Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Va salut dragii mei...

deschid acest topic sper sa nu fie impotriva regulamentului,aici putem sa vindem si sa cumparam diverse chestii...un fel de targ online...de asemenea si cei care presteaza anumite servicii pot posta anunturi sau oferte ...asa sper sa ajutam comunitatea ca banii sa ramana la noi respectiv la fete...pentru a putea fute cat mai mult si a recenza dupa (sa aiva si forumul de castigat).Multi dintre noi au firme in diverse domenii sau cabinete de avocatura,medicale erc.putem face si anumite schimburi de marfuri sau experienta...etc.

detaliile le putem stabili prin PM sau alte cai mesenger etc.

spor sa vedem cum o punem di de afaceri impreuna ..:))

• Oras:cluj
Postat

ma indoiesc ca multi isi vor da datele reale chiar si prin PM...daca tu ai deschis thread-ul pune si ceva la vanzare...

YUUPPPP :laugh2

Postat

@jupane boier ...nu zic ca se fac afaceri mari aici...dar un telefon,o roata de masina,o maslina se poate schimba intre noi...am sa revin si cu anunturi ... ps. multi dintre noi ne.am cunoscut si in real si am stat la o bere deci avem telefoanele si alte contacte...

Postat

Anunt de maxim interes:

Vand una pereche boxeri rosii folositi la mai multe intalniri de succes.

Odata purtati acestia pot face minuni... potenta si viriliatate de taur, finalizare in minim 2 ore, erectie 5 ore, coronometrat de mine pe ceas. 

PS: Inca au niste urme de ruj pe ei. Rog posesoare buzelor sa vina sa revendice obiectul municii, in seara asta daca se poate.  <_<

Postat

ai uitat sa precizezi masura si modalitatea de plata...

Postat

poate este cineva care aduce masini de afara

caut un polo,  g 4, corsa ,fiesta...motor mic , dupa 2000 anul - model de fata .daca este negru  si mai bine,altfel alta orice culoare este binevenita daca este ieftina si buna

Vizitator Fater
Reputație: 0
Postat

Caut sa cumpar:

Acum ca sezonul s-a cam terminat, sper sa gasesc la un pret mai accesibil un aparat inghetata Caprigiani Rainbow 3.

PM nu am, contact pe YM apuci2012

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Asa cum am scris si in alt topic, avem in plan sa facem o categorie noua doar pentru anunturi vanzari/cumparari/cautari/inchirieri. Ideea acestui targ online este, cum a specificat si Nasul mai sus, e ca atat cumparatorul cat si vanzatorul pot tine cont de reputatie.

Vom anunta public cand terminam munca.

:pepsi

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:bucuresti
Postat

Vand pui de Boierboel,analize vaccin chip pasaport,varsta 2 luni.pret 1000 euro.

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Ofer pachet BFE la schimb cu pachet GFE! :) Doritoarele se pot inscrie prin PM, in care sa specifice continutul pachetului din dotare si pretul unui schimb echitabil pentru ambele parti. Pentru confirmare ca faceti parte din aceasta comunitate la intalnire prezentati cuponul de mai jos; in limita puterilor naturale - fara aditivi sintetici, o sa incerc sa tin cont de el.

http://static.fjcdn.com/pictures/Free_0b2a21_109165.jpg

Postat

Vand pui de BOIERboel,analize vaccin chip pasaport,varsta 2 luni.pret 1000 euro.

*Boerboel se scrie din cate stiu eu...initial ma gandeam ca mi ceva neam si cum o ajuns la capitala fara sa stiu :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Scuzele mele....scriu de pe telefon si tastez mai greu tinand cont de unghii.:-D:-D:-D

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Inchiriez una bucata Dama de Companie!

Cei interesati sunt rugati sa se inscrie la administratia blocului

Te-au dat afara?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare