Sari la conținut

nos

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nos

  • Dată Naștere 03.03.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    sibiu

Vizitatori Recenți Profil

800 citiri profil

nos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. Pai ultima data cand a fost in Decembrie am vb cu ea si mi-a spus personal ca se retrage ,acum si alte fete au spus ca se retrag fiind doar o chestiune de timp ...Ramane ca timpul sa ne raspunda
  2. Lasa un nr de tel ... Altfel cum sa luam legătura cu tine sau pune un link
  3. Dacă pana acum a fost bine... acum este spre rau:(nu mai înțeleg nimic sunt total debusolat,prima data când am intrat am inchis pagina și am mai intrat o data credeam ca am greșit :(((( 🧐 dacă o tin tot așa cu update ajung de unde au plecat inițial
  4. nos

    Craciun fericit!

    Crăciun fericit tuturor alături de cine vreți voi;))))
  5. După ce m-am asigurat ca las comentariul in locul potrivit adică la Sara ( este greu cu doua) Revizitat pe Sarabrun aceeași locatie strada Muncești aceeași fata zăpăcita plină de viața și de zâmbete!!! Acțiunea prefer sa nu o descriu decât faptul ca a fost totul la superlativ,egal de faptul ca pentru ea a fost la prima ora (12;)))) Note de la zece in sus!
  6. nos

    Bruneta tinerica...

    Și eu scriu cu întârziere ...scz Locatie doamna Stanca blocul pare neterminat la parter dar pe interior este Ok lift , apartament nou , frumos. Bruneta spre slim, tinerica placuta doar ca gfe nu a fost simțit,am ajuns in locatie am fost invitat in camera,de unde nu am mai ieșit numai la plecare...ce a fost tare a fost in momentul in care sa dezbrăcat și am văzut pasarica ( gen buze simson);))) super cool! Oral neprotejat după care am trecut la np , strâmtă rău ,ușurel ,..de-abia am reușit sa ma fac comod in interiorul ei;)a fost plăcut Pt mine,nu ma oprit nu a comentat nimic de zis, la note nu ma pricep decât dacă e de fb, dar sunt de-acord cu zafon 😉 Decartat 150 RON / pcs
  7. Revizitat frumoasa bruneta ! Imi mentin parerea (nota10)chiar daca face totul protejat, Alice este o bruneta buna in draci si cu mult bun simt!!! Intre timp a schimbat locatia , foarte aproape de fosta dupa parerea mea mai retrasa si mai frumoasa,putin mai greu cu bateria de la baie care iti da cv batai de cap pana cand reusesti sa o deschizi in rest no commmmment! totul high level! Spor !
  8. Inceputul nu este rau...interesant ar fi sa apara pozele cumulate sa nu rasfoiesti 10 pagini doar pentru simplu fapt sa vezi daca e blonda sau bruneta. Mai ales servicile acestora ,multe escorte nu au semnatura ametesti pana ii gasesti pomelnicul😉.Acum asteptam sa vedem cum va arata varianta finala.
  9. Am făcut și eu o vizita la domnișoaraBryanna! Locatie Avangarden , curat frumos, prosop înainte de toate ( de apreciat) Bryanna...,sociabilă , comunicativa , drăguța! Acțiune pot spune ca oferă totul din lista ei , eu am optat Pt on, anal , și cim...restul vine de la sine, are și jucărie pe care a folosit-o dulapul ala face toți Banii;)) Pret 400 RON 1H De revenit?....Bineînțeles și cu siguranța!
  10. nos

    Ne vedem la vara

    Succes in ceea ce ți-ai propus! Dacă nu ti-a pus ‘capac’ nici o gagica eu,merg pe logica aia ca Lupul schimba parul dar cum rămâne cu năravul ;) Recenziile tale au fost întodeauna detaliate și foarte faine... apreciate de mine! Te-ai implicat mai mult decât un administrator!!! Pun pariu ca lipsa ta o sa o simțim mulți ... eu nu am lăsat multe comentarii și dacă marea majoritate au procedat la fel ca mine adică 10% din vizite sa fie comentate îți dai seama ca ducem lipsa de un deficit,deficitar:))) de comentarii pro sau contra! Probabil ca o sa treacă mult timp pana când o sa apăra un alt “jonny” pe forum atât de activ și de implicat :( Încă o data îți urez mult succes in planurile tale și totuși sa nu uit vorba unui vechi ‘prieten’ keep walking...johnnie walker ;)
  11. Locatie Calea Surii Mici bloc nou aranjat,umpic galagios (se lucreaza) oricum se gangeste sa isi schimbe locatia. Bruneta,gen slim inalta draguta siliconata si cu o piele foarte catifelata. Atitudine ok ,vorbareata ai cu cine... Prosop curat ,foarte curata locatia dar destul de mica(oricum nu mai conteaza;)) Prestatie foarte ok si bine ezecutat Atentie! DOAR Masaj Erotic nu va obositi deageaba doritorii de altceva. Pret doar la h 200 ron
  12. Eu, eu! (rsp la URBAN) Alice din tara minunilor O minuatie de fata,cu un corp foarte bine definit ca in poze,adica are un fizic de invidiat si o fata (chip) foarte frumoasa (parerea mea) nota 10 Un GFE foarte ridicat ,proaspat intoarsa din strainatate si nu e deloc grabita . Locatie centrala zona milea nu va speriati arata f bine apartamentul,curat prosop curat,ma servit cu o apa din frigider la 0,5 din care doar eu am baut +pahar curat! Ca si prestatie nu am ce sa-i reprosez,10 totul protejat ! Pret ca in descriere la fel ca si servicii! De revenit cu siguranta de recomandat cu mana pe inima;) Astept cu nerabdare recenzia lui jonny!(asta in caz ca l-am convins :)))
  13. Vizitat si eu!Poze reale!Atitudine super tare pe gagica,foarte povestitoare si pe subiect fara labarelisi deloc plictisitoare! Locatie in jurul zonei Semaforului foarte cover si cu locuri de parcare. Preturi :150 vs 250h totul protejat dar bine executat cu deep. Se conformeaza,te intreaba cum iti place?Daca iti mai face asa sau vrei sa schimbam daca vrei schimbam,cum vrei tu? mare + big like!
×
×
  • Creează nouă...