javathehut Reputație: 56 Postat Ianuarie 25, 2020 Oras:Bucu Oras:Bucu Postat Ianuarie 25, 2020 Mai stie cineva ceva de Iulia de la fantasy masaj? Daca mai activeaza, unde?
deletebackspace1 Reputație: -1 Postat Aprilie 16, 2020 Oras:Roma Oras:Roma Postat Aprilie 16, 2020 Dar de Roxy?
mario83 Reputație: -387 Postat Aprilie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2020 Frumoasa Iulia si buna de pula, dar pe finalul carierei de la Fantasy nu isi mai facea treaba prea bine..cine stie cu ce se mai ocupa, ultima oara am vazut-o pe la Tapo..dar a trecut mult de atunci. 2 2
xcoldplayx Reputație: 19 Postat Aprilie 17, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 17, 2020 Frumoasa Iulia si buna de pula, dar pe finalul carierei de la Fantasy nu isi mai facea treaba prea bine..cine stie cu ce se mai ocupa, ultima oara am vazut-o pe la Tapo..dar a trecut mult de atunci.da, asa este, era absenta total pe finalbine ca am prins-o si in zilele ei bune, unele chiar ''foarte bune''...de cateva ori am depasit cu mult regulile jocului
alxn991 Reputație: 22 Postat Aprilie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2020 da, asa este, era absenta total pe finalbine ca am prins-o si in zilele ei bune, unele chiar ''foarte bune''...de cateva ori am depasit cu mult regulile joculuiadica? Daca tot nu mai e macar ne poti relata..
laury Reputație: 24077 Postat Aprilie 20, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 20, 2020 Frumoasa Iulia si buna de pula, dar pe finalul carierei de la Fantasy nu isi mai facea treaba prea bine..cine stie cu ce se mai ocupa, ultima oara am vazut-o pe la Tapo..dar a trecut mult de atunci.Era indragostita...dehh iubi acasa
henry jullien Reputație: 983 Postat Aprilie 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 20, 2020 Era indragostita...dehh iubi acasasa vedem daca iubi rezista economic dupa covid....parca vad ca revine in forta...
cristi ccd Reputație: 175 Postat Aprilie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 21, 2020 sa vedem daca iubi rezista economic dupa covid....parca vad ca revine in forta...Bine zis! :)Cred ca fata e deja in block start-uri! :) 1
the thinker Reputație: 44 Postat Aprilie 21, 2020 Postat Aprilie 21, 2020 Era indragostita...dehh iubi acasanop
justgg Reputație: 4 Postat Aprilie 28, 2020 Postat Aprilie 28, 2020 Dar de Roxy?Roxy s-a casatorit.. si mie imi este dor de ea ;)
deletebackspace1 Reputație: -1 Postat Aprilie 29, 2020 Oras:Roma Oras:Roma Postat Aprilie 29, 2020 Roxy s-a casatorit.. si mie imi este dor de ea ;)Eu stiam ca a plecat sa lucreze in afara.
Membru Premium matatakakiba Reputație: 170 Postat August 22, 2020 Oras:South Romania Oras:South Romania Membru Premium Postat August 22, 2020 mai ati auzit ceva nou despe Iulia? Dr. Bob ============================================== "Whether you fuck or not, your dick's time is running out."
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum