Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 15, 2020 Postat Mai 15, 2020 Futarila tiam zis să îți iei pastilele ca nu citești bine? Sau tiam zis ca ăștia nu taie din pensie? Culcă-te sau întra înapoi pe modul vizitator că ești penibil. :)
futarila Reputație: 2210 Postat Mai 15, 2020 Autor Postat Mai 15, 2020 Ramai tu si scrie, ca sa rada si cei care au mai ramas, de tine. :laugh2
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 15, 2020 Postat Mai 15, 2020 Ramai tu si scrie, ca sa rada si cei care au mai ramas, de tine. :laugh2 Întotdeauna sau reconstruit secțiuni cu cei noi în mai bine. ;) Tu și asa nu ai scris nimic util doar frustrări, trolling și te-ai luat de membri ok, asta în ultimii ani de zile.
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 15, 2020 Postat Mai 15, 2020 Ce tare, ma stie cel putin juma' de forum! :laugh2 :laugh2 :laugh2Nu mai debita atatea kkturi, ca nu te baga in seama decat colegul dinamovist care a jucat la Chiajna. Asa e că ți-e ciudă? Asa e că te fute grija de cine mă apreciază Să fii atent mai la urmă. Să nu îți bagi ghiara în gât, apoi când te iei de ei să nu ai buzele reci :atm
futarila Reputație: 2210 Postat Mai 15, 2020 Autor Postat Mai 15, 2020 Mor de ciuda. Baaaaaah, tu te auzi ce spui? Tu crezi ca eu dau 2 bani pe parerile unora de pe forum? Eram curios de ce nu esti unicul exemplar cu pareri bolnave de pe forum si care-ti sunt confratii. :laugh2Acum serios, ai plecat din vreun centru din ala pentru oameni mai ...deosebiti? Ca de cand cu pandemia, la Socola s-au facut externari pe motiv de distantare sociala.Asa s-ar explica parerile tale. Pe cei de aici me interesaza femeile, nu parerile altor membri. Tu esti un caz mai special.
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 15, 2020 Postat Mai 15, 2020 Pe cei de aici me interesaza femeile, nu parerile (frustrările) altor membri. Ți-am corectat eu în paranteză, confunzi cuvintele la cât de frustrat ești.
futarila Reputație: 2210 Postat Mai 15, 2020 Autor Postat Mai 15, 2020 Deci recunosti ca ai frustrari.Nu ma intereseaza. Ti-am mai zis, ma intereseaza femeile. :laugh2
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 15, 2020 Postat Mai 15, 2020 Foarte intelept. De vreme ce fiecare trebuie sa ajunga singur la concluzia asta, puteai sa o tii pentru tine. PS: te asigur ca nu ma fute grija de ce faci tu. Am inteles, nu poti tine pentru tine. Contributia mea pe sectiunea Iasi: asta + contributia altor 3-4 colegi a dus la infiintarea sectiunea, unde ai tu ocazia sa ma freci la cap cu emanatii filozofice.As putea fi numit membru fondator. :laugh2 Baga mare un raspuns inteligent! Asa de nefrecventabil erai ca fost membru, ca ti-ai facut alt cont.Asta spune multe despre caracterul tau. :snapProbabil ca te consideram fix ce esti inca de atunci. :laugh2 Lexy -nu ma interesa ce ofera pentru banii ceruti. Ori sunt lup singuratic, ori am tovaras de arme. Nu le accept pe amandoua. :laugh2 Tu si cei care se lupta cu covidul o sa fiti declarati eroi pentru ca va zbateti spre binele nostru.Acum serios, nu te osteni prea tare, viata trebuie traita fara incrancenare. SI cu cat mai mult sex. :snap Inca unul dus cu pluta, Esti prajit la creier, fratica! :slap2Ce plm vorbesti de pensie la adresa mea? Am auzit de pensie, inca nu imi imaginez cum o fi, macar. Dovada ca MA CONFUZI grav cu altcineva. :laugh2 Cred ca erai frustrat tare de ai renuntat la vechiul cont, te stiau toti de handi. Ce tare, ma stie cel putin juma' de forum! :laugh2 :laugh2 :laugh2Nu mai debita atatea kkturi, ca nu te baga in seama decat colegul dinamovist care a jucat la Chiajna. Ramai tu si scrie, ca sa rada si cei care au mai ramas, de tine. :laugh2 Deci recunosti ca ai frustrari.Nu ma intereseaza. Ti-am mai zis, ma intereseaza femeile. :laugh2 Citește frustratule ce scrii . Îți traduc eu ca vad ca ești prost. Te fute grija de ce zic eu. Te lauzi cu contribuția ta, de kkat de altfel, mulți nu au ce învăța din ea sau nici nu au avut ce învăța din ea, de asta se duce dracului în cap secțiunea voastră. Te fute grija de cine mă plusează pe mine. Te fute grija de ce mi-am șters contul vechi. Te fute grija..... Ți-am zis? Stai în bancuta ta. Uite să terminam cacaturile astea a tale de om frustrat ne premiem amândoi. Eu te nominalizez ca troll anului la următorul trolling al tău pe orice topic tu dacă vrei faci la fel, de fapt nici nu ma intereseaza ce faci tu. Eu vreau doar să te premieze motanul ăsta cu ceva. Să nu mai fii frustrat. Îmi e milă de tine.
futarila Reputație: 2210 Postat Mai 15, 2020 Autor Postat Mai 15, 2020 Sa nu uitam ca tu ai iesit la interval ca un cacat in carare. :snap Am învățat că ar trebui să nu mă intereseze/futa grija (pe înțelesul unora) ce fac sau ce le plac unora.Edited by vasileblej, 14 May 2020 - 08:35 PM. Pe cine intereseaza ba insignifiantule cugetarile tale?
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 15, 2020 Postat Mai 15, 2020 Sa nu uitam ca tu ai iesit la interval ca un cacat in carare. :snap Futarila, mi-ai fost exemplu la început tu Apuci(Oradea) și rechinii77(Oradea), la început (poate) am avut ce învăța de la voi . Îți fut o postare pe Suceava unde am și zis public asta, (de pe contul vechi bineînțeles) dar câteodată mă enervezi la culme. Ești condus ca o marionetă în ultimul timp, pe tine nu te futea grija în trecut ce face alții, acum ce te fute grija?
futarila Reputație: 2210 Postat Mai 15, 2020 Autor Postat Mai 15, 2020 Pacat ca n-am si eu un cont mai vechi, sa injur lumea.Tu, cum ai recunoscut public ca nu esti la primul cont, ai avea nevoie de BAN.
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 15, 2020 Postat Mai 15, 2020 Raportează futarila, raportează sau scriei motanului în pm, i-am mai scris și eu (câteodată la nervi) , dar își dă seama că câteodată îmi sar și mie mustățile de atâta prostie ce sa adunat pe aici , mi-a mai sărit și în trecut, de asta i-am zis să îmi șteargă contul . Nu am avut BAN e diferență. Nu? Folosesc Ban dar de hârtie, crezi că pun accent pe cont? Te înșeli.... Amarnic. Întreabă prietenii.
futarila Reputație: 2210 Postat Mai 15, 2020 Autor Postat Mai 15, 2020 De nervi uiti sa pui cratime. Adica, sper ca de nervi. :snapDar aici nu e olimpiada de literatura, scrie si tu cum poti. 1
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 15, 2020 Postat Mai 15, 2020 Sincer futarila! De nervi ii spun doamn"soarelor să îmi pună cratima pe la oral, nu știu de ce dar nu vor să îmi pună. Scriu de pe telefon! Plantă! Niciodată nu am scris de pe altceva. Mai e ceva care se numește autocorector. Și mai e ceva, nu am școala necesară, doar 4 clase. Scrie undeva că nu pot să scriu?
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 15, 2020 Postat Mai 15, 2020 Te las futarila! Mi-a făcut plăcere să îți șifonez un pic gradele.
futarila Reputație: 2210 Postat Mai 15, 2020 Autor Postat Mai 15, 2020 Gradele nu inseamna nimic, am fost si mai mare in grad, ceva cu platina. Acuma joci fazan si ajungi gradat.
futarila Reputație: 2210 Postat Mai 15, 2020 Autor Postat Mai 15, 2020 Eu ma duc sa fut ceva. :snap High seektear!
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 15, 2020 Postat Mai 15, 2020 Du-te futarila, du-te că eu m-am saturat de futut zilele astea. Nu o lua ca un psihopat gestul care l-am făcut, e doar un semn că m-am jucat psihologic cu tine pe acest topic. Păcat că nu mai ești acel futarila pe care l-am cunoscut. ;)
futarila Reputație: 2210 Postat Mai 15, 2020 Autor Postat Mai 15, 2020 Ai pierdut vremea cu mine, ti-am zis ca nu dau 2 bani pa pareri. Dar tu, batman, batman...Deh, daca ai 100 de conturi pe forum si zero activitate sociala, trebuie sa iti ocupi si tu timpul cu ceva.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum