ionica73 Reputație: 17767 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Februarie 21, 2020 Bună seara/dimineața În sfârșit după multe insistențe fetele sau hotărât să ajungă și în Timișoara după o încercare nereușită săptămână trecută (probleme cu locația)Vor fi disponibile de mâine,eu am avut plăcerea să le revăd ieri când au ajuns în Timișoara, în mod normal trebuia să ne vedem mâine în Deva dar s-au schimbat puțin datele problemei și cum Roxi e foarte spontană am ajuns să ne vedem azi(de fapt ieri seară tărziu)în Timișoara Aveam o promisiune de onorat după ce săptămâna aceasta le-am vizitat separat am promis că inainte să lipsească o perioadă mai lungă (eu sper să se razgăndeasca) am promis că o să ne vedem în varianta de show nu putem să le las să plece fără să imi iau rămas bun de la ele .Poate că fiind și ultima întâlnire a fost cea mai bună deși toate întâlnirile au fost la superlativ sau de vis aceasta a fost de nedescris,încerc să-mi găsesc cuvintele și să fiu coerent,scuze dacă o să fac mici greșeli gramaticale dar sunt prea obosit să recitesc ce am scris ,oricum mi-a luat câteva ore să imi revin ca să pot scrieDar să trecem la fapte ,ieri(la ora care scru) așa mai pe seară primesc un mesaj de la Roxi să imi zică că va ajunge în Timișoara mai târziu și dacă vreu să ne vedem azi,știa că sunt în Timișoara de mmarți când am fost în Deva la Adina,am răspuns rapid că bineînțeles dar aș vrea acum dacă se poate deorece vroiam să fiu primul lor client în Timișoara .Am primit răspuns că se poate așa că am așteptat doar să ajungă și să se instaleze în Timișoara urmând să primesc mesaj când sunt pregătite Am primit mesaj din timp că pot să ajung in 30 minute /o oră, bineînțeles că am ales 30 minute deja nu prea mai aveam răbdare am ,primit mesaj cu locația urcat in mașină si in 20 minute eram la ușa lorDe aici sa cam rupt filmul ,fetele îmi promiseseră o întâlnire de neuitat și s-au ținut de cuvânt. Timp de o oră nu prea am avut timp nici să respir nici măcar o secundă, am fost răsfățat cum nu am fost niciodată, nu mai știam pe care să o sărut ,am trecut prin toate pozitiile posibile cu fetele schimbând intre ele,le-am gustat pe rând ,tot timpul am fost ocupați toți trei ,a fost superb nu imi mai găsesc cuvintele și încă sunt în starea de euforie ,sper să reușesc să dorm câteva oreSi ca să fie recenzia complectă o să dau și noteRoxanaProgramare-10,simplu prin mesaj pe whatsapp, confirmată cu 30 minute inainte și respectată la minut de fiecare dată Show lesby-10, interacțiune foarte bună intre ele se sărută, se aing lasciv se mângâie....se completează perfectOn-10,lent atenție la zonele adiacente,fără grabă e pe gustul meu oricum mă cunoaște bine și stie ce imi placeNp-10,te trage în ea ,geme frumos și incitant poziția preferată cu ea pentru mine e misionar să o pot săruta Gfe-10 ++++se comportă ca o iubită AdinaProgramare -10,se poate sau la ea sau la RoxiShow lesby-10, interactiune perfectă și cu Roxi si cu mineON-10,a învățat repede punctele mele sensibile și îi face o deosebită plăcere să mă chinuieNP-10+++,e punctul ei forte,are multă energie și implicarea ei este totalăGFE-10,pentru mine este ca o amantă pe care imi doresc să o revăd cât mai desLocatie-10,zonă centrală Mulțumesc frumos fetelor si Succes în Timișoara 7
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2020 Postat Februarie 21, 2020 💎 300- finalizarea (30 min) 💎 500 - ora (60 min) 💎 600 - o oră jumate (90 min) Show-ul lesby este inclus! 🻠⌠Oral în funcție de igienă!âŒNormal protejat ( Nu se schimbă prezervativul)⌠69⌠Săruturi⌠Masaj de relaxare⌠Finalizare orală sau corporală⌠Finalizare facială (extra 50) 💎 Interacțiunea dintre noi : săruturi, limbi, 69 mângâieri. 4
alin seducatorul Reputație: 13 Postat Februarie 21, 2020 Postat Februarie 21, 2020 Pe la trgu jiu cînd ajungeti
