nos Reputație: 17 Postat Ianuarie 20, 2021 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Ianuarie 20, 2021 Acum 1 minut, artzabala a spus: Stii sigur? Mi-a ramas in minte Dora, buna doamna, am avut cateva momente frumoase cu ea... Pai ultima data cand a fost in Decembrie am vb cu ea si mi-a spus personal ca se retrage ,acum si alte fete au spus ca se retrag fiind doar o chestiune de timp ...Ramane ca timpul sa ne raspunda
artzabala Reputație: 885 Postat Ianuarie 20, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 20, 2021 Adevarat! Deci ti-a confirmat ea...aia era ideea. Ms. 1
doramif Reputație: 7 Postat Ianuarie 27, 2021 Postat Ianuarie 27, 2021 Buna da tin sa va anunt ca m.am retras definitiv din această munca va doresc toate cele buna multumesc ptr comentariile pe care le-ați lăsat 😘😘 3
darvaiana Reputație: -5 Postat Ianuarie 27, 2021 Postat Ianuarie 27, 2021 59 minutes ago, doramif said: Buna da tin sa va anunt ca m.am retras definitiv din această munca va doresc toate cele buna multumesc ptr comentariile pe care le-ați lăsat 😘😘 Poate ar trebui sa lasi o portita ( cate o vizita , un private ca sa zic asa ) , acuma tu sti mai bine ce si cum dar poate unii ti-au trimis mesaj/e de La Multi Ani de ziua ta ( ca de sarbatori sigur ) Take care & stay safe si cine stie poate ne auzim
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum