Sari la conținut

anunt important

love_me

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Am gasit aseara in baie un lantisor de aur.daca vreun domn l.a uitat rog sa ma contacteze urgent!!!!astept o descriere si daca descrierea este corecta il astept cu cea mai mare placere sa il inapoiez.are un pandantiv dupa care poate fi recunoscut foarte usor!!!

• Like 2
Postat

Am gasit aseara in baie un lantisor de aur.daca vreun domn l.a uitat rog sa ma contacteze urgent!!!!astept o descriere si daca descrierea este corecta il astept cu cea mai mare placere sa il inapoiez.are un pandantiv dupa care poate fi recunoscut foarte usor!!!

Am uitat sa-ti zic. E pentru tine. Pentru urmatoarea programare. Mai aduc niste carne de la buni de la tara, sa punem de-un gratar si niste struguri sa facem must. Ti-i pun pe pantece si culegem sucul dupa ce ancorez vasul in port, sa-i dea o aroma de destrabalare.

• Oras:in cantareata cheala
  • Oras:in cantareata cheala
Postat

Ti-i pun pe pantece si culegem sucul dupa ce ancorez vasul in port, sa-i dea o aroma de destrabalare.

Poetic :clapp

• Oras:***
Postat

Suna unu' la radio ....

-Am gasit un portofel cu 2 mii de euro, niste maruntis si niste acte...

-Vai...., doriti sa-l inapoiati. Ce frumos!

-Nu, nu, nu! Vreau sa-i fac o dedicatie muzicala! (DJ Pisic, te rog, baga tu una)

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Suna unu' la radio ....

-Am gasit un portofel cu 2 mii de euro, niste maruntis si niste acte...

-Vai...., doriti sa-l inapoiati. Ce frumos!

-Nu, nu, nu! Vreau sa-i fac o dedicatie muzicala! (DJ Pisic, te rog, baga tu una)

post-2-0-58385500-1378163869_thumb.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Pisicuts, stim ca esti frumos si atatia bani ai si esti bogat,  :iagree  dar de data asta ti-am cerut o melodie si nu o poza! :rax2

io yes d'acilea.

• Oras:in lume
  • Oras:in lume
Postat

Eu l-am lasat intentionat.Era pentru tine dar mi-a fost rusine sa ti-l dau.Vinde-l.

:P

• Oras:Acolo
Postat

sa inteleg ca aici ne putem bate joc de domnisoara care a deschis thread-ul asta ? sau putem face misto de ea ? =))

• Oras:Bucharest
Postat

sa inteleg ca aici ne putem bate joc de domnisoara care a deschis thread-ul asta ? sau putem face misto de ea ? =))

Are destule calitati Xenia, are si defecte (baia defecta, programari incurcate, uneori gura-i vorbeste fara ea ), dar nu putem sa ne batem joc de ea. Caterinca merge.

Sunt  aiurit, am mers la fete. La mai multe. Si cand am ajuns acasa am gasit pe bancheta din spate niste bani....Cu siguranta nu erau ai mei, eu ii las pe toti la fetite. Chiar nu stiu ai cui sunt. Mi-am facut rau de cap. Ma gandesc cu stupoare sa nu fi fost platit pt prestatia mea...Stiti fazele alea din filme cand o femeie lasa bani barbatului pe noptiera? Sper ca nu am ajuns prostituat....

Daca-i o greseala promit sa-i inapoiez....Stie cineva ceva?

Postat

de asta am si intrebat, caterinca sau bataie de joc.. aparent caterinca e ok

si nu ii mai lua apararea prin fiecare topic pe unde o vezi, cand o sa termine cu figurile astea de doi bani care le are si cand o sa invete sa scrie adecvat aici pe forum, in momentul asta o sa termin si eu sa ma iau de ea :))

Postat

Xoxo, nu ii iau apararea. Am zis o gramada de nasolii despre ea cand a gresit, nici nu m as duce la ea sa fut si sa i zic cine sunt :)) glumeam, dar nici nu sunt de acord sa ne batem joc de cineva, indiferent cine e.

• Like 1
Postat

pai tocmai, figurile aste ale ei pentru mine inseamna bataie de joc, in consecinta actionez corespunzator =))

Postat

Salutare 

Stimati confratii cred ca s a ajuns in alta parte cu aceasta pagina deschisa de XENYA..ea a zis ca a gasit un lantisor ..insa noi am deviat foarte mult de la subiect...parerea mea este ca aceasta pagina sa fie INCHISA..

PISICUTZ te rog sa iei in calcul si parerea mea.....

Salutare si ciocane tariii

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...