freelancer69 Reputație: 223 Postat Februarie 21, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 21, 2020 Vorbesc pe watsapp, programez, revin cu recenzie. Thank you Ionica73 pt recenzie! Norocosule ! Sper sa ma pot numi si eu la fel dupa ! :D 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2020 Postat Februarie 23, 2020 Știam mai demult că universul mă iubește, dar nu credeam că mă iubește chiar în halul ăsta... :innocent :) Mi-a oferit o săptămână pur și simplu nebună. Plină de surprize și de premiere de care nu credeam că voi avea parte. Săptămână încununată cu îndeplinirea unui vis vechi de mai bine de 2 ani. Să asist pe viu la un show lesby real. Poate singura fantezie pe care încă nu reușisem s-o transform în realitate. Mi-a plăcut mult definiția credinței găsită într-o carte. "Credința poate fi definită pe scurt ca exprimând gândul întreținut mereu în minte. Ea înseamnă a accepta ca fiind adevărat ceea ce este acum tăgăduit de către rațiune și simțuri" În spiritul acestei definiții, eu m-am dovedit un mare credincios, iar credința mea mi-a fost în fine răsplătită astăzi :) Pe Roxana și Adina am început să le urmăresc din momentul în care am citit prima recenzie la show-ul lor lesby. Încă de atunci am simțit că sunt toate șansele ca cele două fete să fie exact ce-mi doresc eu. Sentiment care mi s-a consolidat pe parcurs, citind următoarele recenzii. Așa că am început să lansez apropuri pe forum, la început mai voalat, apoi din ce în ce mai direct, invitându-le să vină la Timișoara. Din păcate feedback-ul lor a fost cam dezamăgitor pentru mine, fetele spunând că sunt slabe speranțe să vină la Timișoara, ele preferând orașele mai mici :( Totuși, la un moment dat am primit informația îmbucurătoare că s-au hotărăt până la urmă să vină la noi. Care din păcate a fost contrazisă destul de rapid. În plus am văzut pe forum că s-au dus la Deva, anunțând și faptul că vor lua o pauză mai lungă. Așa că mare mi-a fost bucuria când m-am trezit că fetele și-au deschis topice la noi :) Imediat am trimis ambelor fete un mesaj comun pe whatsapp în care îmi exprimam bucuria pentru venirea lor și speranța că mă vor ajuta să-mi îndeplinesc visul mult dorit. După ce am primit confirmarea că acest lucru este posibil, am vorbit și la telefon cu Roxana, lămurind mici detalii și stabilind întâlnirea pentru azi. Prima impresie a fost foarte bună, Roxana fiind foarte amabilă și dezinvoltă. Și iată că a venit și ziua mult așteptată. Am ajuns cu vreun sfert de oră mai repede, mi-am anunțat sosirea și am primit adresa exactă, un bloc pe Gh. Lazăr. Ajuns la adresă, am primit și numărul apartamentului, unul situat la un etaj superior. Ajuns la primul etaj, am constatat cu groază că liftul nu funcționează, așa că am sunat-o pe Roxana s-o anunț, gâfâind deja, că voi ajunge sus în următoarea jumătate de oră, rugând-o să pregătească și instrumentele de resuscitare gură la gură :D Pănă la urmă am reușit să ajung la destinație, că vorba aia, nu-i da bolovanului cât poate să ducă... :P Am început cu îmbrățișările, pentru că încă nu eram în stare să articulez vreun cuvânt. Când în sfârșit mi-a revenit graiul, am făcut cunoștință și am început obișnuita socializare care a durat vreo 15 minute. În timpul acesteia am prezentat fetelor și colecția mea de jucării, de care s-au arătat încântate, bucuroase că vor avea ocazia să experimenteze pe viu ceva ce încercaseră doar timid până atunci. Toate lucrurile fiind lămurite între noi, am trecut la duș. Când am ieșit, Roxana l-a întâmpinat pe soldățelul meu aplicându-i o șmecherie pe care n-o pot descrie dar care m-a distrat maxim :laugh2 Apoi am trecut în dormitor, unde Roxana a început să mă sărute pasional. A fost destul de dezamăgită când i-am spus că eu nu sunt mare amator de FK, precizându-mi ca ele sunt foarte pupăcioase. Din momentul în care ni s-a alăturat și Adina a început nebunia propriu-zisă. Aș putea caracteriza această primă parte ca fiind una în care ne-am futut ca chiorii :laugh2 Show-ul a început cu fetele în acțiune, eu fiind simplu spectator. Cu Roxana capră, Adina a luat-o pe la spate și a început s-o fută din ce în ce mai intens. Apoi s-au inversat rolurile, Roxana devenind futăciosul, înfigându-se cu mare plăcere în vaginul Adinei. Se vedea pe fața ei că se simte foarte bine, chiar spunând că acum înțelege de ce le place bărbaților așa mult să fută :D Când a obosit, s-a pus pe spate, Adina trecând în LOT, incepând să se miște foarte intens. M-am lamurit că fetelor la place futaiul hard. După ce fetele s-au declarat mulțumite că și-ai făcut damblalele, am intrat eu în acțiune. Am început cu Adina, în misionar, pănă am simțit că mă lasă puterile, după care a trecut ea în LOT. În timpul ăsta Roxana a luat-o în primire pe Buzdunica, testându-i posibilitățile și declarându-se foarte mulțumită de ele. Dupa ce a obosit și Adina, am luat-o în primire și pe Roxana, dar în ordine inversă, LOT, urmat de misionar, Adina bucurându-se la rândul ei de plăcerile oferite de Buzdunica. Ajuns la capătul resurselor și fiind leoarcă de transpirație, am cerut pauză de refacere, în timpul căreia am schimbat impresii despre întămplările de până atunci. Când m-am simțit cât de cât refăcut, am reluat acțiunea, de data asta cu un oral la Roxana, în timpul căruia am auzit cum fetele se sărutau zgomotos. Am muncit un timp destul de îndelungat, Roxana dând de câteva ori ușoare semne că sunt pe drumul cel bun. Din păcate neavând un sprijin real din partea ei, la un moment dat am simțit că s-a înmuiat și că nu mai are nici un rost să continui. Într-adevăr, mi-a spus că în două rânduri a fost foarte aproape să explodeze, dar am ratat de ambele dăți momentul și că sunt slabe speranțe sa mai obținem ceva. :( A fost momentul de dezamăgire al intâlnirii. Mie mi-era foarte ciudă că, deși am muncit din greu, am ratat finalul de care eram atât de aproape, Roxana a spus ca are o senzație neplăcută, fiind apăsată pshihic si fizic de tensiunea sexuală acumulată pe care n-a reușit s-o descarce. Singura satisfăcută, parcă în alte lume, era Adina, care ne-a spus ca ea s-a simțit foarte bine cu Buzdunica si că a avut un orgasm fain, dar pe care evident eu l-am pierdut, fiind foarte concentrat asupra Roxanei. Noroc că în acest moment a intervenit din nou încăpățânarea bolovanului care nu voia să se împace cu gândul de a pleca învins de la o partidă care până spre final s-a dovedit foarte plăcută. Așa că i-am propus Roxanei să mai facem o încercare, acum știind mult mai bine care sunt punctele ei sensibile asupra cărora trebuie să insist. Ca urmare am reluat din nou acțiunea, fiind nevoit să muncesc la fel de mult timp ca prima oară, dar simțind că răspunsul Roxanei este mult mai favorabil, momentul atât de dorit de amândoi venind până la urmă, spre marea noastră satisfacție... Când am reușit să mă desprind dintre picioarele Roxanei, am constatat că de data asta fața ei iradia iar tot corpul ei emana o stare de relaxare plină de satisfacție. Probabil că același lucru se putea citi și pe fața mea, eu fiind extrem de fericit că am reușit să intorc soarta partidei pe ultima sută de metri și să obțin o victorie cu atât mai plăcută cu cât Roxana ne-a spus că nimeni nu a reușit s-o termine din oral de mai bine de un an de zile. Cum dracu să nu crească pipota în mine? :innocent După ce ne-am odihnit puțin, Roxana a ținut să se joace și cu soldățelul meu și a făcut-o foarte dedicat, ajutându-se și de Buzdunica. Adina a asistat-o cu mare atenție, ocupându-se din când în când și de sfârcurile mele. Simțind că excitarea soldățelului a devenit aproape de nesuportat, am rugat-o pe Roxana să-l ierte, explicându-i că săptămâna asta a fost atât de răsfățat cum poate n-a fost toată viața lui. Total satisfăcuți și relaxați cu toții, am mai stat la povești destul de mult timp până m-am hotărât să plec. Concluzie: Chiar dacă a trebuit să depășim un moment dificil (sau poate tocmai de aceea), întâlnirea de azi va rămâne pentru mine una dintre cele memorabile, de povestit nepoților. Mulțumesc fetelor că mi-ați îndeplinit acest vis. Chiar a fost o mare plăcere să vă cunosc și să petrecem aceste momente împreună! :) :hug1 :hug1 Note: Locație: 8 - liftul nefuncțional era să mă termine Aspect: 9 ambele; pe Roxana aș fi preferat-o fără silicoane; Adina are o față extrem de dulce dpmdv, are însă sânii cam lăsați (chit că mie îmi plac așa) Atitudine: 10+ ambele; extrem de plăcute, vorbărețe, sincere, mi-a plăcut tare accentul lor ardelenesc Igienă: 10 ambele; nimic de reproșat ON: 10 Roxana asistată de Adina mi-au rasfățat soldățelul până la limita suportabilității NP: 10 ambele; s-au implicat total, cred ca le place să se fută și o fac energic GFE: 10 ambele; pupăciose declarate, s-au sărutat pasional de câteva ori între ele; mai puțin cu mine, din cauza mea Tarif: 500 lei/ora Timp petrecut: în jur de 1 oră n-a cronomentrat nici unul dintre noi De revenit: da, cu cea mai mare placere De recomandat: da
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14604 Postat Februarie 24, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Februarie 24, 2020 N-AVEAM CUM SA RATEZ ASA CEVA Desi i-am promis unei persoane dragi mie ca iau o mica pauza, nu puteam sa ratez intalnirea cu cele doua gratii ajunse pe malurile Begai, Roxana si Adina. Sper sa ma inteleaga :laugh2. Ce am apreciat din start a fost disponibilitatea fetelor pentru intalnire. Le-am spus de vineri ca as prefera fie sambata dimineata la ora 9:00 fie duminica la ora 8:00. Mi-au fost acceptate ambele variante, asa ca am ales prima optiune, motiv pentru care sambata dimineata la ora 8:45 de minute eram in fata blocului. Am asteptat 5 minute, dupa care am urcat. Si am tot urcat pe scari, liftul fiind defect, dupa cum au scris si colegii. Ajuns in apartament, am fost intampinat de cele doua zane. Ne-am pupat protocolar pe obraz dupa care ne-am asezat in bucatarie la o tigara(eu cu Adina, Roxana fiind doar spectator). Retasi in camera, am trecut putin pe la dus (desi facusem unul cu trei ore inainte) dupa care a inceput dezmatul. Fetele fusesera anuntate in prealabil ca imi place sa sarut si sa fac oral, asa ca mi-au acceptat doleantele. Nici nu stiu cat si cum ne-am sarutat, cert e ca la un moment dat eram erau trei limbi care se cautau una pe alta. Am trecut apoi la oral, prima care s-a sacrificat fiind Roxana. In timp ce eu ii faceam oral Roxanei, Adina imi facea mie. Si a fost tare fain. Cum insa mi-am dat seama ca nu am sanse sa o termin, am propus schimbarea buzelor. Cele de jos, ca ale mele au ramas aceleasi :laugh2. P.S. Roxana chiar mi-a spus ca o inhiba prezenta Adinei si de aceea nu se poate termina. Asa ca am trecut la treaba. Eu oral Adinei, Roxana oral mie. Oralul a fost bine receptat de Adina, insa si mai bine l-am receptat eu pe cel al Roxanei. Nu de alta, dar dupa cateva minute am simtit ca explodez. Am intrebat politicos daca pot finaliza oral, raspunsul afirmativ facandu-ma ca in cateva zeci de secunde sa-mi dau drumul in gurita Roxanei. Igienizat cu servetele umede si la tigara de dupa. Reintorsi in camera, a inceput show-ul, adica nebunia. Prima data Roxana facandu-i oral Adinei iar Adina mie, dupa care a trecut Adina la “aparat” iar Roxana la mine. Finalul a fost cu fetele in 69 si cu mine oarecum spectator. Spun oarecum deoarece o mai sarutam/mangaiam pe Roxana pe spate si pe fundulet. Dupa asta am cerut montarea anvelopei si la...normal. Pentru inceput cu Roxana, pozitia fiind misionar. Adina se uita la noi si ma mai saruta din cand in cand. Dupa cateva minute, s-au inversat rolurile. A trecut Adina pe spate. Insa surpriza, Roxana s-a pus calare pe ea cu pasarica la smotocit. Asa ca eu pompam la Adina, iar Adina ii facea oral Roxanei. Desi au fost destule momente in care am simtit ca imi vine, din pacate a doua finalizare nu s-a mai produs. Nici nu am insistat, desi m-am chinuit vreo 10 minute. La final, am mai vizitat o data baia, am