arashh1 Reputație: 1 Postat Februarie 5, 2020 Postat Februarie 5, 2020 stie cineva de ce nu pot folosi forumul? imi mai apar si astea 2 Nu ai permisiunea sa folosesti sistemul de cautareLinkuri utileDocumentatia noastra de ajutorClick aici sa te intorci la prima pagina
zigo Reputație: 29 Postat Februarie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2020 stie cineva de ce nu pot folosi forumul? imi mai apar si astea 2 Nu ai permisiunea sa folosesti sistemul de cautareLinkuri utileDocumentatia noastra de ajutorClick aici sa te intorci la prima pagina la fel mi s-a intimplat si mie. Cred ca este o eroare interna a site-ului.
arashh1 Reputație: 1 Postat Februarie 5, 2020 Autor Postat Februarie 5, 2020 la fel mi s-a intimplat si mie. Cred ca este o eroare interna a site-ului.si s a remediat la tine? la mine inca persista!
zigo Reputație: 29 Postat Februarie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2020 nu nu s-a remediat
dicktracy Reputație: 39 Postat Februarie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2020 or fi preluat nimfomanele site-ul ne scot ..in strada
supersteven10 Reputație: 3 Postat Februarie 9, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 9, 2020 Salut. Intampin aceeasi problema. In momentul cand incerc sa accesez sectiunea: "Discutii Urmarite" primesc aceasta eroare: Ne pare rau, nu ai permisiunea sa accesezi acest forum.Nu ai permisiunea sa folosesti sistemul de cautare Aveti idee cum se poate rezolva problema? Merci!
ratatuii Reputație: 2 Postat Februarie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2020 si eu am aceeasi problema.
kissdulce Reputație: 27 Postat Februarie 11, 2020 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 11, 2020 Din pacate,cred ca majoritatea au aceeasi problema ! E o tehnica de marketing pentru a te face sa achizitionezi abonament ! Asta e situatia,ne adaptam la noile reguli !
donnyro Reputație: 3 Postat Februarie 11, 2020 Oras:romania Oras:romania Postat Februarie 11, 2020 deci, este defectiune sau regula noua ?
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Februarie 11, 2020 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Februarie 11, 2020 deci, este defectiune sau regula noua ? Salut! defectiune sau regula mai conteaza?forumu-ul asa iti raspune!! oare de ce tu ca si user din 2013, cu 21 postari,oare DC? 5
donnyro Reputație: 3 Postat Februarie 11, 2020 Oras:romania Oras:romania Postat Februarie 11, 2020 Salut! defectiune sau regula mai conteaza?forumu-ul asa iti raspune!! oare de ce tu ca si user din 2013, cu 21 postari,oare DC? Hello mi-am elucidat mister-ul, s-a trecut la plata, ca sa iti raspund, sunt genul care nu prea "comunica" . Multumesc insa :kiss3 !
zigo Reputație: 29 Postat Februarie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2020 La mine s-a remediat, probabil, asa cum am mai spus a fost o eroare interna a acestui site. gasesc toate noutatile cu bold in discutii urmarite.
vladt11 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2020 La mine s-a remediat, probabil, asa cum am mai spus a fost o eroare interna a acestui site. gasesc toate noutatile cu bold in discutii urmarite.la mine inca este nefuntional!
Vizitator scrisit Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 si la mine zice la fel.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum