beckam17 Reputație: 1 Postat Ianuarie 31, 2020 Postat Ianuarie 31, 2020 Multi anunturi false dar mai urat este faptul ca ieri am intalnit doua anunturi cu nr de telefon validat pe publi24 si in realitate niste nespalate de vreo 50 de ani cu tupeu nesimtit dupa ce le-am atras atentia. Anunturile sunt sterse dar vad altele noi doar zic grija si raportati pe cat posibil. Administratorii publi24 dorm se pare si lasa aceste lucruri sa se intample O si buna si spor
xspice Reputație: 41 Postat Ianuarie 31, 2020 Postat Ianuarie 31, 2020 De o vreme buna,de cateva luni e dezastru pe Alba!!!Te bucuri daca apare vreo mediocră...in general numa nesimțite cu conturi false,tupeiste jegoase si nespălate,grase urâte,zică cine ce o vrea dar mi se pare normal daca dai 150 de lei sa futi ceva frumos,de bani ăștia la Cluj,Deva Sibiu unde vrei găsești,mie greu sa inteleg exact de ce e asa pe Alba...
xspice Reputație: 41 Postat Ianuarie 31, 2020 Postat Ianuarie 31, 2020 @beckam17 - in Alba sunt si mulți bărbați "moi" sa nu zic proști ca e o jignire,care cand le deschide usa una din astea cum ai descris tu,i baga cu japca in casa!!! Si raman si le dau bani.
threesome33 Reputație: 226 Postat Ianuarie 31, 2020 Postat Ianuarie 31, 2020 Corect xspice. Degeaba ne chinuim noi aici sa atragem atenția asupra faptului că există ciori cu poze false. Sunt și țărani mulți care nu știu de forum. Măcar ne ferim noi! Sa futeți sănătoși!
beckam17 Reputație: 1 Postat Ianuarie 31, 2020 Autor Postat Ianuarie 31, 2020 Am fost azi in CJ la un numar validat si am gasit exact ca in poze si o atitudine foarte frumoasa la un pret decent Idea era ca desi se vorbeste putin pe forum si putini dintre noi impartasesc experientele,numerele validate erau o ultima bariera la nesimitirea asta care creste tot mai mult dar se duce dracu si asta.Eu cat pot am sa postez si poate mic cu mic mai curatam gradina de gunoaie.Spor la futut si la femei cat mai bune. 1
ionica73 Reputație: 17767 Postat Februarie 1, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Februarie 1, 2020 Am fost azi in CJ la un numar validat si am gasit exact ca in poze si o atitudine foarte frumoasa la un pret decent Idea era ca desi se vorbeste putin pe forum si putini dintre noi impartasesc experientele,numerele validate erau o ultima bariera la nesimitirea asta care creste tot mai mult dar se duce dracu si asta.Eu cat pot am sa postez si poate mic cu mic mai curatam gradina de gunoaie.Spor la futut si la femei cat mai bune.E bine că ai început să postezi și ai dreptate că dacă nu scrie despre ",Tepe" și poze false felele reușesc ușor să se mențină pe piața cu poze false si atitudinea de fast-fuck dar totuși din 2018 si până acum ai scris foarte puțin, 3 postări
threesome33 Reputație: 226 Postat Februarie 1, 2020 Postat Februarie 1, 2020 Lasă frate, cât a scris. Bine că a scris! Și am scris și eu:https://nimfomane.com/forum/topic/150782-poze-falseaten%C8%9Biepericol-%C8%9Beap%C4%83/ Dar nu ne baga nimeni in seama!
arcada Reputație: 376 Postat Martie 5, 2020 Oras:Alba Oras:Alba Postat Martie 5, 2020 Ma mai uit din cand in cand pe lista de Alba...si mereu in ultimele luni prefer Trg Mures sau Sibiu..cateodata Cluj.Zilele trecute chiar ma uitam pe publi 24 si erau 76 de anunturi..anul trecut erau zile cu 160 de anunturi.In Alba am deja 2 tzepe la activ si doar carla era singura ok care merita..care nu mai e prin zona din pacate.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum