o2 lentila Reputație: -428 Postat Mai 9, 2016 Oras:around Oras:around Partajează Postat Mai 9, 2016 e inca sezonul lalelelor, de ziua ta . 2 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Tu-ți ceapa ta! Vezi ca esti una din fetele de la care imi iau o pauza,ca poate la revenire sa nu mai radem in halul asta si poate ne mai si futem! Pai aşea? Sa dereglam programarile ulterioare pt 1 ora de bâză? pai eu ce sa îți fac dacă tu razi?te pun eu sa razi?:-))) 1 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 e inca sezonul lalelelor, de ziua ta .mulțumesc frumos dragul meu! :-* Link spre comentariu
laur788 Reputație: 1470 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2016 La mulți mulți ani! ! ! ! Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 La mulți mulți ani! ! ! !mulțumesc frumos dragule! :-* Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 10, 2016 pai eu ce sa îți fac dacă tu razi?te pun eu sa razi?:-)))Da! Tu! Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Bună ziua dragii mei,mulțumesc frumos tuturor celor ce mi-au transmis La multi ani și totodată îmi cer scuze dacă am omis a mulțumi cuiva!Începând de la 1 Iunie 2016,preturile mele vor fi 100 lei fin și 200 lei h care pe lângă serviciile OP/ON,CIM,normal în orice poziție,masaj,FK ,în acest preț vor fi incluse și COF și swallaw,iar fiecare a 5-a vizita,va însemna o finalizare gratuita,iar fiecare a10-a vizita,va însemna o ora gratuita!Va pup și va aștept cu drag! 4 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 10, 2016 Bună ziua dragii mei,mulțumesc frumos tuturor celor ce mi-au transmis La multi ani și totodată îmi cer scuze dacă am omis a mulțumi cuiva!Începând de la 1 Iunie 2016,preturile mele vor fi 100 lei fin și 200 lei h care pe lângă serviciile OP/ON,CIM,normal în orice poziție,masaj,FK ,în acest preț vor fi incluse și COF și swallaw,iar fiecare a 5-a vizita,va însemna o finalizare gratuita,iar fiecare a10-a vizita,va însemna o ora gratuita!Va pup și va aștept cu drag!Finalizarea gratuita onputem face acasa sa scutim deplasarea pana la tine? ) Nu incurajez maririle de pret dar in cazul tau unde calitatea primeaza,zic: No Comment! 1 Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Mai 10, 2016 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Mai 10, 2016 Ce este swallaw!?🙄 Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 sualau - e de bine Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Finalizarea gratuita onputem face acasa sa scutim deplasarea pana la tine? )Nu incurajez maririle de pret dar in cazul tau unde calitatea primeaza,zic: No Comment! pt tine și acasă:-))) dar shhht rămâne intre noi :-* te pup și mulțumesc:-* Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Ce este swallaw!? swallow este faptul ca înghit spermă 1 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 sualau - e de bine exact!veri gud! Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 swallow este faptul ca înghit spermă de ce i-ai spus?el de fapt te corecta pe tine -------- swallow -------- http://67.media.tumblr.com/c1184212a393641d183a5505c88142c0/tumblr_o5b3piLWvL1stfxz6o3_400.gif 1 3 Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 de ce i-ai spus?el de fapt te corecta pe tine -------- swallow -------- http://67.media.tumblr.com/c1184212a393641d183a5505c88142c0/tumblr_o5b3piLWvL1stfxz6o3_400.gifehhh am greșit și eu!orice om greșește,important este ca în definitiv s-a înțeles ce am vrut sa zic ! Pupic Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat Mai 10, 2016 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Mai 10, 2016 Bună ziua dragii mei,mulțumesc frumos tuturor celor ce mi-au transmis La multi ani și totodată îmi cer scuze dacă am omis a mulțumi cuiva!Începând de la 1 Iunie 2016,preturile mele vor fi 100 lei fin și 200 lei h care pe lângă serviciile OP/ON,CIM,normal în orice poziție,masaj,FK ,în acest preț vor fi incluse și COF și swallaw,iar fiecare a 5-a vizita,va însemna o finalizare gratuita,iar fiecare a10-a vizita,va însemna o ora gratuita!Va pup și va aștept cu drag!Hi Larisa !!! Earlier visits to June 1 are counted to qualify for promotion 5 and 10 visits ? Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Hi Larisa !!! Earlier visits to June 1 are counted to qualify for promotion 5 and 10 visits ?Hi bb!The promotion start from 1st June!kiss Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Mai 10, 2016 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Mai 10, 2016 swallow este faptul ca înghit spermăAm înțeles, acum!Dar de ce ai face acest lucru oribil!? Se împăca bune apoi cu FK!? ... Cu același Vizitator ... Sau următorul!?Sau... Nu mai ai nevoie de Fitness bar!? Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Am înțeles, acum!Dar de ce ai face acest lucru oribil!? Se împăca bune apoi cu FK!? ... Cu același Vizitator ... Sau următorul!?Sau... Nu mai ai nevoie de Fitness bar!?Ma bucur ca ai înțeles!o fac pentru ca îmi place și sunt doritori pentru acest lucru! Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Mai 10, 2016 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Mai 10, 2016 Pai si faci vreo reducere dacă iti dau sperma mea sa o înghiți sau cum!?Care este plăcerea mea!? Dacă ma trezesc cu un caz Boris Becker pe capul meu si ma strigi tati, apoi!? 2 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 10, 2016 nu e obligatoriu! o face doar la cererea clientilor! Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Mai 10, 2016 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Mai 10, 2016 Pai atunci, dacă eu vin pe la tine in vizita si iti place sa înghiți, pot sa iti aduc niște măsline si sa inghiti sâmburii!?Se digera oricum si fac bine si tranzitului intestinal....Poți sa-l numești fetiș. Link spre comentariu
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Pai atunci, dacă eu vin pe la tine in vizita si iti place sa înghiți, pot sa iti aduc niște măsline si sa inghiti sâmburii!?Se digera oricum si fac bine si tranzitului intestinal....Poți sa-l numești fetiș.dacă nu ai înțeles nimic,mai citește odată textul,poate vei înțelege! Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 10, 2016 Ma bucur ca ai înțeles!o fac pentru ca îmi place și sunt doritori pentru acest lucru! swallow este faptul ca înghit spermă Pai atunci, dacă eu vin pe la tine in vizita si iti place sa înghiți, pot sa iti aduc niște măsline si sa inghiti sâmburii!?Se digera oricum si fac bine si tranzitului intestinal....Poți sa-l numești fetiș.nu a zis nicaieri ca ii place sa inghita samburii de maslina! Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Mai 10, 2016 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Mai 10, 2016 Eu am facut o paralela...Eu am un fetiș, ei ii place sa înghită!A fost o întrebare!Am înțeles eu mai multe decât ai scris tu, insa eu am solicitat cu totul altceva!Răspunsul tău poate fi pozitiv sau negativ... Nu-i stres! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum