Sari la conținut

Inchiriere apartament pentru curvasareala :))

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
Postat

Gata mah? Ati inchiriat apartament? 😆

• Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare
Postat

Doar o idee asa sa va ajut, totul depinde de oameni și costul de oraș, noi adică 4 oameni, ne-am gândit sa luam un credit sa să cumpărăm în rate un apartament cu 2 camere și sa îl facem un fel de investiție pentru ca e mai ieftin și rămânem și cu apartamentul. Cotizare de 350 ron pe luna ptr locația propriu zisa inclus cheltuielile cu rata, întreținere și cheltuielile cu curățenia se face de către cel care lasă mizerie. Grupul este făcut pe whatup cu programările la apartament.

• Oras:Bucuresti
Postat

Doar o idee asa sa va ajut, totul depinde de oameni și costul de oraș, noi adică 4 oameni, ne-am gândit sa luam un credit sa să cumpărăm în rate un apartament cu 2 camere și sa îl facem un fel de investiție pentru ca e mai ieftin și rămânem și cu apartamentul. Cotizare de 350 ron pe luna ptr locația propriu zisa inclus cheltuielile cu rata, întreținere și cheltuielile cu curățenia se face de către cel care lasă mizerie. Grupul este făcut pe whatup cu programările la apartament.

intra pe adresa mea de mail si da-mi un mesaj.. apoi facem shimb de nr de tel
Postat

Hai ca au scazut chiriile la juma. Acum e momentul!

😆

• Like 1
Postat

Nu functioneaza decat intre prieteni foarte buni, si chiar si atunci e greu.

• Like 1

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat
La 21.02.2020 la 0:08, laury a spus:

De ce nu iei garsoniera in regim hotelier ptr rel extra si dai max 70 lei pe 3 ore?

detin in complex o garsoniera libera ti-o ofer in regim hotelier,daca futi rapid si pe parchet fac reducere substantiala

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...