Sari la conținut

Buna,sunt Ella,si sunt noua la voi in oras!!!0764381800

Postări Recomandate

Postat

Buna, numele meu este Ella am 26 de ani,sunt bruneta,1.70cm,55kg,cu mult bun simt si simtul umorului...in rest te las pe tine sa ma descoperi!!!serviciile mele sunt urmatoarele:

Sex oral protejat sau neprotejat depinde cum doreste fiecare

Sex normal numai protejat

Finalizare orala

Preturile pentru aceste servicii fiind de 200 lei 1h si 100 lei pentru o finalizare(30 de minute)

Masajul de relaxare este extra 50 de lei...

Va astept cu programari la telefon.

Pupici dulci si abia astept sa va cunosc :* :*

• Like 1
Postat

Cu scuzele de rigoare dar sunt noua pe acest forum imi cam "prind urechile"si nu stiu sa postez poze aici... :( :(

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Cu scuzele de rigoare dar sunt noua pe acest forum imi cam "prind urechile"si nu stiu sa postez poze aici... :( :(

Conturile neplătite pot să adauge doar link-uri către poze din surse externe. Click-dreapta pe poza din anunț, copy image location, apeși butonul Image de la Răspuns nou, Ctrl+V (Paste), OK, și așa mai departe pentru fiecare poză...

• Oras:Mount Rainier
Postat

bine ai venit pe forum, poti urca pozele aici: https://imgur.com/upload ca un exemplu si sa pui linkul catre pozele tale

Postat

Ella, ai putea sa urci pe site-uri alea cateva poze cu tine, asa stim si noi cum arati, poti sa iti blurezi chipul

in rest numai bine :)

Postat

Dar ti-am zis sunt paralele cu siturile astea...scuze.

nu am sa insist, dar urmatorii sunt pasii:

1)intri pe https://imgur.com/upload

2)dai click pe browse si selectezi poza care vrei sa o uploadezi/urci

3)iti va apare un link cu poza care ai urcat-o deja ...tu vei pune linkul cu poza ta aici si noi putem sa o vedem

sau daca ai cont pe publi24 poti sa il pui aici, de link zic, si vedem pozele si anuntul.

Spor

• Like 1
Postat

Bună Ella ! Ai un anunț pe publi ?

Am si anunt pe publi24 insa nu e aprobat deoarece numai azi in jurul orei 16:00 l-am facut si avand in vedere ca azi a fost sambata nu a avut cine sa mil aprobe.

Postat

Mai este un topic cu poza aceasta “tentanta”!

Ce topic mai este cu poza mea??

Locuiesc pe G-ral Ghe Magheru

• Oras:Bucuresti
Postat

Mai este un topic cu poza aceasta “tentanta”!

:laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Like 1
Postat

Cum ai ajuns tu la concluzia ca suntem una si aceeasi persoana cu dsoara postata de tine?

Pentru ca eu sunt ZEUL curvelor!!!! Stiu TOT!!! Daca baietii sunt destepti te pot suna pe ambele nr de tel si vor gasii aceeasi pers pe magheru nr 16-18!!! Tu esti paralele sau faci pe proasta?

Postat

E doar nesimțită și proastă pe deasupra că a recunoscut pe celălalt topic că e tot ea. Sau poate e un pește prost în caz că postează mai multi pe conturile ei.

• Like 1
Postat

Cum ai ajuns tu la concluzia ca suntem una si aceeasi persoana cu dsoara postata de tine?

Pe primul topic ai o poza in pat se vede un tatuaj RAZVAN

Pe acest topic cu Ella ai alte poze reale bineinteles....si cei care vin la tine vor vedea ca ai pe mana scris RAZVAN!!!

Si asta pt ca sunt ZEU :)

Postat

Astia sunteti voi Bucurestenii...no coment...oricum ma retrag am vrut sa vad doar cum sunt oamenii aici...dar nu e de mn...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...