geomamuka Reputație: 47 Postat Mai 3, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 3, 2016 Larisa doar ce ti-am citit tot topicul si eram deja foarte convins ca trebuie sa ne impleticim putin prin patul ala mare de care zic baietii.Si acum pe ultima pagina sa aflu ca e posibil si swallow ? Chiar esti desavarsita. Zi-mi sincer cate cereri in casatorie ai primit din martie incoace ? Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 3, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 3, 2016 Larisa doar ce ti-am citit tot topicul si eram deja foarte convins ca trebuie sa ne impleticim putin prin patul ala mare de care zic baietii.Si acum pe ultima pagina sa aflu ca e posibil si swallow ? Chiar esti desavarsita. Zi-mi sincer cate cereri in casatorie ai primit din martie incoace ?Eu cand am aflat ca nu stie sa faca, cafea,am abandonat cererea in casatorie! 1 Link spre comentariu
insuficientul Reputație: 839 Postat Mai 3, 2016 Telefon: 0721620936 Oras:Constanta Telefon: 0721620936 Oras:Constanta Partajează Postat Mai 3, 2016 Eu cand am simtit pe pielea mea ce magie poate sa faca ,cu mine larisa...nu mai aveam bani de nunta Dar tot ii fac cado un inel....ori pe "Nelson" pun inel ori ..... ))))))Scumpete stii ca glumesc! pe gogosica! Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat Mai 3, 2016 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Mai 3, 2016 50 extra dragul meu!două blonde într-un lift.Prima a fost blonda a zis a doua, miroase a spermei, ai farted?al doilea, răspunsurile blond scuzele-mă, a râgâit. Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Larisa doar ce ti-am citit tot topicul si eram deja foarte convins ca trebuie sa ne impleticim putin prin patul ala mare de care zic baietii.Si acum pe ultima pagina sa aflu ca e posibil si swallow ? Chiar esti desavarsita. Zi-mi sincer cate cereri in casatorie ai primit din martie incoace ?buna dimineata dragul meu!Te astept la mine sa vedem,ma vei cere sau nu in casatorie? Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Eu cand am aflat ca nu stie sa faca, cafea,am abandonat cererea in casatorie! Imi iau un expresso!:-))) Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Eu cand am simtit pe pielea mea ce magie poate sa faca ,cu mine larisa...nu mai aveam bani de nunta Dar tot ii fac cado un inel....ori pe "Nelson" pun inel ori ..... ))))))Scumpete stii ca glumesc! pe gogosica!te pup,te pup dragul meu! :-* 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 4, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 4, 2016 Imi iau un expresso!:-)))Io vreau sa fie handmade,sau handjob,nush cum se zice! Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Io vreau sa fie handmade,sau handjob,nush cum se zice! Bun,atunci handjob sa fie :-)) 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 4, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 4, 2016 cafea, handjob, swallow! eu nu mai beau cafea la tine decat daca o faci in fata mea! ))))) 1 Link spre comentariu
ravanelli Reputație: 298 Postat Mai 4, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Partajează Postat Mai 4, 2016 cafea, handjob, swallow! eu nu mai beau cafea la tine decat daca o faci in fata mea! )))))Pai ce , a fost reincalzita ...?Cafeaua reincalzita e mai rea decat ciorba reincalzita si ...continuarile la anumite filme. Sunt si exceptii, desigur, dar nu sunt valabile in cazul ciorbei si cafelei. Doar a filmelor. 1 4 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 4, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 4, 2016 Pai ce , a fost reincalzita ...? Nu frate! La futilici (asa imi place sa o alint pe blinkareasa ) daca vrei sa bei cafea trebuie sa o faci tu! Ea nu stie d'astea! Ete chiar nu stiu cum ar fi cu handjob/blowjob in timp ce o prepari! Futilici: vreo idee? Vreun scenariu? 1 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Nu frate! La futilici (asa imi place sa o alint pe blinkareasa ) daca vrei sa bei cafea trebuie sa o faci tu! Ea nu stie d'astea! Ete chiar nu stiu cum ar fi cu handjob/blowjob in timp ce o prepari! Futilici: vreo idee? Vreun scenariu? blowjob cu handjob in timp ce tu faci cafeaua!(desii stii ca mie nu imi place sa folosesc deloc mana la bj,dar fie,daca asta e dorinta ta,sa se indeplineasca!)Iar dupa ce savurezi cafeaua,un sex dulce,pe blatul de la bucatarie!cum ar fi? 2 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 4, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 4, 2016 ,un sex dulce,pe blatul de la bucatarie!cum ar fi? N-ajung la veverita! )))))Ii prea sus! Sau iar vrei sa bag botu'? )) 1 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 ,un sex dulce,pe blatul de la bucatarie!cum ar fi?N-ajung la veverita! )))))Ii prea sus! Sau iar vrei sa bag botu'? )) eeee si tu acum!Daca te-am prins in bucatarie,nici nu mai scapi!Cum necum,trebuie sa obosesti veverita! 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 4, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 4, 2016 hingher de veverita ma numesc? 1 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 hingher de veverita ma numesc?Capturat de veverita!Am dat un titlu,povestea o faci tu :-) 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 4, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 4, 2016 Capturat de veverita!Am dat un titlu,povestea o faci tu :-)ptiu`!am citit initial Catapultat de veverita! p.s. pentru mine tot "iepuras" ramane, indiferent de scenariul povestii! Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 ptiu`!am citit initial Catapultat de veverita! p.s. pentru mine tot "iepuras" ramane, indiferent de scenariul povestii!Pai fi hotarat!Ori veverita,ori iepuras? Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 4, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 4, 2016 Pai fi hotarat!Ori veverita,ori iepuras?Crocodiliță merge? )))) Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Crocodiliță merge? ))))Zi zi,asa cu toata inima!:-))) 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 4, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 4, 2016 Mai zic.din "porcelile" noastre?Te parasc la faza din duş cu ibricu'? )) Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Mai zic.din "porcelile" noastre?Te parasc la faza din duş cu ibricu'? ))Nu ca plec:-)))(sa nu arunci cu ibricul dupa mine,da?) 2 Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Mai 5, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Mai 5, 2016 Felicitari ptr promovare .Deci ,prin toamna spun pilotului sa aterizeze chiar la tine in poarta ? Ca sigur trag o fuga prin patul tau . 1 3 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Felicitari ptr promovare .Deci ,prin toamna spun pilotului sa aterizeze chiar la tine in poarta ? Ca sigur trag o fuga prin patul tau . Multumesc frumos!Te astept cu mare drag! :-* Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum