tonysbuc Reputație: 5 Postat Februarie 18, 2020 Telefon: tony_buc25 Oras:Bucuresti Telefon: tony_buc25 Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2020 Doresc sa cunosc o doamna pentru un roleplay detaliat. Prefer doamna cat mai matura, sau grasa, sau cat mai normala, nu silicoane sau alte artificii, pentru roleplay in care eu as fi parte submissiva. Roleplay ca si mama-fiu, matusa-nepot sau ceva de genul asta. Imi doresc sa primesc mesaje doar de la persoane care stiu ce inseamna asta. Pun accentul pe senzatii nu pe sexul propriuzis.
tonysbuc Reputație: 5 Postat Februarie 18, 2020 Telefon: tony_buc25 Oras:Bucuresti Telefon: tony_buc25 Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 18, 2020 Specific ca imi doresc sedinta sa dureze aprox 1 ora, astept oferte pentru pret.
catalin2015 Reputație: 1721 Postat Februarie 18, 2020 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Februarie 18, 2020 asteapta :)
nfhh Reputație: 276 Postat Februarie 24, 2020 Postat Februarie 24, 2020 Cauta in sectiunea asta si vei gasi topic cu dominatoare matura si vb cu eaBafta!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum