Sari la conținut

oana miniona 0733838553 / 0734835619 ❤️

Postări Recomandate

Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
Postat

Ce nu intelegi tu Oana, ca existi datorita noua!  Fara cei de aici, care scriu despre tine, bine sau rau….tu esti un NIMENI! Noi iti bagam banii in traista! Asta apropo de Dumnezeu! Pe langa ca esti o intretinuta si o capusa, nici macar un comportament adecvat nu ai. Minti la greu si te folosesti de numele Domnului ca sa iti justifici neputinta?

• Like 2
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat
Acum 7 ore, Draym a spus:

Nu o avantajeaza. Ea vine la client, il asteapta sa intre la dus, fura si pleaca.

LEgal vorbind eu i-amdat banii deci nu este " furt " , chiar daca din cate au zis altii se pare ca practica si furtul LEGAL .

Moral vorbind aici pe forum este de tot kktul ca face asa ceva.

Sincer vorbind imediat dupa ce a vazut primele mele postari a inceput sa-mi scrie iar pe WhatsApp. Sa-mi explice ce situatie disperata a avut cu copilul si ca trebuia sa fuga repede la spital ! Si-a cerut scuze continu si am agreat sa-mi restituie la 2 zile distanta de la intamplare banii. Bineinteles ca la 2 zile distanta iar isi cerea scuze si spunea ca nu are decat 100 de lei !

Stiti care este culmea ? Ca eram gata sa inchid ochii si sa-mi bp in ei de 500 de lei ! Dar cand am vazut si alti pagubiti am zis ca nu o las in pace aici pe forum pana nu-i despagubeste pe toti si isi cere scuze public la TOTI pagubitii !

Ahh da si mai nou vine aici si scrie "  Iar comentariile răutăcioase sa știți pentru voi nu ma afectează nici măcar 1% ! "

Pai Oana daca " nu te afecteaza " de ce pe BV ai redus numarul la 100 each ? Si daca tot" nu te afecteaza decat nici macar 1 % " de ce dracu nu-mi restitui banii de futai si Hotel si la ceilanti banii ciorditi ca sa-ti mai speli din reputatie pe aici ?!

• Haha 1
Postat
Acum 7 minute, monkeydokey a spus:

LEgal vorbind eu i-amdat banii deci nu este " furt " , chiar daca din cate au zis altii se pare ca practica si furtul LEGAL .

Moral vorbind aici pe forum este de tot kktul ca face asa ceva.

Sincer vorbind imediat dupa ce a vazut primele mele postari a inceput sa-mi scrie iar pe WhatsApp. Sa-mi explice ce situatie disperata a avut cu copilul si ca trebuia sa fuga repede la spital ! Si-a cerut scuze continu si am agreat sa-mi restituie la 2 zile distanta de la intamplare banii. Bineinteles ca la 2 zile distanta iar isi cerea scuze si spunea ca nu are decat 100 de lei !

Stiti care este culmea ? Ca eram gata sa inchid ochii si sa-mi bp in ei de 500 de lei ! Dar cand am vazut si alti pagubiti am zis ca nu o las in pace aici pe forum pana nu-i despagubeste pe toti si isi cere scuze public la TOTI pagubitii !

Ahh da si mai nou vine aici si scrie "  Iar comentariile răutăcioase sa știți pentru voi nu ma afectează nici măcar 1% ! "

Pai Oana daca " nu te afecteaza " de ce pe BV ai redus numarul la 100 each ? Si daca tot" nu te afecteaza decat nici macar 1 % " de ce dracu nu-mi restitui banii de futai si Hotel si la ceilanti banii ciorditi ca sa-ti mai speli din reputatie pe aici ?!

Fratelo iti spun garantat ca asta nu are treaba cu copilul…e harneala….va prosteste cu copilul si lacrimi iar ea ss fute in cur cu extra 100? Apoi se jura pe Dumnezeu, apoi baga copilul la inaintare….stii cine face asa, da? Asmorocar dan bule vero!

• Oras:România
Postat

Cine stie pe ce kkaturi dependente cheltuie banii. Daca nu o afecta isi permitea sa inchirieze o locatie

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 17 ore, laury a spus:

Noi iti bagam banii in traista!

Esti sigur? :))))

Oana nu cred ca e de acord cu asta, se descurca si singura, doar sa avem traista!

• Haha 2
  • Oras:Bucursti
Postat

Hei ! 

De luni voi fi disponibila in București ! Pe o perioada foarte lunga ! Momentan anunțurile vor rămâne aceleași și numărul de telefon la fel ! 0733838553 

Voi avea o Locatie noua ! Locația va fi pe Decebal ! ( nu Stiu exact unde voi anunța când ma mut ) Voi face și deplasări ! 

O sa am un program ! Voi lucra doar pe programări! 

Programarile vor fi făcute doar pe whap ( pentru a nu le încurca ) confirmările programărilor se vor face cu 30 min înainte . 

Serviciile și prețurile le voi scrie atunci ! 

Va rog frumos cei care nu ma suportați sau aveți o părere proasta de mine țineți pentru voi ! Ați comentat destul aici ! 😉 asta doar dacă vreți 💁🏻‍♀️ fiecare este liber sa facă ce vrea ! O zi buna tuturor 😘

• Minus 1
Postat
Acum 49 minute, oanaaminiona a spus:

Va rog frumos cei care nu ma suportați sau aveți o părere proasta de mine țineți pentru voi ! Ați comentat destul aici ! 😉 asta doar dacă vreți 💁🏻‍♀️ fiecare este liber sa facă ce vrea ! O zi buna tuturor 😘

Cum ar veni trebuie sa tinem secret ca furi clientii cand sunt la dus?

Departe de mine scenariul, dar esti in stare sa furi din buzunarul clientului cheile masinii, coboara pestisorul si se serveste din autoturismul clientului cu ce are nevoie.

Cine crezi ca se risca cu tine?

Cum ar fi sa venim la tine sa te futem si sa plecam? Aaaa, scuze, studentul este cu tine in locatie.

Tu esti culmea TUPEULUI NESIMTIT!

• Like 2
Postat
Acum 21 minute, Draym a spus:

Cum ar veni trebuie sa tinem secret ca furi clientii cand sunt la dus?

Departe de mine scenariul, dar esti in stare sa furi din buzunarul clientului cheile masinii, coboara pestisorul si se serveste din autoturismul clientului cu ce are nevoie.

Cine crezi ca se risca cu tine?

Cum ar fi sa venim la tine sa te futem si sa plecam? Aaaa, scuze, studentul este cu tine in locatie.

Tu esti culmea TUPEULUI NESIMTIT!

Eu nu am furat 😉 din buzunarul nimănui. Și nici nu am pus mâna vreodată pe lucrurile unui client 😉 

Oricum nu trebuie sa ma vizitezi tu 😘 sau  alții care nu ma suportați sunt atâtea fete frumoase cu servicii de calitate 😉 

am destule programări și clienți stați liniștiti 😘 

• Minus 1
Postat

Ce tupeu nesimtit are curva asta!

• Like 3
Postat

Mi se pare că a fost una din cele mai mari greșeli scoaterea secțiunii "de evitat".  Dar există secțiune de clienți țepari și hoți - de ce nu ambele?  În câteva săptămâni se plictisește lumea să tot avertizeze că fură - câteva up-uri și câteva poze și merge treaba în continuare. 

Nici măcar nu neagă că s-a furat - ci doar că n-a furat ea - Dacă îți iese gherțoiul din dulap sau ii deschizi ușa tot aia este. 

• Like 3
Postat

Pana la urma oricat de trist e are o forma de dreptate

e vina ei ca sunt inca imbecili care vor sa “se convinga cu ochii lor” ca asa e??

iertati ma daca a sunat deplasat dar ne meritam soarta ca si consumatori…daca vedem un mar stricat il arunc nu il mancam ca poate e bun

la fel daca marul e 500 lei, eu unul trec pe pere…

• Like 3
Postat
Acum 2 ore, oanaaminiona a spus:

Eu nu am furat 😉 din buzunarul nimănui. Și nici nu am pus mâna vreodată pe lucrurile unui client 😉 

Oricum nu trebuie sa ma vizitezi tu 😘 sau  alții care nu ma suportați sunt atâtea fete frumoase cu servicii de calitate 😉 

am destule programări și clienți stați liniștiti 😘 

Dar cine a furat? Colega cu care te-ai dus sau pestele? 😄

Postat
Acum 42 minute, laury a spus:

Dar cine a furat? Colega cu care te-ai dus sau pestele? 😄

Nu cred ca ma prins vreodată cineva cu un alt bărbat in casa in afara de client ( dacă aveam colega ) ( dacă eram singura , eram doar eu și atât ) 

si pana la urma cine sunteți voi sa va dau eu explicații ce sa întâmplat ? 

deja m ați plictisit ❤️ o zi buna . Nu voi mai Răspunde la nici un comentariu 😘 

• Minus 2
Postat

Atitudinea asta de "pula în cur și sufletul în rai" este magică. 

