei ce va deranjează o port va place bine ,nu nu ! Nici eu nu risc mulți dintre voi nu știți ce înseamnă o operație și mai bine ii lăsam pe cei ce știu , și dacă e întrebare de ce lucrez așa ? Pizda nu are treaba cu sâni 😂😂 mulți vin sa futa nu sa se uite . O sa vina și timpul când voi da jos bustiera dar momentan nu pot pt ca sunt 2 luni abia ,după mine as da-o și acum dar e vorba de un risc !
raul1312 Reputație: 263 Postat August 22, 2022 Postat August 22, 2022 8 minutes ago, Denisaaa428 said: Când voi da bustiera jos fi sigur ca voi anunța , nu e nimeni obligat sa vina sau mai știu eu ce ..de aia am și scris pentru cei ce va deranjează o port va place bine ,nu nu ! Nici eu nu risc mulți dintre voi nu știți ce înseamnă o operație și mai bine ii lăsam pe cei ce știu , și dacă e întrebare de ce lucrez așa ? Pizda nu are treaba cu sâni 😂😂 mulți vin sa futa nu sa se uite . O sa vina și timpul când voi da jos bustiera dar momentan nu pot pt ca sunt 2 luni abia ,după mine as da-o și acum dar e vorba de un risc ! tu proasta, eu stiu ca pentru tine sexul e doar pula in pizda. pentu altii inseamna mai mult, si da, aia implica sa vezi/pipai si sanii. stai atunci imbracata si fa-ti numa o gaura in pantaloni ca tot aia e nu? sa bagi pula in pizda si sa ceri 200 de ron pe asta 2 1
dinozaurele Reputație: 73 Postat August 22, 2022 Postat August 22, 2022 10 minutes ago, Denisaaa428 said: ... Pizda nu are treaba cu sâni 😂😂 ... :)) O s-o trec in caietul cu expresii chiar langa 'iarna nu-i ca vara' PS ai grija de pizda, se pare ca nu ai nevoie de nimic altceva... 1 1
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat August 22, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 22, 2022 Acum 9 minute, raul1312 a spus: tu proasta, eu stiu ca pentru tine sexul e doar pula in pizda. pentu altii inseamna mai mult, si da, aia implica sa vezi/pipai si sanii. stai atunci imbracata si fa-ti numa o gaura in pantaloni ca tot aia e nu? sa bagi pula in pizda si sa ceri 200 de ron pe asta Tu prostule vezi ca e 150 :)) , n-are rost sa înțelegi defapt ce trebuie înțeles ,rămâi la tot “tu proasta”!
raul1312 Reputație: 263 Postat August 22, 2022 Postat August 22, 2022 3 minutes ago, Denisaaa428 said: Tu prostule vezi ca e 150 :)) , n-are rost sa înțelegi defapt ce trebuie înțeles ,rămâi la tot “tu proasta”! nu te poti fute cum trebuie fa pauza. te futi doar pe jumate atunci nu cere pret intreg. barbatii cand merg la o curva o mai fut si intre sani, o mai prind de sani, adica stii si tu cum e ca ai multi km de pula luati 1
Denisaaa428 Reputație: 133 Postat August 22, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat August 22, 2022 Acum 3 minute, raul1312 a spus: nu te poti fute cum trebuie fa pauza. te futi doar pe jumate atunci nu cere pret intreg. barbatii cand merg la o curva o mai fut si intre sani, o mai prind de sani, adica stii si tu cum e ca ai multi km de pula luati Și culmea ca nu-i de-ajuns 😂😂 vreau sa ajung la autostrada 😂😂😂😂 1
alchemistu Reputație: 416 Postat August 22, 2022 Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Postat August 22, 2022 1 oră în urmă, Denisaaa428 a spus: Tu prostule vezi ca e 150 :)) , n-are rost sa înțelegi defapt ce trebuie înțeles ,rămâi la tot “tu proasta”! daca tot o dat ideie colegu'... ar fi o treaba, faci o gaura in blugi si dai. Sa fie si undeva semi-public, uhhh deja pare interesant.
Domnulspion7 Reputație: 19 Postat August 22, 2022 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Postat August 22, 2022 1 oră în urmă, Denisaaa428 a spus: Și culmea ca nu-i de-ajuns 😂😂 vreau sa ajung la autostrada 😂😂😂😂 Si statu roman incearca de 30 de ani 🤣🤣vezi ca ai concurenta 1
centuris Reputație: 89 Postat August 22, 2022 Oras:Pizdeia-tara fara prosti! Oras:Pizdeia-tara fara prosti! Postat August 22, 2022 1 hour ago, raul1312 said: nu te poti fute cum trebuie fa pauza. te futi doar pe jumate atunci nu cere pret intreg. barbatii cand merg la o curva o mai fut si intre sani, o mai prind de sani, adica stii si tu cum e ca ai multi km de pula luati :)) prostu site-ului. iar a incepu el sa de asfaturi. nu e mai simplu ba taranoiule sa NU MERGI. ce te fute grija de face altcineva? vai de pula ta lache. ti-o da fata din toate directiile, prostu' pulii. nu apreciezi ca fata spune clar ce ofera , cum ofera , sa ai in plm libertatea sa NU mergi. lache ce face? frustratu' pulii , jigneste. asta ce se plange vesnic ca e mare pretul. asta ce fute doar pe bani. asta ce are buget 'calculat' si previzionat pe 2 ani. sugi pula ba raule. si la 13 si la 12. nu iti convine? e simplu ba muiane! NU MERGI! ca pe jignirile tale gratuite ne pisam toti. muistule. 1 1 1
raul1312 Reputație: 263 Postat August 22, 2022 Postat August 22, 2022 14 minutes ago, centuris said: :)) prostu site-ului. iar a incepu el sa de asfaturi. nu e mai simplu ba taranoiule sa NU MERGI. ce te fute grija de face altcineva? vai de pula ta lache. ti-o da fata din toate directiile, prostu' pulii. nu apreciezi ca fata spune clar ce ofera , cum ofera , sa ai in plm libertatea sa NU mergi. lache ce face? frustratu' pulii , jigneste. asta ce se plange vesnic ca e mare pretul. asta ce fute doar pe bani. asta ce are buget 'calculat' si previzionat pe 2 ani. sugi pula ba raule. si la 13 si la 12. nu iti convine? e simplu ba muiane! NU MERGI! ca pe jignirile tale gratuite ne pisam toti. muistule. esti bine ma? :)) ai probleme serioase dragule.
satelitman Reputație: 52 Postat August 22, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 22, 2022 Parerea mea e ca nu are rost ca lumea sa populeze topicul fetei cu jigniri, indiferent ca sunt la adresa ei sau la adresa altor membri de pe forum...Denisa a spus ce ofera, a spus si motivul pentru care poarta bustiera...cui nu ii convine detaliul asta, poate sa nu mearga la ea...eu zic ca mai bine am incerca sa oferim recenzii care sa ne ajute 1 1
roz_cotetu Reputație: -24 Postat August 22, 2022 Telefon: Yahoo Oras:SM Telefon: Yahoo Oras:SM Postat August 22, 2022 Acum 21 ore, raul1312 a spus: cum cacat sa mergi sa futi o femeie cu 200 / fin si ea nici sa nu isi dea sutienul jos.. :)))) Pe bune, se fute cu sutienu pe ea? Nu te lasa sa ii vezi tatele? Lol 1 2
ionut8284 Reputație: -41 Postat August 22, 2022 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat August 22, 2022 Denisa lasa-i impace disperati ca nu stiu ei ce inseamna o operatie nota 10 ai pe cluj !! Ai pizda aia speciala 😘 1
6characters Reputație: 32 Postat August 22, 2022 Postat August 22, 2022 Eu ma mir ca lucreaza cat timp are inca nevoie sa poarte bustiera. Stiu mai multe cazuri in care rezultatul final al operatie nu a fost cel mai stralucit, in ciuda faptului ca au purtat bustierele, pentru ca nu au facut repaus. Daca nu are grija de ea pot sa apara tot felul de complicatii, si pe urma tot voi sunteti cei care nu puteti beneficia de noile ei forme... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum