emaame Reputație: 8 Postat Februarie 3, 2020 Postat Februarie 3, 2020 Buna dragilor! Sunt noua pe acest forum, nici nu stiu inca cum se foloseste exact, sper sa ma ajute un admin in cazul in care gresesc sectiunea. Sunt bruneta, am in jur de 1.70 si 65 kg +- Ca servicii va pot oferii sex oral si normal, totul protejat desigur, diverse fantezii, la ora intra si masaj de relaxare si erotic. Pozele pe care o sa le pun sunt absolut reale, o sa va convingeti singuri. Ca si preturi 150 fin/250 oraLocatia inca nu o stiu, dar va voi anunta in aceasta seara, o sa revin cu comentariu cu numar de telefon si zona. Va astept sa va convingeti cat de reala sunt, si sper sa ma ajute un admin cu acest forum.
emaame Reputație: 8 Postat Februarie 3, 2020 Autor Postat Februarie 3, 2020 Am inteles, colericul, Nici nu stiam ca am mai fost diacutata,nici cont nu am avut. azi ma reintorc in Valcea, si sper sa multumesc cu prezenta mea!
emaame Reputație: 8 Postat Februarie 3, 2020 Autor Postat Februarie 3, 2020 Buna seara, am ajuns la voi in oras, m.am cazat in zona Ostroveni, strada Nicolae Iorga, langa club TAO Va astept cu drag, am si colega. Servicii: - oral protejat- normal protejat- masaj erotic si de relaxare- mici fantezii Nr. 0744113128 Revin si cu poze de indata ce ma instalez.Pupici! ðŸ˜ðŸ˜˜ 1
emaame Reputație: 8 Postat Februarie 4, 2020 Autor Postat Februarie 4, 2020 Va astept sa va convingeti cat de reala sunt 👄👄👄
d0016 Reputație: 66 Postat Februarie 4, 2020 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Februarie 4, 2020 Poate fi trecută la testate. Locatie: Lângă Tao. Curata, mai are 2 colege.Op: 9Np: 9Aspect: 8 Este innalta, picioare lungi, foarte drăguță, sini mici și frumoși. Totul se face protejat. Igiena 10 Atitudine: 10 atenta la tot ce vrei tu, cu Gfe real. 100/200 dați discret înainte.
emaame Reputație: 8 Postat Februarie 4, 2020 Autor Postat Februarie 4, 2020 Buna dragule😘😘😘 Multumesc pentru recenzie Te m-ai astept cu drag data viitoare 👄🤗.Sa ai o seara frumoasa!🤗😘
emaame Reputație: 8 Postat Februarie 5, 2020 Autor Postat Februarie 5, 2020 Buna dragilor. Va anunt ca mi.am schimbat locatia. Locatie noua: Aleea Olanesti nr 4, peste strada de 1001 articole Va astept cu drag
andreidin123 Reputație: 71 Postat Februarie 6, 2020 Postat Februarie 6, 2020 Pui si mai multe poze cu tine??
emaame Reputație: 8 Postat Februarie 6, 2020 Autor Postat Februarie 6, 2020 Sa va mai pun niste poze, s-ar putea sa nu mai stau foarte mult la voi. Deci va astept si va pup :69 :69 1
coco_vs_geo Reputație: 7 Postat Februarie 6, 2020 Postat Februarie 6, 2020 Bine ca ti-ai schimbat locatia ... de curios" pestioaica " din apartament mai respira ?
emaame Reputație: 8 Postat Februarie 6, 2020 Autor Postat Februarie 6, 2020 Bine ca ti-ai schimbat locatia ... de curios" pestioaica " din apartament mai respira ?Buna dragule, nu stiu despre ce pestoaica zici. Am plecat de acolo pentru o zona mai centrala. Poti vorbii deschis aici! Chiar m.ai facut curioasa! Te pup :*
coco_vs_geo Reputație: 7 Postat Februarie 6, 2020 Postat Februarie 6, 2020 Da ce pot zice..cand am vizitat renumitu apartament de la etaju 8 la iesire o stimabila doamna hipopotan praja linistita cartofi in bucatarie ca na doar erea ora mesei iar fetele cel putin cea cu care am fost eu se pangeau de foame:))) ....viata la tara ce sa facii.. 1
emaame Reputație: 8 Postat Februarie 6, 2020 Autor Postat Februarie 6, 2020 Eu am stat doar 2 zile acolo, cred ca ma confunzi.
coco_vs_geo Reputație: 7 Postat Februarie 6, 2020 Postat Februarie 6, 2020 Ai inteles gresit ..nu am zis ca te-am vizitat pe tn ..am fost in apartamentu respectiv din zona tao.. acum ceva timp.. atunci erea o fata bruneta cu tatoaje si una blonda ..atunci m-am intalnit cu animala de detine apartamentu ... 1
emaame Reputație: 8 Postat Februarie 6, 2020 Autor Postat Februarie 6, 2020 Ma si speriasem ca nu intelegeam. Ma bucur ca s.a elucidat misterul caci intelesesem eu gresit! Data viitoare te astept pe la mine, ca sa iti las eu o parere buna! Pupici!
emaame Reputație: 8 Postat Februarie 6, 2020 Autor Postat Februarie 6, 2020 Ps: Dragilor eu am plecat din Valcea, o sa mai revin la voi in oras cu mare drag! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜˜
emaame Reputație: 8 Postat Februarie 17, 2020 Autor Postat Februarie 17, 2020 Buna dragii mei! ðŸ˜ðŸ˜˜Am revenit la voi in oras, pentru 3 zile Va astept fierbinte!!! Arrrr 😋😘😠Noua locatie: langa facultatea Brancoveanu! Abia ce m-am cazat, va astept la mine sa ne simntim bine! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜‹ðŸ¥°
emaame Reputație: 8 Postat Februarie 26, 2020 Autor Postat Februarie 26, 2020 Din nou la voi in oras, la cererea voastra! ðŸ˜ðŸ˜˜ Locatia: Republicii nr 16Pupici
milke Reputație: 41 Postat Februarie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2020 Outcall la hotel in oras (Valcea) faci?
popadi49 Reputație: 449 Postat Februarie 27, 2020 Oras:in pasarica mai tot timpul Oras:in pasarica mai tot timpul Postat Februarie 27, 2020 vizitat fata astazi.este foarte ok. curata. atitudine buna. OP 10NP 9masaj erotic 9-10. se stie.igiena 10. halat 200/ora de revenit. 2
emaame Reputație: 8 Postat Februarie 27, 2020 Autor Postat Februarie 27, 2020 Multumesc frumos dragule😘! Te mai astept si alta data cu mare drag! O zi buna sa ai!😘😘pupiceii
igormaihai Reputație: 62 Postat Februarie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2020 Multumesc frumos dragule! Te mai astept si alta data cu mare drag! O zi buna sa ai!pupiceii Buna scumpa domnisoara :kiss3 pana cand stai in oras de data asta ? As vrea sa te vizitez sambata :feet :69 Singura in locatie ? Pupiciiii
emaame Reputație: 8 Postat Februarie 27, 2020 Autor Postat Februarie 27, 2020 Buna dragule mai stau cateva zile la voi in oras poti venii sambata sunt aici!😘🤗sunt singura da! Te astept pupici!😘
emaame Reputație: 8 Postat Martie 1, 2020 Autor Postat Martie 1, 2020 Dragilor, fiind 1 Martie, va mai pun 2 poze recente! O primavara frumoasa va doresc! Va pup.
emaame Reputație: 8 Postat Martie 1, 2020 Autor Postat Martie 1, 2020 Dragilor, fiind 1 Martie, va mai pun 2 poze recente! O primavara frumoasa va doresc! Va pup. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum