Sari la conținut

0734843182

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Monica 24 Moll Vitan ❤️ Caut colega

I speak english and also i traveling at hotel.
Buna, ma numesc Moni am 24 de ani sunt o domnisoara educata , ingrijita si curata, pun mare accent pe igiena. Ofer companie intima de cea mai buna calitate domnilor educati si manierati.
Pentru mai multe detalii contactati- ma pe WhatsApp sau Apel telefonic pentru a stabili o intalnire de neuitat in locatia mea discretă.
Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela. Nu accept persoane cu bile, sau in stare de ebrietate.
Poze 100% reale, confirm cu locatia.

• Oras:Bucuresti
Postat

La ce se referă când zice "bile"?

Nu la cele ce te fac sa vezi unicorni :) :) 

Si nici la cele facute din mucii din nas :) 

Ci la bilele implantate sub pielea pulii. Sunt si specimene din astea pentru care nu s-au inventat prezervativele cu striatii sau alte jucarii de atasat pe sula. 

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
  • Telefon: -
  • Telefon: -
Postat

La telefon spune ca garanteaza pt poze si plateste deranjul :))

Presupun ca na incercat nimeni?

dupa ce am vazut postul cu poze furate, cred ca evit sa pierd timpul la testare.

Vizitator mr_clei
Reputație: 0
Postat

Am fost eu pe popa stoica farcas la o casa. 2 fete brunete nu blonda din poze. As fi ramas daca nu ma abureau la tel ca fac fk in functie de chimie, la fata locului au zis nu. 150 ron finalizarea. Nu erau nasoale dar cam moale carnea oe ele. Poate o sa mai incerc ca as trosni o pe dnsoara

• Oras:outcall
  • Oras:outcall
Postat
La 13.07.2020 la 12:14, mr_clei a spus:

Am fost eu pe popa stoica farcas la o casa. 2 fete brunete nu blonda din poze. As fi ramas daca nu ma abureau la tel ca fac fk in functie de chimie, la fata locului au zis nu. 150 ron finalizarea. Nu erau nasoale dar cam moale carnea oe ele. Poate o sa mai incerc ca as trosni o pe dnsoara

Confirm cele mai de sus - 2 fete de etnie intr-o casa in spate la mall  vitan.  150/250h.  una dragutica cealalta nu prea.  Locatia un 5/10 - o casa cam bomba (incalzirea cu soba :).  Fast fuck.

• Like 1
Postat

LOL pozele din primul post n-au nici o legatura cu cele mai recente. Si eu care sunam de trei zile sa ajung la fata din poze, nu ca ar fi binevoit sa raspunda brintesa. Succes la prostit santieristi.

Postat

Se pot sterge ultimele 2 posturi, am vrut sa postez in alta parte. S-a facut de rahat forumul, nu se mai pot edita posturile nici 2 minute, plus alte 1000 de buguri si lipsuri.

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...