Sari la conținut

Buna, sunt Ema, poze reale.

Postări Recomandate

Postat

Buna dragilor!

Sunt noua pe acest forum, nici nu stiu inca cum se foloseste exact, sper sa ma ajute un admin in cazul in care gresesc sectiunea.

Sunt bruneta, am in jur de 1.70 si 65 kg +-

Ca servicii va pot oferii sex oral si normal, totul protejat desigur, diverse fantezii, la ora intra si masaj de relaxare si erotic. Pozele pe care o sa le pun sunt absolut reale, o sa va convingeti singuri.

Ca si preturi 150 fin/250 ora

Locatia inca nu o stiu, dar va voi anunta in aceasta seara, o sa revin cu comentariu cu numar de telefon si zona.

Va astept sa va convingeti cat de reala sunt, si sper sa ma ajute un admin cu acest forum.

post-317097-0-26499200-1580734814_thumb.jpg

post-317097-0-77825100-1580734838_thumb.jpg

Postat

Am inteles, colericul, Nici nu stiam ca am mai fost diacutata,nici cont nu am avut. azi ma reintorc in Valcea, si sper sa multumesc cu prezenta mea!

Postat

Buna seara, am ajuns la voi in oras, m.am cazat in zona Ostroveni, strada Nicolae Iorga, langa club TAO

Va astept cu drag, am si colega.

Servicii:

- oral protejat

- normal protejat

- masaj erotic si de relaxare

- mici fantezii

Nr. 0744113128

Revin si cu poze de indata ce ma instalez.

Pupici! ðŸ˜ðŸ˜˜

• Like 1
  • Oras:Valcea
  • Oras:Valcea
Postat

Poate fi trecută la testate.

Op: 9

Np: 9

Aspect: 8 Este innalta, picioare lungi, foarte drăguță, sini mici și frumoși. Totul se face protejat.

Igiena 10

Atitudine: 10 atenta la tot ce vrei tu, cu Gfe real.

100/200 dați discret înainte.

Postat

Buna dragule😘😘😘

Multumesc pentru recenzie

Te m-ai astept cu drag data viitoare 👄🤗.

Sa ai o seara frumoasa!🤗😘

Postat

Buna dragilor. Va anunt ca mi.am schimbat locatia.

Locatie noua: Aleea Olanesti nr 4, peste strada de 1001 articole

Va astept cu drag

Postat

Sa va mai pun niste poze, s-ar putea sa nu mai stau foarte mult la voi. Deci va astept si va pup  :69  :69

post-317097-0-15637100-1581007282_thumb.jpg

post-317097-0-91212900-1581007289_thumb.jpg

post-317097-0-74102000-1581007301_thumb.jpg

post-317097-0-39458500-1581007326_thumb.jpg

post-317097-0-33498000-1581007337_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Bine ca ti-ai schimbat locatia ... de curios" pestioaica " din apartament mai respira ?

Buna dragule, nu stiu despre ce pestoaica zici. Am plecat de acolo pentru o zona mai centrala. Poti vorbii deschis aici! Chiar m.ai facut curioasa! Te pup :*

Postat

Da ce pot zice..cand am vizitat renumitu apartament de la etaju 8 la iesire o stimabila doamna hipopotan praja linistita cartofi in bucatarie ca na doar erea ora mesei iar fetele cel putin cea cu care am fost eu se pangeau de foame:))) ....viata la tara ce sa facii..

• Like 1
Postat

Ai inteles gresit ..nu am zis ca te-am vizitat pe tn ..am fost in apartamentu respectiv din zona tao.. acum ceva timp.. atunci erea o fata bruneta cu tatoaje si una blonda ..atunci m-am intalnit cu animala de detine apartamentu ...

• Like 1
Postat

Ma si speriasem ca nu intelegeam. Ma bucur ca s.a elucidat misterul caci intelesesem eu gresit! Data viitoare te astept pe la mine, ca sa iti las eu o parere buna! Pupici!

Postat

Ps: Dragilor eu am plecat din Valcea, o sa mai revin la voi in oras cu mare drag! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜˜

Postat

Buna dragii mei! ðŸ˜ðŸ˜˜

Am revenit la voi in oras, pentru 3 zile

Va astept fierbinte!!! Arrrr 😋😘ðŸ˜

Noua locatie: langa facultatea Brancoveanu!

Abia ce m-am cazat, va astept la mine sa ne simntim bine! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜‹ðŸ¥°

• Oras:in pasarica mai tot timpul
  • Oras:in pasarica mai tot timpul
Postat

vizitat fata astazi.

este foarte ok. curata. atitudine buna.

OP 10

NP 9

masaj erotic 9-10. se stie.

igiena 10.

halat 200/ora

de revenit.

• Like 2
Postat

Multumesc frumos dragule😘! Te mai astept si alta data cu mare drag! O zi buna sa ai!😘😘pupiceii

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Multumesc frumos dragule! Te mai astept si alta data cu mare drag! O zi buna sa ai!pupiceii

Buna scumpa domnisoara :kiss3 pana cand stai in oras de data asta ? As vrea sa te vizitez sambata  :feet  :69  Singura in locatie ? Pupiciiii

Postat

Buna dragule mai stau cateva zile la voi in oras poti venii sambata sunt aici!😘🤗sunt singura da! Te astept pupici!😘

Postat

Dragilor, fiind 1 Martie, va mai pun 2 poze recente! O primavara frumoasa va doresc! Va pup.

Postat

Dragilor, fiind 1 Martie, va mai pun 2 poze recente! O primavara frumoasa va doresc! Va pup.

post-317097-0-94650600-1583079977_thumb.jpg

post-317097-0-40459800-1583079997_thumb.jpg

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...