tanar cu multe nevoi Reputație: 404 Postat August 21, 2013 Oras:....in the jungle Oras:....in the jungle Postat August 21, 2013 ORAL lent si prelungit,normal in orice pozitie,sunt o fata imprevizibila,comunicativa si mereu atenta cu partenerul.Pasionala prin esenta,tandra din fire.Ofer servicii de calitate 60 LTel.0732994364 Abia ce am venit de la caprioara asta,nici oo-le nu s-au asezat bine in pantaloni.M-a suparat un tip azi pe forum.....rau....ce sa mai....am plecat in oras sa-mi inec supararea intr-un pahar,cu un amic strain.Dupa vreo 3 beri fara alcool......incepe sa serpuiasca ceva prin pantaloni.Daca am vazut ca berbecu asta de amic era incantat de tehnologia tabletei l-am lasat in pace sa se pozeze,cu nasu intr-o parte..parca era rupt,cu gura la spate,cu limba dupa umar etc.Eu mai serios si cu capul pe umeri,intru pe AT si caut o coprioara.Vad un anunt pe care nu il stiam,cu blondina de mai sus....sun,raspunde o voce de copila mataita si imi spune ca are locatia langa Horoscop,gataaaaaa.......semn de la 'al de sus trebuie sa o marchez,intreb daca este disponibila si spune ca da,o intreb ''acum'' ,raspunde ''daaaa!!!!"",zic ,ok,in 20 de secunde ajung la scara ta.Ma intreaba daca sunt la o terasa de jos ca se aude muzica,raspund ,,afirmatif .dar nu iti spun care ca sa nu arunci cu apa pe noi''.Berbecu asta isi rupea gatu sa prinda pozitii bune in poze,ii vorbesc eu.....mai mult in gimnastica,ca o sa merg la toaleta si fug sus la dameza.Urc repede...o vad ....surpriza..........placuta.Ma primeste fata din poze si imi spune cu o voce 'pisiceasca' '''daca iti place de mine poti ramane,daca nuuuuuuu,o sa mai vina o colega bruneta in 30 de minute,este mai inalta si slaba''' zic:aaaaaaa nuuuuu draguta esti perfecta (dupa cateva beri fara alcool) esti exact cum imi plac mie femeile...asaaaaaa....cu forme,sa am pe ce pune mana,nu sa ma tai in cutite.Mergem in camera de lucru si incepe mai 'nene pisicuta asta sa ma pupe pe gat,trecea cu unghiile pe deasupra pantalonilor...ca si cum ar zgaria oo-le....belea.Al meu in secuna a 2 a,era ''drepti ''pentru defilare.Ne jucam putin...in timp ce ii iau temperatura pasaricii (este strimta si fara mirosuri suspecte) ii spun ca trebuie sa ne grabim,deoarece ma asteapta un amic la terasa si stie ca sunt la toaleta.Beleste asta ochii cat cepele la mine si incepem ceva mai rapid o pun ai de ce trage...carne tare nene, apoi incepe frate sa tipe asta mica,mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, parca venisem cu pitonu' african........nu cu sarpele meu de apa.......hai maaaaaa ce dracu,eu nu stiu ce am in pantaloni.In sfarsit termin in balonas si nu ma goneste,(cum sunt obijnuit) incepe sa ma mangaie frate....pe spate....ma tragea de sfarcuri....imi peria blana pe piept.Toaletez rapid serpuletu,timp in care o trag de limba sa vad ce servicii mai ofera,apoi fug la berbecu' asta jos,nici nu a realizat cat timp am fost plecat,tot cu gatu ghioras statea.... sa isi faca poze.....mai bine il rupea dracu. Locatie: apartament curat,cred ca 2 camere,fiti atenti ....a pus cearceaf curat si dupa actiune la strans si aruncat undeva pe balcon :clapp Corp: pozele sunt reale 100%,nu sunt din locatia asta,dar ea este,chiar o dezavantajeaza pozele din anunt.Are ca 1,62-1,63,cu forme,are ceva kg in plus...dar nederanjante,simpatica la fata. NOTE: oral 7-8 ajutat de manuta,cred ca si eu am influentat-o putin...stiind ca ma grabesc. normal 9 pentru pasarica ei curata si contrele date. anal -- nu face FK -- zice ca nu accepta la prima intalnire GFE 9 daca accepta si FK,avea 10 de la mine,stie sa se poarte nene de parca ai o aventura cu ea Pret: 60 fin,i-am dat la inceput,din propria mea initiativa. Recomand dameza pentru comportamentul si curatenia ei.Are ceva kg in plus,dar sunt bine proportionate.Eu sigur o sa revin la ea,dar pentru o ora. 17
dom_bibicu Reputație: 115 Postat August 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2013 Salutare! Pentru conformitate, fata este aceeasi cu https://nimfomane.com/forum/topic/8469-diana-0723977183-obor/, pentru informatii istorice. Bafta 2
samsmith Reputație: 35 Postat August 23, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 23, 2013 Dat fiind faptul ca mie imi plac noutatile si diversitatea,astazi destinul,manat de niste pofte perverse,m-a dus la aceasta don'soara!Nu pot spune ca m-a dat pe spate in niciun fel...o tipa de treaba,apartamentul in care presteaza este curat,linistit si ingrijit,serviciiile au fost mediocre!note:oral:7(cred ca inca mai este pe bancile scolii in ceea ce priveste acest lucru)normal:8 (destul de plictisita)GFE: 8 (fara pre multa implicare)locatia:9 plata:60 ronutzi /fin 2
futbine31 Reputație: 762 Postat Septembrie 11, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 11, 2013 Senzatia veri sa retras din activitate.Felicitari celor care au reusit sa o penetreze.
alex1199 Reputație: -505 Postat Septembrie 11, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 11, 2013 Locatia in care sunt facute pozele este cea de aici(zepter-carpatica). Caprioara pare a fi blonda testata de mine.https://nimfomane.com/forum/topic/11961-ispite-sexy-0762701701-zepter/
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum