Sari la conținut

La ce filme va uitati?

Postări Recomandate

• Oras:,,,

Da, știu că mi-ai spus. Și n-am voie să pun 1 minut o scenă de dans ? Poate ai uitat.

Nu cauți bine -  Eu l-am văzut pe voxfilmeonline.biz

Nu ma pot uita la film. Nu sunt pudica si nici un monument de sensibilitate nu sunt, dar la chestia aia nu ma pot uita. Am infrant!

Am incercat si-am esuat lamentabil! 1-0 pentru tine! 

Link spre comentariu

Nu ma pot uita la film. Nu sunt pudica si nici un monument de sensibilitate nu sunt, dar la chestia aia nu ma pot uita. Am infrant!

Am incercat si-am esuat lamentabil! 1-0 pentru tine! 

Nu, n-ai eșuat. Și n-am preluat conducerea. Filmul e repulsiv și terifiant, greu de "digerat", așa e.

Un monument n-o fi dar ceva există la lucrurile negative, să zicem reacție afectivă. Demonstrează ceva, totuși.

Cred că ai văzut "Zbor deasupra uni cuib de cuci". E vechi, într-adevăr.  Dacă nu, pune-l cap de listă. E cu Jack Nicholson, un greu al cinematografiei, nu ?

Și-ți mai zic de "Mașinistul (The Machinist)", din 2004, cu Christian Bale ( chiar Batman  :)  ). Formidabil film.

Ținem legătura :wink2

Link spre comentariu

Nu, n-ai eșuat. Și n-am preluat conducerea. Filmul e repulsiv și terifiant, greu de "digerat", așa e.

Un monument n-o fi dar ceva există la lucrurile negative, să zicem reacție afectivă. Demonstrează ceva, totuși.

Cred că ai văzut "Zbor deasupra uni cuib de cuci". E vechi, într-adevăr.  Dacă nu, pune-l cap de listă. E cu Jack Nicholson, un greu al cinematografiei, nu ?

Și-ți mai zic de "Mașinistul (The Machinist)", din 2004, cu Christian Bale ( chiar Batman  :)  ). Formidabil film.

Ținem legătura :wink2

Vazute amandoua. 

Am vazut aseara The Gambler(1974). mai este un remarke in 2014 vreau sa il vad  si inca un The Gambler lansat in 2015  diferit de astea doua, alta poveste  cu nota 7,2 IMDB   cu ceva premii. Un subiect generos, adictia. 

Filmul de ieri seara mi-a adus aminte de Conversatia,  

Tu ce ai mai vazut? 

Link spre comentariu

Vazute amandoua. 

Am vazut aseara The Gambler(1974). mai este un remarke in 2014 vreau sa il vad  si inca un The Gambler lansat in 2015  diferit de astea doua, alta poveste  cu nota 7,2 IMDB   cu ceva premii. Un subiect generos, adictia. 

Filmul de ieri seara mi-a adus aminte de Conversatia,  

Tu ce ai mai vazut? 

Eu am văzut doar un Gambler, cu Mark Walberg, nu mi s-a părut grozav.

Conversația e vechi, n-am dat pe goagăl, știu doar că e cu Gene Hackman, ceva cu interceptări ale unor convorbiri. O să-l revăd.

Deocamdată am revăzut Taxi driver și Deer Hunter.

Ca noutate, am văzut The Professor and the Madman, cu Sean Penn și Mel Gibson. Bun, merită văzut.

Și-am mai văzut An Ordinary Man, cu Ben Kingsley. General sârb căutat pentru genocid. Hm, așa și așa.

Și dacă te uiți la thrillere psihologice, aș zice să vezi Good night mommy. Austriac, foarte bun. Așa cred eu.

De curând, poate mai știi, vorbirăm puțin de Alexandra. O știi ?

Link spre comentariu

Nu.

Cred ca Oly mai stie cate ceva depre ea.  

Imi place personajul ei de aici, este diferita de restul, iese in evidenta. Ma surprinde ca se expune atat de mult. 

Mie nu-mi place personajul de aici - Vis tantric, adică. Alexandra era la salon, la Sweetpleasure, la Snagov și la Unirii. Între timp, salonul a renunțat la cele două locații.

Este o diferență uriașă între Alexandra și Vis tantric. N-aș fi crezut că maseuza Alexandra - calmă, liniștită, așezată, serioasă, oarecum taciturnă - poate fi aici un personaj aparte, bizar în exprimare, aparent "atinsă",încăpățânată, băgăcioasă și cu postări de neînțeles. Într-o vreme se luase la trântă, în același timp, cu vreo 4-5 useri de pe-aici. N-aș fi crezut-o în stare.

Ziseși de Oly. Era amuzant când îi spunea: " Vis, taci". Ea nimic. Dă-i și luptă. Oly iar: " Vis taci". Nu-l asculta, mai rău se ambala. În fine, au trecut și timpurile alea.

I-ai zis Alexandra, numele de maseuză, nu Vis tantric. Și am crezut că o cunoști. De aceea te-am întrebat și am zis câte ceva de ea.

Cred că n-am zis, o știu de la salon, altfel n-aș vorbi.

Bine.

Așa.....și-acum, revenind, să-mi mai zici un film la care n-ai putut să te uiți. Ca să mă uit eu.

Ținem aproape :)

Link spre comentariu

.

Așa.....și-acum, revenind, să-mi mai zici un film la care n-ai putut să te uiți. Ca să mă uit eu.

Cub(urile), Saw(urile), Masacrul din Texas.

Cred ca le-ai vazut, astea mi-au venit acum in minte, mai sunt cateva. 

Un film documentar Obsession Dark Desires. cauta pe IMDb 

Pe asta sigur nu l-ai vazut . Stiu ca sunt vreo cinci serii.  La unele nu m-am putut uita, sunt greu de procesat. 

Mi-a fost greu sa ma uit la Catifeaua albastra, dar l-am vazut.

Link spre comentariu

Cub(urile), Saw(urile), Masacrul din Texas.

Cred ca le-ai vazut, astea mi-au venit acum in minte, mai sunt cateva. 

Un film documentar Obsession Dark Desires. cauta pe IMDb 

Pe asta sigur nu l-ai vazut . Stiu ca sunt vreo cinci serii.  La unele nu m-am putut uita, sunt greu de procesat. 

Mi-a fost greu sa ma uit la Catifeaua albastra, dar l-am vazut.

Da, primele le-am văzut. Documentarul, nu. Mă uit și te informez.

Eee, Blue velvet e bun. David Lynch pe la început. Aici Dennis Hopper e meseriaș.

De Martyrs știi ? Varianta originală franceză, din 2008. Au făcut pe urmă și americanii dar mult mai slab. Chiar aș vrea să-l vezi și să zici ceva de final. E destul de crud și sadic dar e vizionabil, totuși.

Hai pa !

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

David Lynch sau Oscarul bunicutele ofilite si nepenetrate  de o buna bugata de vreme , ce stau tolanite in fata televizoarelor , asteptand sa se consume candela

Joc sau drama urmatorilor ani ce le-o pecetluit viitorul ?

Link spre comentariu

Regizat de un francez(GN)

Cu o actrita foarte frumoasa(MB)

Titlul filmului incepe cu litera I

Stii ce zic? 

De Martyrs știi ? Varianta originală franceză, din 2008. Au făcut pe urmă și americanii dar mult mai slab. Chiar aș vrea să-l vezi și să zici ceva de final. E destul de crud și sadic dar e vizionabil, totuși.

Hai pa !

Nu stiu. Caut.

Link spre comentariu

Regizat de un francez(GN)

Cu o actrita foarte frumoasa(MB)

Titlul filmului incepe cu litera I

Stii ce zic? 

Știam ce zici, chiar dacă nu își făcea apariția altcineva. Malena m-a luminat.

Probabil scena violului e de vină pentru neurmărirea filmului. L-am văzut. Un film destul de ciudat, brutal uneori, tehnică de fimare inedită, cronologie inversă, susceptibil de multe interpretări. Nu e rău dar nici nu dărâmă munții.

MB și la 55 de ani e în top. Ca aspect, posibil să fie admirată și la 80 de ani. Ca Sophia Loren. Doar că nu e o actriță de calibru. Dacă nu era fotomodel și nu o ajuta fizicul, nu ajungea să fie actriță. Parcă nici n-are studii de actorie.

Cred totuși că filmul merită văzut. Fă un efort :)

Link spre comentariu

Știam ce zici, chiar dacă nu își făcea apariția altcineva. Malena m-a luminat.

Probabil scena violului e de vină pentru neurmărirea filmului. L-am văzut. Un film destul de ciudat, brutal uneori, tehnică de fimare inedită, cronologie inversă, susceptibil de multe interpretări. Nu e rău dar nici nu dărâmă munții.

MB și la 55 de ani e în top. Ca aspect, posibil să fie admirată și la 80 de ani. Ca Sophia Loren. Doar că nu e o actriță de calibru. Dacă nu era fotomodel și nu o ajuta fizicul, nu ajungea să fie actriță. Parcă nici n-are studii de actorie.

Cred totuși că filmul merită văzut. Fă un efort :)

Bine ai zis,  e un indemn bun, fa un efort!

M-am ferit de drama si pana acum mi-a iesit. Pe aici am apreciat caterinca fina si mai putin fina, oly, pamfil, obsedatu, ul amelia si dolorescu m-au facut mereu sa rad. Nu stiu daca ai habar despre ce useri vorbesc. Eu tot nu ma prind daca noi doi am interactionat pe aici ori ba, nu-mi dau seama ce user ai avut. 

Poti sa imi spui care e filmul tau preferat? 

Eu nu iau viata prea in serios, sa stii ca prefer comediile si desenele animate. 

In momentele mele de seriozitate nu sunt prea credibila. 

Iti zic asta ca sa stii.

• Like 1
Link spre comentariu

Bine ai zis,  e un indemn bun, fa un efort!

M-am ferit de drama si pana acum mi-a iesit. Pe aici am apreciat caterinca fina si mai putin fina, oly, pamfil, obsedatu, ul amelia si dolorescu m-au facut mereu sa rad. Nu stiu daca ai habar despre ce useri vorbesc. Eu tot nu ma prind daca noi doi am interactionat pe aici ori ba, nu-mi dau seama ce user ai avut. 

Poti sa imi spui care e filmul tau preferat? 

Eu nu iau viata prea in serios, sa stii ca prefer comediile si desenele animate. 

In momentele mele de seriozitate nu sunt prea credibila. 

Iti zic asta ca sa stii.

Cu "drama", nu e clar dacă te referi la filme-dramă sau în general. Mi-aduc aminte însă că ziseși de o anume traumă. Uneori sunt conexe (trauma cu drama).

Da, am habar despre userii menționați de tine, cu excepția lui dolorescu. Chiar nu știu de el. Iar pamfil=anemona (o cunosc). Cred că doar oly mai e pe-aici.

La comedii nu mă uit. Înainte mă uitam. Acum nu-mi mai vine, mă plictisesc. Zi-mi tu o comedie bună și mă uit.

Iar cu desenele animate, chiar n-aș avea dispoziție să le mai urmăresc. Poate, cine știe în ce context, să mai văd cu Donald, Chip și Dale, Ciocănitoarea Woody. Ah, am uitat, am revăzut 101 dalmațieni. Ăsta da, e altceva. Dar desene animate dublate și cu mutanți genetici......nici pentru sex gratis nu m-aș uita.

N-am un film preferat ci mai multe. Începând de la Cei 7 magnifici, varianta originală din 1960, Nașul - toate cele 3 părți, Deer Hunter, pe care le-am revăzut. Apocalypse now nu se-nscrie printre ele, nu m-a impresionat.

Și nu, n-am interacționat. Știam de Amada, Rozkendra, Vis tantric (ți-am zis), chiar Tina Diamond, de tine nu. Nu-mi dau seama de ce.

Am scris destul.

Cred că ar trebui să citești toate postările.

Hai că mai vedem.

La fel, noapte bună.

Link spre comentariu

Cu "drama", nu e clar dacă te referi la filme-dramă sau în general. Mi-aduc aminte însă că ziseși de o anume traumă. Uneori sunt conexe (trauma cu drama).

Da, am habar despre userii menționați de tine, cu excepția lui dolorescu. Chiar nu știu de el. Iar pamfil=anemona (o cunosc). Cred că doar oly mai e pe-aici.

La comedii nu mă uit. Înainte mă uitam. Acum nu-mi mai vine, mă plictisesc. Zi-mi tu o comedie bună și mă uit.

Iar cu desenele animate, chiar n-aș avea dispoziție să le mai urmăresc. Poate, cine știe în ce context, să mai văd cu Donald, Chip și Dale, Ciocănitoarea Woody. Ah, am uitat, am revăzut 101 dalmațieni. Ăsta da, e altceva. Dar desene animate dublate și cu mutanți genetici......nici pentru sex gratis nu m-aș uita.

N-am un film preferat ci mai multe. Începând de la Cei 7 magnifici, varianta originală din 1960, Nașul - toate cele 3 părți, Deer Hunter, pe care le-am revăzut. Apocalypse now nu se-nscrie printre ele, nu m-a impresionat.

Și nu, n-am interacționat. Știam de Amada, Rozkendra, Vis tantric (ți-am zis), chiar Tina Diamond, de tine nu. Nu-mi dau seama de ce.

Am scris destul.

Cred că ar trebui să citești toate postările.

Hai că mai vedem.

La fel, noapte bună.

Inside out- Pixar nu este dublat :laugh2

comedie draguta 
Link spre comentariu

Eteee

Inside out- Pixar nu este dublat :laugh2

comedie draguta 

Eteeee, eu scriu ca diliul nu știu cât și tu doar îmi scrii să mă chiorăsc de-a binelea "comedie drăguță".

Hai bine, o să mă uit și-ți zic.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...