Sari la conținut

La ce filme va uitati?

Postări Recomandate

• Oras:Not your fuckin' business !!
  • Oras:Not your fuckin' business !!
Postat

The Mandalorian. Din lipsa de altceva mai bun ...

• Oras:indesponibil pentu curve
Postat

The Shallows ( In the Deep )  - S.U.A  2016 , survival horror film

eu am privit treilerul la film întimplător șî mi-a plăcut , am găsit filmul și privit  sfîrșitul  că eu ca toți blonzi îs calculat și dacă știu că nu merită și face sau șanse de reușită mai bine nu încep :laugh2  , e groaznic filmul așa că  l-am lăsat pentru noapte :laugh2 să îl privesc pe ecran mare , deși ma frapat un lucru cum să îți fie groază și să fii femee și întorci înapoi unde e foarte strașnic și a fost o groază sau coșmar că doar nu are testeron și așa păroasă :laugh2  ca bărbații și să treacă peste spaimă și frică dacă merită ca așa cum lucram eu la înălțime , poate mi-a scăpat detaliile și văd nu superficial și înțeleg tot

Postat

Rush        -     S.U.A. Deutschland  United Kingdom  , 2013 , biographical sports film , 2H 3min

la școală la lecțiile de psihologie îmi zice profesoara și  diriginta și blonda și ... că ce temperament sau caracter și sistem nervos sa format la 17 ani așa și va rămîne toată viața :laugh2 poate de temperament da nu se schimbă în general  , dar  cum este format sistemul nervos nu că este cum face și ce face sau ca extravertit și introvertit , că eu am avut șansa să mă schimb și înțeleg pe extravertiți și ca în film e o mare ...  :laugh2  , că privesc înapoi mereu că înțeleg cine e înainte  :laugh2  ,bun filmul dacă vă ați pișat după unul de  groază 

Postat

Man on Fire     -  action-thriller film U.S.A. 2004

cînd ma irita fosta sau mă aprindeam tare tottimpul vroiam să-i rup curul ei așa că exploadeze :laugh2 ca la acesta în film ,  însă nu am făcut așa și să mă descarc și e fostă sau nimeni și la uneori trece pofta și e în ignorare că e mai ceva cînd să rupi curul ei e ca și cum mai bine o palmă decît atîta morală  :laugh2 , că filmul e fain că puțini merg pînă la capăt și văd că a meritat toată ura sau focul și făcut din aceasta ceva bun , sau să o sugă vre-o una pînă la capăt și înghită tot  :laugh2 

• Oras:Casablanca
  • Oras:Casablanca
Postat

Fratii Karamazov, versiunea 1958 cu Yul Brynner. Dar trebuie citita cartea intai - filmul e doar un rezumat. Totusi bun, mai ales ca Brynner era rus la origine.

Vizitator olʎ
Reputație: 0
Postat

Cel mai bun de anul asta.

Doua ore pierdute.

Cand mai ai o recomandare din asta, hai sa le pierdem impreuna :)))

• Oras:,,,
  • Oras:,,,
Postat

Doua ore pierdute.

Cand mai ai o recomandare din asta, hai sa le pierdem impreuna :)))

Gusturi diferite, ceea ce pentru tine a fost plictiseală pură a fost pentru mine ceva grozav. Dacă nu ai rezonat cu nimic de acolo si daca filmul asta tie nu iti spune nimic, nu este vina ta, nici vina mea. Iarta-ma ca am uitat sa te sun acum trei zile! Stii tu, pupici, steluță, artificii!
Vizitator olʎ
Postat

Gusturi diferite, ceea ce pentru tine a fost plictiseală pură a fost pentru mine ceva grozav. Dacă nu ai rezonat cu nimic de acolo si daca filmul asta tie nu iti spune nimic, nu este vina ta, nici vina mea. Iarta-ma ca am uitat sa te sun acum trei zile! Stii tu, pupici, steluță, artificii!

Prea multa violenta cretina in film. Finalul a fost de parca mai bine nu se intampla nimic in film. Cred ca scenaristul s-a imbatat si a uitat ce a scris pana atunci. Stai linistita. Accept steluta si sclipicii.

Vizitator olʎ
Postat

* Stai linistita.(Nu ai nicio obligatie, zic) Accept steluta si sclipicii.

Vizitator sabina10
Postat

Familia Medici

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...