Nu îi face mincinoși pe acuzator, dar ea nici nu a furat și nici nu fost complice. 

Pur și simplu era un fel de "triunghiul Bermudelor" acolo și dispăreau banii din portofelul clientului în alt univers. 

Și la fel o transfera și pe ea când l-a lăsat pe coleg nefutut la hotel..... 

Defapt ea este o victima interstelară. 🤔

• Haha 1
  • Oras:Maldive
Postat
Acum 10 minute, luckyboy a spus:

Atitudinea asta de "pula în cur și sufletul în rai" este magică. 

Nu îi face mincinoși pe acuzator, dar ea nici nu a furat și nici nu fost complice. 

Pur și simplu era un fel de "triunghiul Bermudelor" acolo și dispăreau banii din portofelul clientului în alt univers. 

Și la fel o transfera și pe ea când l-a lăsat pe coleg nefutut la hotel..... 

Defapt ea este o victima interstelară. 🤔

Ii tineti topicul sus si nu cred ca merita.....Nu mai comentati si va disparea....

• Like 2
Postat
Acum 2 ore, amedeo13 a spus:

Ii tineti topicul sus si nu cred ca merita.....Nu mai comentati si va disparea....

Perfect sintetizat

boicot

• Haha 1
Postat

Acum sincer. Cine te-a obligat sa furi/tepuiesti clientii? Ai constiinta incarcata ca i-ai lasat cu pula sculata, buzunarele goale si ai fugit?

Postat
Acum 20 ore, oanaaminiona a spus:

Nu cred ca ma prins vreodată cineva cu un alt bărbat in casa in afara de client ( dacă aveam colega ) ( dacă eram singura , eram doar eu și atât ) 

si pana la urma cine sunteți voi sa va dau eu explicații ce sa întâmplat ? 

deja m ați plictisit ❤️ o zi buna . Nu voi mai Răspunde la nici un comentariu 😘 

Nu a povestit pagubitul ca la deplasare te-ai dus cu o prietena? Tu il futeai pe ala si prietena ce facea? Ii fura aluia banii din casa. Sau am uitat….cand era omul la baie, ai luat tu banii si ai fugit. Sa ramai in continuare plictisita si fara clienti…asta iti dorim! 😄

Postat
Acum 28 minute, laury a spus:

Nu a povestit pagubitul ca la deplasare te-ai dus cu o prietena? Tu il futeai pe ala si prietena ce facea? Ii fura aluia banii din casa. Sau am uitat….cand era omul la baie, ai luat tu banii si ai fugit. Sa ramai in continuare plictisita si fara clienti…asta iti dorim! 😄

Mulțumesc mult . Dar din păcate pentru voi chiar am destui clienți care ma apreciază 😘 va pup ! 

• Minus 1
Postat
Acum 17 minute, oanaaminiona a spus:

Mulțumesc mult . Dar din păcate pentru voi chiar am destui clienți care ma apreciază 😘 va pup ! 

Doar n-oi zice ca nu ai clienti....

• Oras:Pula mea
  • Oras:Pula mea
Postat

Daca ai clienti, ce mai cauti aici? Nu intreb cu rea intentie.

Postat
Acum 2 ore, Saracu a spus:

Daca ai clienti, ce mai cauti aici? Nu intreb cu rea intentie.

Pentru ca mulți sunt de aici 😂😂 iar eu nu le scriu in privat . Și aici când postez ei văd și îmi scriu 😘😘 mai doriți și alte explicații? 😂😂 

• Minus 1

Postat

Buna ! Faci deplasari si la domiciliul clientului? Am un fetish , sa imi furi diverse chestii de prin casa ! Astept un raspuns serios de la tine.Pup jos ❤

• Haha 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...