L1viu Reputație: 700 Postat Septembrie 14, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Postat Septembrie 14, 2023 . Acum 6 ore, cretu_69 a spus: Din ce am vorbit cu ea, intentiona sa mearga in afara, nu este vorba de al 2-lea bebe. Ce sani misto avea inainte de a naste, nu mari, dar super. Da, am fost si eu la ea când cred ca abia aflase de sarcina..era maxim în luna 2-3 dar sânii deja se făcuseră super ....apoi s-a retras și a revenit după naștere..
eneadrian17 Reputație: 12 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Braila Oras:Braila Postat Septembrie 15, 2023 Dragi colegi numai scrie-ti despre dànsa , ca nu o sa mai vedeți pe aici ca este in anvers la vitrina dacă vreți sa o găsiți tot asa servici full rupe cu bani pe acolo...are a 8 L P
acidburn37 Reputație: 223 Postat Septembrie 15, 2023 Telefon: 0790645552 Oras:Braila Telefon: 0790645552 Oras:Braila Postat Septembrie 15, 2023 Acum 2 ore, eneadrian17 a spus: Dragi colegi numai scrie-ti despre dànsa , ca nu o sa mai vedeți pe aici ca este in anvers la vitrina dacă vreți sa o găsiți tot asa servici full rupe cu bani pe acolo...are a 8 L P Pe la noi nu a făcut servici full .! Sau făcea in privat cu cine vroia ea.!
cretu_69 Reputație: 227 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:USA Oras:USA Postat Septembrie 15, 2023 Acum 21 minute, acidburn37 a spus: Pe la noi nu a făcut servici full .! Sau făcea in privat cu cine vroia ea.! Din ce stiu nu a facut niciodata servicii full.
acidburn37 Reputație: 223 Postat Septembrie 15, 2023 Telefon: 0790645552 Oras:Braila Telefon: 0790645552 Oras:Braila Postat Septembrie 15, 2023 Acum 29 minute, acidburn37 a spus: Pe la noi nu a făcut servici full .! Sau făcea in privat cu cine vroia ea.! Acum 3 ore, eneadrian17 a spus: Dragi colegi numai scrie-ti despre dànsa , ca nu o sa mai vedeți pe aici ca este in anvers la vitrina dacă vreți sa o găsiți tot asa servici full rupe cu bani pe acolo...are a 8 L P Postează un link dacă ai găsit-o eu ma uit de ea de 1 an .! Suntem și noi curioși de servici .!
acidburn37 Reputație: 223 Postat Septembrie 15, 2023 Telefon: 0790645552 Oras:Braila Telefon: 0790645552 Oras:Braila Postat Septembrie 15, 2023 Acum 3 ore, eneadrian17 a spus: Dragi colegi numai scrie-ti despre dànsa , ca nu o sa mai vedeți pe aici ca este in anvers la vitrina dacă vreți sa o găsiți tot asa servici full rupe cu bani pe acolo...are a 8 L P Antwerp este orașul din Belgia .! Pe web - urile uzuale de top nu este .! Cu Anvers nu prea apare mai nimic .! Și ce înseamnă (8 L P) ?
JustMe112 Reputație: 155 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Braila Oras:Braila Postat Septembrie 15, 2023 Nu cred că o să mai revină în sărăcia asta de oraș......la câți bani fac fetele bune prin țările străine .....și dacă prin absurd o să revină logic că o să schimbe și tariful dar mă repet slabe șanse să o mai vedem .....oricum a fost o apariție super (mica mica dar ridică)
amiral1234 Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2023 Postat Septembrie 15, 2023 Nu cred ca este plecata. Am văzut-o in urma cu vreo 2 săptămâni in trafic. Între timp sa vopsit. Este blonda.
eneadrian17 Reputație: 12 Postat Septembrie 15, 2023 Oras:Braila Oras:Braila Postat Septembrie 15, 2023 Acum 12 ore, amiral1234 a spus: Nu cred ca este plecata. Am văzut-o in urma cu vreo 2 săptămâni in trafic. Între timp sa vopsit. Este blonda. Pai sa vopsit blonda are și peruca în vitrina du-te în Belgia și o găsești pe strada mica aici în braila vina doar în vacanță și pentru colegul de mai sus Audi a 8 L are soțul acum 🤣🤣aceleași serivici face și acolo finalizare orala și toată în gat e top femeia la servici și atitudinea smechera am vizitat-o și eu PS muncesc în Belgia în șantier 1
deepy10 Reputație: 1 Postat Septembrie 16, 2023 Oras:Braila Oras:Braila Postat Septembrie 16, 2023 Acum 7 ore, eneadrian17 a spus: Pai sa vopsit blonda are și peruca în vitrina du-te în Belgia și o găsești pe strada mica aici în braila vina doar în vacanță și pentru colegul de mai sus Audi a 8 L are soțul acum 🤣🤣aceleași serivici face și acolo finalizare orala și toată în gat e top femeia la servici și atitudinea smechera am vizitat-o și eu PS muncesc în Belgia în șantier Pai da detalii unde ai găsit-o si ai fost la ea dacă tot te lauzi atât, poate oprim si noi la ea in drumurile noastre.
curvar2020 Reputație: 178 Postat Mai 28, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 28, 2024 Pe unde mai e ?
veve2014 Reputație: 59 Postat Mai 28, 2024 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 28, 2024 Acum 13 ore, curvar2020 a spus: Pe unde mai e ? Am văzut-o prin mall acum vreo 3 luni.Daca ar mai reveni,și la 200 lei Nr i-aș face vizite.O fata excepțională! 1
mbmarius Reputație: 16 Postat Ianuarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19 Salutare! Mai fratilor, ce le face pe fetele astea pe afara sa nu primeasca romani, care-i explicatia? Va zic si povestea: La Ștefania am fost de multe ori, cand era in tara. Servicii foarte bune, ea de treaba, frumusica, skinny, pe gustul meu. Mai stateam si de vorba la inceput si la final, toate bune. Ultima vizita am avut-o chiar inainte sa plece si ea mi-a spus unde pleaca, ce face, ce are de gand. Culmea ca in perioada aia eu ajungeam destul de des pe acolo si stiam schema asta cu feritul de romani si tot timpul m-am dat strain sa intru cu ele. Am discutat cu ea si pe tema asta si mi-a spus ca ea nu ar avea nici o problemă cu romanii si nu înțelege nici ea. Dupa ce in ultimii ani am mai trecut doar de 2-3 ori pe an pe acolo si nu am văzut-o niciodată, aseara s-a întâmplat sa ajung iar si, cand ma învârteam pe acolo sa caut ceva frumos, surpriza, ea la vitrina. Blonda, parca a mai prins forme dar tot slim, machiata frumos, top. Am zis ca m-a lovit norocul, m-am dus la ea si cand a deschis: “Buna!” direct in romana. Am zis si eu, ce s-o mai dau in engleza sau altceva, si următoarea propoziție a ei: “ nu intru cu romani”. Zic “stai ma nene ca ne-am mai vazut, nu e prima data”, ea nimic, tot nu. De aici mirarea mea: ce le face sa se schimbe la 180 grade, care-i teoria, problema cu romanii?! 4
sonic1 Reputație: 520 Postat Ianuarie 20 Postat Ianuarie 20 Acum 21 ore, mbmarius a spus: Salutare! Mai fratilor, ce le face pe fetele astea pe afara sa nu primeasca romani, care-i explicatia? Va zic si povestea: La Ștefania am fost de multe ori, cand era in tara. Servicii foarte bune, ea de treaba, frumusica, skinny, pe gustul meu. Mai stateam si de vorba la inceput si la final, toate bune. Ultima vizita am avut-o chiar inainte sa plece si ea mi-a spus unde pleaca, ce face, ce are de gand. Culmea ca in perioada aia eu ajungeam destul de des pe acolo si stiam schema asta cu feritul de romani si tot timpul m-am dat strain sa intru cu ele. Am discutat cu ea si pe tema asta si mi-a spus ca ea nu ar avea nici o problemă cu romanii si nu înțelege nici ea. Dupa ce in ultimii ani am mai trecut doar de 2-3 ori pe an pe acolo si nu am văzut-o niciodată, aseara s-a întâmplat sa ajung iar si, cand ma învârteam pe acolo sa caut ceva frumos, surpriza, ea la vitrina. Blonda, parca a mai prins forme dar tot slim, machiata frumos, top. Am zis ca m-a lovit norocul, m-am dus la ea si cand a deschis: “Buna!” direct in romana. Am zis si eu, ce s-o mai dau in engleza sau altceva, si următoarea propoziție a ei: “ nu intru cu romani”. Zic “stai ma nene ca ne-am mai vazut, nu e prima data”, ea nimic, tot nu. De aici mirarea mea: ce le face sa se schimbe la 180 grade, care-i teoria, problema cu romanii?! Cel mai des de vină este ,, IUBY '' 3
mbmarius Reputație: 16 Postat Ianuarie 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20 Acum 52 minute, sonic1 a spus: Cel mai des de vină este ,, IUBY '' Categoric “Iuby” le învăță dar tot nu văd motivul real: ce fac românii acolo si nu făceau în țară?!
veve2014 Reputație: 59 Postat Ianuarie 21 Oras:braila Oras:braila Postat Ianuarie 21 La 20.01.2025 la 0:24, mbmarius a spus: Salutare! Mai fratilor, ce le face pe fetele astea pe afara sa nu primeasca romani, care-i explicatia? Va zic si povestea: La Ștefania am fost de multe ori, cand era in tara. Servicii foarte bune, ea de treaba, frumusica, skinny, pe gustul meu. Mai stateam si de vorba la inceput si la final, toate bune. Ultima vizita am avut-o chiar inainte sa plece si ea mi-a spus unde pleaca, ce face, ce are de gand. Culmea ca in perioada aia eu ajungeam destul de des pe acolo si stiam schema asta cu feritul de romani si tot timpul m-am dat strain sa intru cu ele. Am discutat cu ea si pe tema asta si mi-a spus ca ea nu ar avea nici o problemă cu romanii si nu înțelege nici ea. Dupa ce in ultimii ani am mai trecut doar de 2-3 ori pe an pe acolo si nu am văzut-o niciodată, aseara s-a întâmplat sa ajung iar si, cand ma învârteam pe acolo sa caut ceva frumos, surpriza, ea la vitrina. Blonda, parca a mai prins forme dar tot slim, machiata frumos, top. Am zis ca m-a lovit norocul, m-am dus la ea si cand a deschis: “Buna!” direct in romana. Am zis si eu, ce s-o mai dau in engleza sau altceva, si următoarea propoziție a ei: “ nu intru cu romani”. Zic “stai ma nene ca ne-am mai vazut, nu e prima data”, ea nimic, tot nu. De aici mirarea mea: ce le face sa se schimbe la 180 grade, care-i teoria, problema cu romanii?! Spune -mi in mesageria privata,daca nu este in regulă aici pe public,in ce oraș o găsesc ?Sau in ce oraș ai gasit-o și când?
mbmarius Reputație: 16 Postat Ianuarie 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21 Acum 7 ore, veve2014 a spus: Spune -mi in mesageria privata,daca nu este in regulă aici pe public,in ce oraș o găsesc ?Sau in ce oraș ai gasit-o și când? In Antwerpen, sâmbăta trecută. Să-i faci o recenzie aici, dacă reușești să intri.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum