Sari la conținut

Buna baieti sunt lavinia noua in oras

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

ðŸ‘. Stai puțin să pună poze mai definitorii și atunci să vezi că este piesă nu glumă .

@tony222, nu sunt rau, personal am crezut comentariul tau ca fiind de natura ironica... se pare ca m-am inselat si imi cer scuze!

Vizitator pula_de_manz
Reputație: 0
Postat

Buna seara da fac .Si am 1,75 Si 66 kg

Multumesc Frumos pentru raspuns

dar sora mea .... eu am 1 72 sunt mai mic ca tine la inaltime si 75 de kg 

si daca afara da o rafala de vant mai puternic trebuie sa ma prind repede de un copac sa nu ma ia vantul...

dar in schimb crede-ma ca nici tu nu ai crede cand te-ai uita la pozele tale precum ca ai 66kg ....

colegii ? poate voi aveti ochii mai dezvoltati este posibil sa aibe 66 de kg ? sau nu-mi dau eu seama...

• Like 1
Vizitator futac_cta
Postat

. Stai puțin să pună poze mai definitorii și atunci să vezi că este piesă nu glumă .

Asa o fi nu zic nu... treaba este ca topicul nu e unde trebuie!

Vizitator futac_cta
Postat

si daca afara da o rafala de vant mai puternic trebuie sa ma prind repede de un copac sa nu ma ia vantul...

dar in schimb crede-ma ca nici tu nu ai crede cand te-ai uita la pozele tale precum ca ai 66kg ....

colegii ? poate voi aveti ochii mai dezvoltati este posibil sa aibe 66 de kg ? sau nu-mi dau eu seama...

Manzule, poate sa aiba 66 de kg, dar in poze bate undeva la 70... acum ochii pot fi inselati, cantarul nu! Ideea este urmatoarea! Cui ii place merge cu nu, nu... care este adeptul chubby girl sau skinny sau puii mei, fiecare cu gustul lui...
Postat

Stai liniștit că va fi mutat topicul unde trebuie. Și moderatorii forumului au viața personală și nu cred că pot sta nonstop să urmărească toate postările.

Asa o fi nu zic nu... treaba este ca topicul nu e unde trebuie!

• Like 2
Postat

Depinde de unghiul din care privești pozele. Posibil sa te uiți din unghiul cu mai multă greutate 😀.

• Like 1
Vizitator futac_cta
Postat

Depinde de unghiul din care privești pozele. Posibil sa te uiți din unghiul cu mai multă greutate .

Bai tony222 deja nu mai esti ironic, dai in sarcasm! :D

Vizitator pula_de_manz
Postat

Depinde de unghiul din care privești pozele. Posibil sa te uiți din unghiul cu mai multă greutate .

da bro cred ca m-am lasat indus in eroare de scaunul ala ca statea intr-o parte...

• Like 1
Postat

Vezi , asta din cauză că nu ești atent la detalii .

da bro cred ca m-am lasat indus in eroare de scaunul ala ca statea intr-o parte...

• Like 1
  • Oras:RO
Postat

Guys va rog frumos lasati mistocareala. Fata e noua pe forum, fiti blanzi va rog! Daca nu e genul vostru, vedeti alte posturi.

@lavinia24 pe tine o sa te rog sa vorbesti decent si daca cineva te supara/jigneste sa imi dai PM sau sa dai report.

Ne intoarcem la subiectul topicului va rog!

Zi frumoasa!

Bitchy

Postat

Guys va rog frumos lasati mistocareala. Fata e noua pe forum, fiti blanzi va rog! Daca nu e genul vostru, vedeti alte posturi.

@lavinia24 pe tine o sa te rog sa vorbesti decent si daca cineva te supara/jigneste sa imi dai PM sau sa dai report.

Ne intoarcem la subiectul topicului va rog!

Zi frumoasa!

Bitchy

• Like 1
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

egal cum o dau este curvy++

Depinde de unghiul din care privești pozele. Posibil sa te uiți din unghiul cu mai multă greutate 😀.

post-238051-0-91369700-1582422007_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...