newman911 Reputație: 49 Postat Februarie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 27, 2020 Perversilor!! 🤣🤣🤣
laury Reputație: 24072 Postat Martie 10, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 10, 2020 Gata mah? Ati inchiriat apartament? 😆
gangnammiin Reputație: 105 Postat Martie 10, 2020 Postat Martie 10, 2020 Gata mah? Ati inchiriat apartament? Acum nu se inteleg la ce ore sa il foloseasca :))) 1
stfss Reputație: 20 Postat Aprilie 26, 2020 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Aprilie 26, 2020 Doar o idee asa sa va ajut, totul depinde de oameni și costul de oraș, noi adică 4 oameni, ne-am gândit sa luam un credit sa să cumpărăm în rate un apartament cu 2 camere și sa îl facem un fel de investiție pentru ca e mai ieftin și rămânem și cu apartamentul. Cotizare de 350 ron pe luna ptr locația propriu zisa inclus cheltuielile cu rata, întreținere și cheltuielile cu curățenia se face de către cel care lasă mizerie. Grupul este făcut pe whatup cu programările la apartament.
newman911 Reputație: 49 Postat Aprilie 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 26, 2020 Doar o idee asa sa va ajut, totul depinde de oameni și costul de oraș, noi adică 4 oameni, ne-am gândit sa luam un credit sa să cumpărăm în rate un apartament cu 2 camere și sa îl facem un fel de investiție pentru ca e mai ieftin și rămânem și cu apartamentul. Cotizare de 350 ron pe luna ptr locația propriu zisa inclus cheltuielile cu rata, întreținere și cheltuielile cu curățenia se face de către cel care lasă mizerie. Grupul este făcut pe whatup cu programările la apartament.intra pe adresa mea de mail si da-mi un mesaj.. apoi facem shimb de nr de tel
laury Reputație: 24072 Postat Aprilie 26, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 26, 2020 Hai ca au scazut chiriile la juma. Acum e momentul!😆 1
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Mai 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 13, 2020 Nu functioneaza decat intre prieteni foarte buni, si chiar si atunci e greu. 1
gil60 Reputație: 3 Postat Decembrie 12, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 12, 2021 La 21.02.2020 la 0:08, laury a spus: De ce nu iei garsoniera in regim hotelier ptr rel extra si dai max 70 lei pe 3 ore? detin in complex o garsoniera libera ti-o ofer in regim hotelier,daca futi rapid si pe parchet fac reducere substantiala
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum