Sari la conținut

Sunt sociopat?

gustav0

Postări Recomandate

Postat

Am o inteligenta peste medie, sunt carismatic, mint sa obtin avantaje pentru a-mi asigura un statut mai bun, etc.

Voi ce credeti?

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

... Voi ce credeti?

Sunt convins că ești exact pe dos față de ce-ai scris... Și mai cred că nu era nevoie să deschizi un subiect aiurea.

• Like 1
Postat

Sunt convins că ești exact pe dos față de ce-ai scris... Și mai cred că nu era nevoie să deschizi un subiect aiurea.

Crezi prost varule...

Vizitator bubico
Reputație: 0
Postat

Daca mai esti si "crud" sau vorba aia calci pe cadavre... CEO scrie pe tine in cativa ani. Urci un nivel la psihopat.

• Oras:Ping
  • Oras:Ping
Postat

Am o inteligenta peste medie, sunt carismatic, mint sa obtin avantaje pentru a-mi asigura un statut mai bun, etc.

Voi ce credeti?

Ai fost, eşti şi vei râmâne, o jigodie infectă şi o lepră de om, indiferent câte conturi noi îți mai vei deschide deschide pe nimfo!

Postat

Ai fost, eşti şi vei râmâne, o jigodie infectă şi o lepră de om, indiferent câte conturi noi îți mai vei deschide deschide pe nimfo!

De ce?

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Voi ce credeti?

Nu, nu e suficient doar din atâta...sunt trăsături ce ni le putem dezvolta toți pentru un scop sau altul.
  • Minus 2
Postat

Voi ce credeti?

Nu esti sociopat! 

Esti prea NEBUN pentru tara asta! 

Postat

Voi ce credeti?

esti ce trebuie varule, nu am avut timp sa te salut, dar te salut din mers,

sociopat nu esti, mai degraba dai spre psihopat narcisist, ca daca erai sociopat deja te vedeam la stirile de la ora 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...