fumat o tigara si dus am fost. Timp total petrecut: putin peste 60 de minute. Amenda am platit-o ininate de actiune (500 de lei) desi fetele mi-au spus ca nu e neaparat nevoie sa le dau banii la inceput. Un plus pentru asta. Jurizare: ROXANA:locatie: 8(liftul defect si destul de rece in apartament. La baie insa am avut toate cele necesare)aspect general fata:+ 9(cu un plus pentru sani, fund si buze)igiena: 10 (impecabila si sus si jos)atitudine: 10 (vorbareata si zglobie)oral (neprotejat): 9,5 (fara atentie la zonele adiacente, insa fiind cu CIM a crescut nota)normal: 9,5 (tinand cont ca a fost asezonat cu sarut din belsug)GFE: 10 (cu sarut si toate cele)show lesby: 10 (unul dintre cele mai complete de care am avut parte)raport calitate/pret: excelent (la 500 de lei ora, cu tot ce trebuie, inclusiv cu CIM, nu poti spune altceva. Mai mult, ai si varianta cu 600 de lei o ora si jumatate. Pe care o voi incerca daca se va mai ivi ocazia)de recomandat: DA, cu toata increderea. ADINA:locatie: 8(nu avea cum sa fie altfel :laugh2)aspect general fata: -9 (o mica diferenta fata de Roxana)igiena: 10 (fara cusur)atitudine: 10 (putin mai tacuta decat Roxana, insa ospitaliera si ea)oral (neprotejat): 9 (fara atentie la zonele adiacente si cu putina manuta. Probabil daca finalizam oral si cu Adina (asa cum mi-am propus) ii dadeam tot 9,5)normal: 9,25 (stramta, o simti bine)GFE: 10 (intretine sarutul foarte bine)show lesby: 10 (normal sa fie asa)raport calitate/pret: excelent (am explicat de ce la Roxana)de recomandat: DA, cu toata increderea. 9
rock10 Reputație: 611 Postat Februarie 24, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 24, 2020 Nellu2012 a meritat sa ma lupt sa le conving sa vina in Timișoara asai , pacat ca ne parasesc erau de vis 😢😢😢 2
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14604 Postat Februarie 24, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Februarie 24, 2020 Nellu2012 a meritat sa ma lupt sa le conving sa vina in Timișoara asai , pacat ca ne parasesc erau de vis De acord cu tine. Motiv pentru care meriti un mare MULTUMESC! 2
rechinii77 Reputație: 50765 Postat Februarie 25, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 25, 2020 Știam mai demult că universul mă iubește, dar nu credeam că mă iubește chiar în halul ăsta... :innocent :) Mi-a oferit o săptămână pur și simplu nebună. Plină de surprize și de premiere de care nu credeam că voi avea parte.Săptămână încununată cu îndeplinirea unui vis vechi de mai bine de 2 ani. Să asist pe viu la un show lesby real. Poate singura fantezie pe care încă nu reușisem s-o transform în realitate.Mi-a plăcut mult definiția credinței găsită într-o carte."Credința poate fi definită pe scurt ca exprimând gândul întreținut mereu în minte. Ea înseamnă a accepta ca fiind adevărat ceea ce este acum tăgăduit de către rațiune și simțuri" În spiritul acestei definiții, eu m-am dovedit un mare credincios, iar credința mea mi-a fost în fine răsplătită astăzi :) Pe Roxana și Adina am început să le urmăresc din momentul în care am citit prima recenzie la show-ul lor lesby. Încă de atunci am simțit că sunt toate șansele ca cele două fete să fie exact ce-mi doresc eu. Sentiment care mi s-a consolidat pe parcurs, citind următoarele recenzii. Așa că am început să lansez apropuri pe forum, la început mai voalat, apoi din ce în ce mai direct, invitându-le să vină la Timișoara. Din păcate feedback-ul lor a fost cam dezamăgitor pentru mine, fetele spunând că sunt slabe speranțe să vină la Timișoara, ele preferând orașele mai mici :(Totuși, la un moment dat am primit informația îmbucurătoare că s-au hotărăt până la urmă să vină la noi. Care din păcate a fost contrazisă destul de rapid. În plus am văzut pe forum că s-au dus la Deva, anunțând și faptul că vor lua o pauză mai lungă.Așa că mare mi-a fost bucuria când m-am trezit că fetele și-au deschis topice la noi :)Imediat am trimis ambelor fete un mesaj comun pe whatsapp în care îmi exprimam bucuria pentru venirea lor și speranța că mă vor ajuta să-mi îndeplinesc visul mult dorit. După ce am primit confirmarea că acest lucru este posibil, am vorbit și la telefon cu Roxana, lămurind mici detalii și stabilind întâlnirea pentru azi. Prima impresie a fost foarte bună, Roxana fiind foarte amabilă și dezinvoltă. Și iată că a venit și ziua mult așteptată. Am ajuns cu vreun sfert de oră mai repede, mi-am anunțat sosirea și am primit adresa exactă, un bloc pe Gh. Lazăr. Ajuns la adresă, am primit și numărul apartamentului, unul situat la un etaj superior.Ajuns la primul etaj, am constatat cu groază că liftul nu funcționează, așa că am sunat-o pe Roxana s-o anunț, gâfâind deja, că voi ajunge sus în următoarea jumătate de oră, rugând-o să pregătească și instrumentele de resuscitare gură la gură :DPănă la urmă am reușit să ajung la destinație, că vorba aia, nu-i da bolovanului cât poate să ducă... :P Am început cu îmbrățișările, pentru că încă nu eram în stare să articulez vreun cuvânt. Când în sfârșit mi-a revenit graiul, am făcut cunoștință și am început obișnuita socializare care a durat vreo 15 minute. În timpul acesteia am prezentat fetelor și colecția mea de jucării, de care s-au arătat încântate, bucuroase că vor avea ocazia să experimenteze pe viu ceva ce încercaseră doar timid până atunci.Toate lucrurile fiind lămurite între noi, am trecut la duș. Când am ieșit, Roxana l-a întâmpinat pe soldățelul meu aplicându-i o șmecherie pe care n-o pot descrie dar care m-a distrat maxim :laugh2Apoi am trecut în dormitor, unde Roxana a început să mă sărute pasional. A fost destul de dezamăgită când i-am spus că eu nu sunt mare amator de FK, precizându-mi ca ele sunt foarte pupăcioase. Din momentul în care ni s-a alăturat și Adina a început nebunia propriu-zisă. Aș putea caracteriza această primă parte ca fiind una în care ne-am futut ca chiorii :laugh2Show-ul a început cu fetele în acțiune, eu fiind simplu spectator. Cu Roxana capră, Adina a luat-o pe la spate și a început s-o fută din ce în ce mai intens. Apoi s-au inversat rolurile, Roxana devenind futăciosul, înfigându-se cu mare plăcere în vaginul Adinei. Se vedea pe fața ei că se simte foarte bine, chiar spunând că acum înțelege de ce le place bărbaților așa mult să fută :D Când a obosit, s-a pus pe spate, Adina trecând în LOT, incepând să se miște foarte intens. M-am lamurit că fetelor la place futaiul hard. După ce fetele s-au declarat mulțumite că și-ai făcut damblalele, am intrat eu în acțiune. Am început cu Adina, în misionar, pănă am simțit că mă lasă puterile, după care a trecut ea în LOT. În timpul ăsta Roxana a luat-o în primire pe Buzdunica, testându-i posibilitățile și declarându-se foarte mulțumită de ele.Dupa ce a obosit și Adina, am luat-o în primire și pe Roxana, dar în ordine inversă, LOT, urmat de misionar, Adina bucurându-se la rândul ei de plăcerile oferite de Buzdunica.Ajuns la capătul resurselor și fiind leoarcă de transpirație, am cerut pauză de refacere, în timpul căreia am schimbat impresii despre întămplările de până atunci.Când m-am simțit cât de cât refăcut, am reluat acțiunea, de data asta cu un oral la Roxana, în timpul căruia am auzit cum fetele se sărutau zgomotos. Am muncit un timp destul de îndelungat, Roxana dând de câteva ori ușoare semne că sunt pe drumul cel bun. Din păcate neavând un sprijin real din partea ei, la un moment dat am simțit că s-a înmuiat și că nu mai are nici un rost să continui. Într-adevăr, mi-a spus că în două rânduri a fost foarte aproape să explodeze, dar am ratat de ambele dăți momentul și că sunt slabe speranțe sa mai obținem ceva. :( A fost momentul de dezamăgire al intâlnirii. Mie mi-era foarte ciudă că, deși am muncit din greu, am ratat finalul de care eram atât de aproape, Roxana a spus ca are o senzație neplăcută, fiind apăsată pshihic si fizic de tensiunea sexuală acumulată pe care n-a reușit s-o descarce. Singura satisfăcută, parcă în alte lume, era Adina, care ne-a spus ca ea s-a simțit foarte bine cu Buzdunica si că a avut un orgasm fain, dar pe care evident eu l-am pierdut, fiind foarte concentrat asupra Roxanei. Noroc că în acest moment a intervenit din nou încăpățânarea bolovanului care nu voia să se împace cu gândul de a pleca învins de la o partidă care până spre final s-a dovedit foarte plăcută. Așa că i-am propus Roxanei să mai facem o încercare, acum știind mult mai bine care sunt punctele ei sensibile asupra cărora trebuie să insist. Ca urmare am reluat din nou acțiunea, fiind nevoit să muncesc la fel de mult timp ca prima oară, dar simțind că răspunsul Roxanei este mult mai favorabil, momentul atât de dorit de amândoi venind până la urmă, spre marea noastră satisfacție...Când am reușit să mă desprind dintre picioarele Roxanei, am constatat că de data asta fața ei iradia iar tot corpul ei emana o stare de relaxare plină de satisfacție. Probabil că același lucru se putea citi și pe fața mea, eu fiind extrem de fericit că am reușit să intorc soarta partidei pe ultima sută de metri și să obțin o victorie cu atât mai plăcută cu cât Roxana ne-a spus că nimeni nu a reușit s-o termine din oral de mai bine de un an de zile. Cum dracu să nu crească pipota în mine? :innocent După ce ne-am odihnit puțin, Roxana a ținut să se joace și cu soldățelul meu și a făcut-o foarte dedicat, ajutându-se și de Buzdunica. Adina a asistat-o cu mare atenție, ocupându-se din când în când și de sfârcurile mele. Simțind că excitarea soldățelului a devenit aproape de nesuportat, am rugat-o pe Roxana să-l ierte, explicându-i că săptămâna asta a fost atât de răsfățat cum poate n-a fost toată viața lui. Total satisfăcuți și relaxați cu toții, am mai stat la povești destul de mult timp până m-am hotărât să plec. Concluzie: Chiar dacă a trebuit să depășim un moment dificil (sau poate tocmai de aceea), întâlnirea de azi va rămâne pentru mine una dintre cele memorabile, de povestit nepoților. Mulțumesc fetelor că mi-ați îndeplinit acest vis. Chiar a fost o mare plăcere să vă cunosc și să petrecem aceste momente împreună! :) :hug1 :hug1 Note:Locație: 8 - liftul nefuncțional era să mă termineAspect: 9 ambele; pe Roxana aș fi preferat-o fără silicoane; Adina are o față extrem de dulce dpmdv, are însă sânii cam lăsați (chit că mie îmi plac așa)Atitudine: 10+ ambele; extrem de plăcute, vorbărețe, sincere, mi-a plăcut tare accentul lor ardelenescIgienă: 10 ambele; nimic de reproșatON: 10 Roxana asistată de Adina mi-au rasfățat soldățelul până la limita suportabilitățiiNP: 10 ambele; s-au implicat total, cred ca le place să se fută și o fac energicGFE: 10 ambele; pupăciose declarate, s-au sărutat pasional de câteva ori între ele; mai puțin cu mine, din cauza mea Tarif: 500 lei/oraTimp petrecut: în jur de 1 oră n-a cronomentrat nici unul dintre noi De revenit: da, cu cea mai mare placereDe recomandat: da :clapp :clapp :clapp bravo :bow 2
Vizitator orpheus Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2020 Postat Februarie 25, 2020 :clapp :clapp :clapp bravo :bowFrățicăă :) la ce visăm noi acum ? 2
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2020 Postat Februarie 25, 2020 Frățicăă :) la ce visăm noi acum ? Orpheus și eu aș vrea să treacă des(și) pe acolo, dar nu e după mine. Ce bine ar fi. :)
Vizitator orpheus Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2020 Postat Februarie 25, 2020 Orpheus și eu aș vrea să treacă des(și) pe acolo, dar nu e după mine. Ce bine ar fi. :)Daaa, ar fi mai mult decât bine :) Eu visez în continuare și filicit băieții, evident și fetele pentru așa o sexperiență, cam unică. Vise plăcute tuturor . 2
rechinii77 Reputație: 50765 Postat Februarie 25, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 25, 2020 Frățicăă :) la ce visăm noi acum ?Fratica!!!!nici nu ii bine sa visam ca numa rau ne facem 2
rechinii77 Reputație: 50765 Postat Februarie 25, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 25, 2020 De fapt ce "bravo" ca am ramas fara cuvinte,dupa asa ceva ramai fara cuvinte....SILENZIO STAMPA :laugh2 :laugh2 :laugh2 3
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2020 Postat Februarie 25, 2020 Frățicăă :) la ce visăm noi acum ? Orpheus și eu aș vrea să treacă des(și) pe acolo, dar nu e după mine. Ce bine ar fi. :) Daaa, ar fi mai mult decât bine :) Eu visez în continuare și filicit băieții, evident și fetele pentru așa o sexperiență, cam unică.Vise plăcute tuturor . Fratica!!!!nici nu ii bine sa visam ca numa rau ne facem De fapt ce "bravo" ca am ramas fara cuvinte,dupa asa ceva ramai fara cuvinte....SILENZIO STAMPA :laugh2 :laugh2 :laugh2Nu trebuie să faceți nimic altceva, decât ce am făcut eu, să credeți în voi și în visele voastre... și mai devreme sau mai târziu, universul vă va răsplăti... :)"Credința poate fi definită pe scurt ca exprimând gândul întreținut mereu în minte. Ea înseamnă a accepta ca fiind adevărat ceea ce este acum tăgăduit de către rațiune și simțuri" ...
ionica73 Reputație: 17767 Postat Februarie 26, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Autor Postat Februarie 26, 2020 De revenit: da, cu cea mai mare placereDe recomandat: daAm citat doar partea de final ca să nu umplu o pagină citând toată recenzia taAșa cum am scris și pe topicul dedicat unde am propus-o la recenzia anului vreau să te felicit pentru recenzie ,cea mai bună și cea mai complectă din punctul meu de vedere și să felicit și fetele că fără aportul lor această recenzie nu ar fi existat 5
Vizitator mieuna Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2020 Postat Februarie 26, 2020 Cum am spus și pe topicul meu.. Sunteți niște DOMNI! Am fost în foarte multe orașe din România, însă voi parcă sunteți din altă lume.Educați, cu bunul simț mereu prezent, curați. Vă mulțumim pentru primirea pe care ne-ați oferit-o, pentru bunul simț și educația de care ați dat dovadă. Tot ce putem să spunem este că pe viitor cu siguranță o să revenim în Timișoara. Mulțumim @ionica73 și @rock10 că ne-ați "corupt" să venim în Timișoara. :) Vă dorim o săptămână frumoasă. :* 6
unknown333 Reputație: 5 Postat Februarie 26, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 26, 2020 Sa inteleg ca nu Mai sunteti in timisoara? :)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2020 Postat Februarie 26, 2020 Sa inteleg ca nu Mai sunteti in timisoara? :)Au plecat.
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2020 Postat Februarie 26, 2020 De revenit: da, cu cea mai mare placereDe recomandat: daAm citat doar partea de final ca să nu umplu o pagină citând toată recenzia taAșa cum am scris și pe topicul dedicat unde am propus-o la recenzia anului vreau să te felicit pentru recenzie ,cea mai bună și cea mai complectă din punctul meu de vedere și să felicit și fetele că fără aportul lor această recenzie nu ar fi existat Mulțumesc frumos! :) :)
rock10 Reputație: 611 Postat Februarie 26, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 26, 2020 Alta data sper sa ma sustineti mai mult cand am vrut sa le mai conving , de 2 ani ma rog de roxy 😔😔😔 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2020 Postat Februarie 26, 2020 Alta data sper sa ma sustineti mai mult cand am vrut sa le mai conving , de 2 ani ma rog de roxy Ce să zic, zic și eu mulțumesc Ionică ;) :laugh2
marcujan Reputație: 347 Postat Martie 2, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Martie 2, 2020 Fetele, veniți și la mare? 1
bossumare Reputație: 170 Postat Martie 8, 2020 Telefon: bossu_mare20 Oras:Regiunea de VEST Telefon: bossu_mare20 Oras:Regiunea de VEST Postat Martie 8, 2020 :flowers2 „De 8 Martie senin, Într-un cadru anonim Primăvara a sosit În al iernii asfinţit. Primăvară-n suflet va doreşte Bosulică” :flowers2 :kiss2 :flowers2 "La multi ani dragelor!!!" va pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum